[quote='Aston1906' pid='1271699' dateline='1503085098']
[quote='lambadia' pid='1271696' dateline='1503084699']
Jak widzę Tabisza w telewizji w loży to chce mi się rzygać
[/quote]
O to widzę, że jest jakaś przewaga przebywania na stadionie kosztem oglądania tego w tiwi ;)
[/quote]
No astonie coś za coś :D
Czyli zawsze chce się rzygać.
-
-
Cracovia - Górnik Zabrze 3:3 (1:2), 18 sierpnia (piątek), 20:30
Złotousty Janusz zaczął rozmowę od tego ze musi uważać co mówi bo kibice go wyśmieją i w sumie dotrzymał słowa, nic ciekawego nie wycedził.
Nie jesteśmy krezusem, bazujemy na stabilności i wypłacalność(ciepła woda). Nie podobało mu sie to co Probierz mowil o wisle, ale to osobista sprawa trenera. Ogólnie nic ciekawego. Jedyne co mi sie nie podobało to to, ze stwierdził ze jest zadowolony z poprzedniego meczu - to derby, liczy sie TYLKO wynik, dlatego nie mam pojęcia skad to zadowolenie.
lambadia, znalazłem sposób, konkretnie wykorzystanie współczesnej technologii ;)
Jak zauważył ronnie, od 15 minut schowałem głowę w komórce i nawet krwotok z oczu ustał ;)
TRAGEDIA!!!!
Niech Filipiak i tabisz wypierdalaja z tego klubu..
Cicho mi tu, bo będzie Boguchwała!
Gdzie jest: Pasy grać k.urwa mać?
Zero organizacji gry, zero zgrania... Co oni kurwa robią?
- Edytowany
Ofensywna myśl trenerska ;)
- Edytowany
[quote='Aston1906' pid='1271708' dateline='1503086029']
Cicho mi tu, bo będzie Boguchwała!
[/quote]
Trzeba powiedziec, samokrytycznie, ze wtedy moze bedzie słychać nasz mlyneczek. Kibicowsko umieramy.
nie wiem co widzicie w Malarczyku, dla mnie gość jest poprostu słaby. Gol na 1:1 on krył Koja, inna sprawa ze piłka przeleciała na 1 metrze.
MALARCZYK DO REPREZENTACJI
3-1
To są jaja.
Co ten Probierz zrobił.
Zieliński wróóóć!!!!
Co mecz to jakis korwa idiotyczny blad.
Sandomierski tez mogl zrobic imho duzo wiecej.
Padaka fchoj
[quote='ronnie79' pid='1271701' dateline='1503085470']
PS. Lolo nie rozumie Cię i nie wie co Cię trapi if you know... ;)
[/quote]
Hahaha, ale ja nie jestem King, King perorował dziś w tiwi przed meczem i z relacji Matriego wynika, że jest zadowolony z życia i pozbawiony trosk ;)
tragedia...
Zamiana Jacka Zielinskiego na Probierza to było najlepsze co mogliśmy zrobić :D
Znowu frajersko przegrywamy. Nasza taktyka to znowu zapierdalanie na początku, jak się uda zaskoczyć i strzelić to usypiamy się bez sił, a potem gra już tylko przeciwnik. Niestety siły też trzeba rozkładać dobrze, bo mecz trwa 90 minut, nie 15.
Nawet sedzia nam nie przeszkadza :(
Ta para stoperów to jest dramat - wszystkie bramki ich!!! Czemu nie grają Helik i Siplak? W Gdańsku tak graliśmy i było 0 z tyłu, ponadto Helika dodatkowo nie trzeba by motywować na ten mecz!
Oni mają w huju Probierza... Komu się chce zadupcac na treningu?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)