A to przepraszam, nie zrozumiałem. Fakt, można było tak przyjąć. Po co kolejne losowania?
-
-
Puchar Polski - sezon 2017/18
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=7511]@Villa_KS[/url]: może lepiej. Przydałoby się w końcu zdobyć ten puchar. Pierwszy raz, potem już poleci :D
Marzenia kibiców są niezmienne :)
Puchar Polski to jest fajna sprawa , można zgarnąć trofeum i zagrać w eliminacjach europejskich pucharów. Fajnie by było gdyby Cracovia wygrała to trofeum.
Ja tam wolałbym Mistrzostwo Polski - ale w sumie jedno drugiego nie wyklucza :D
- Edytowany
[img]https://scontent-frt3-2.xx.fbcdn.net/v/t35.0-12/20399077_1641912029213407_85987339_o.jpg?oh=b33d6055c8759d0e7482d4029b38bd13&oe=59795706[/img]
rozumiem sprawiedliwe losowanie, ale przyniosło ono takie losowe "kwiatki". Grupa 1-8 to poziomem masakra w dojściu do półfinału :) Za to w drużynach 9-16 ktoś z pary Legia Lech odpadnie przed półfinałem . Grupa drużyn 17-24, gdyby nie Arka, to by nie wzbudziła żadnego zainteresowania - przeciętność sportowa. No i nasz grupa drużyn 25-32. Stosunkowo mocna z ciekawymi meczami od początku. Musimy przejść Tychy ( być lepsi jak w hokeju ;) ) ale później będzie się liczyć miejsce meczu. Mam nadzieję, że w Krakowie, bo na wyjeździe może być trudniej o sukces. Następnie derby. Wiem, ze mogą odpaść, jak każdy, ale mają słabszy kaliber w konfrontacji. Tutaj ewentualnie będą już dwa mecze derbowe.
Zobaczymy jak to wszystko pójdzie, ale widać różnice sportowe grup.
W maju byl Final Lech - Arka, wiec teraz licze na Lech - Cracovia :P
W tym sezonie tak, w przyszłym juz nie bo po poprzednim sezonie spadlismy na 20 miejsce. Obecnie jesteśmy znow na 18 ?
No to do półfinału mamy mecze ze "smaczkami" Tych, Jaga i 2 x DERBY
12 dni później
Czy wiadomo na jakich zasadach można pojechać na mecz PP do Tych (Tychów)?
- Edytowany
Po 45 min. meczu :
Ruch Zdzieszowice - Gornik Leczna 2:1
Siarka Tarnobrzeg - Termalica 0:1
Wisla Pulawy - legiunia 0:2 po 10 minutach meczu. Polecam zobaczyc bramke na 0:2 bo zapamietacie ja do konca zycia.
- Edytowany
Brać tego Sedlewskiego. Z taką głową... A słupków zbytnio nie zepsuje
szkoda, że nie gramy w sobotę z Niecieczą, bo będzie dogrywka
mam nadzieję, że nasi jutro się tak nie sfrajerzą, żeby stracić gola w ostatniej minucie...
Łęczna out
[quote='tomex' pid='1268516' dateline='1502210007']
Brać tego Sedlewskiego. Z taką głową... A słupków zbytnio nie zepsuje
[/quote]
prawa strone mamy obstawioną:( ale faktycznie umie przymierzyć:D
Uroki Pucharu Polski ... Leczna odpada z jakims 3 ligowcem, a Termalica dogrywka :rolleyes:
- Edytowany
jak Nieciecza nie może to jej "sędzia" pomoże. Karny za rękę z kapelusza i 2:1 dla Niecieczy
do przerwy Piast wygrywa w Mielcu, po przerwie powiększa na 0:2, a Ruch chwilowo rewanżował się Chrobremu, potem chwilowo było 1:1 a teraz jest kolejny chrobrowp... 1:3. Świt PBB 1:3
za to Siarka w dogrywce dostała Śpiączki i [s]dwa[/s] trzy dzwony od niego 1:3. EDYTA: jak to pisałem - zrobiło się 1:4 Klasyczny hat trick Śpiaczki. Siarka OUT
Legia na stojąco strzela swojemu fanklubowi trzecią. Koniec 1:4 . wisła OUT Nie jedyna rzeka popłynie dzisiaj . ale ta druga ma odpaść po dogrywce
a gts się na derby. skład rezerwowy. Wkleiłbym tek skład jako ciekawostkę, ale zaraz ktoś by zaczął pierdzieć, ze mu coś zaczęło śmierdzieć. Gorzej ze druga rzeka wystawiła bardzo głębokie rezerwy co znacznie zmniejsza szanse na dogrywkę :(
Awansowali
Ruch Zdzieszowice
cwks
Piast
Chrobry
PBB
Nieciecza
[quote='wrobelson' pid='1268522' dateline='1502211411']
Uroki Pucharu Polski ... Leczna odpada z jakims 3 ligowcem, a Termalica dogrywka :rolleyes:
[/quote]
Łęczna to akurat żadna wielka sensacja. Po spadku odeszło 3/4 składu, poza tym nie przegrali z "jakimś" trzecioligowcem, tylko ze "Zdzichami", którzy do ostatniej kolejki bili się o awans z Jastrzębiem, które teraz lideruje w drugiej lidze.
- Edytowany
do przerwy rzeki na remis. Oby tak do końca
ale... nasze orły z Lechem też do przerwy grały na 0:0 :(
już 1:0 dla tej lepszej rzeki. Strzelcem bliżej nieznany Łukowski
EDIT 1:1 po lewym karnym. Co tym przydupasom przesmyckiego i RRR odjebało z tymi karnymi ostatnio - to nie wiem
Kiko wpuszcza Brleka i Mał.eckiego...
i drugi lewy karny dla gts
kurwa sędziowska mać
Osobiscie uwazam, ze ogoniasci nie skupiaja sie specjalnie na tym meczu, udaja zze biegaja cos tam klepia, karny nawet dostali ale trawy nie gryza. Wg mnie skupia sie w tym sezonie glownie na lidze...
ileż do gts nędzy może trwać taki fart?
[quote='tomex' pid='1268568' dateline='1502224789']
ileż do gts nędzy może trwać taki fart?
[/quote]
Do Soboty :)
Jest gdzieś szansa oglądnąć dzisiejszy mecz z Tychami? Przebywam za granicą.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)