Czytać się tego nie da. Trener nie chciał, Tabisz chciał i takie tam pierdoły. A weźcie wy się za jakiegoś gościa niedzielnego lub coś takiego. Trener chciał nie Tabisz, nie Filipiak, nie coś ktoś tam jeszcze tylko TRENER. Po Cetnarskim też tak jechaliście, po Budziku jeszcze bardziej a teraz ich odejście to dla większości jakaś katastrofa. Leczcie się.
-
-
Adam Deja - witamy
Powodzenia.I pokaż tym wszystkim krytyką którzy cię jeszcze nie zobaczyli na boisku a już psioczą że wart jesteś gry w WIELKIEJ CRACOVII
- Edytowany
calder, ale wiesz to, czy opierasz się na wielosezonowych obserwacjach polityki kadrowej MKS?
Ten transfer sprawia,że ręce opadają ... żal i szkoda chyba najbardziej tych pozytywnych emocji po zatrudnieniu MP. Ta nadzieja która się pojawiła w pasiastych sercach po traumatycznym poprzednim sezonem,wietrzenie szatni z odpadów tj. Polczak,uśmiechnięty procesor na konferencjach i jego opowieści o wszechwładzy Probierza,opowieści o mitycznych 4milionach,żarty i humereski ze spadania z krzesła w oczekiwaniu na bombę trensferową ;) czyli pierwsze tygodnie radości i ogromny optymizm kibiców... nagle z gruchy zatrudniamy ziomka z Podbeskidzia. Dla mnie znak symbol,że z balonu oczekiwań uszło powietrze. Ciekawe tylko co musi czuć MP po tym jak co chwila zderza się z tabiszowym sposobem na prowadzenie klubu piłkarskiego ? Z drugiej strony gdyby MP trochę pośledził losy poprzedników to te magiczne 4 bańki pojawiały się już w przeszłości , a wiemy jak to w praktyce z ich wydawaniem było... Mimo wszystko trzeba oszukać przeznaczanie i liczyć , że w tej naszej bananowej ekstraklasie uda się trenerowi osiągnąć sukces - nie oszukujemy się poziom jest mizerny, trochę farta, dobre wyniki i może ten wuzek jakoś się będzie kulał do mety sezonu.
Powodzenia Adam - spraw bym się miło rozczarował Twoja osobą !
[quote='Rock' pid='1260160' dateline='1499851179']
A tak swoją drogą co to za puchary są za zawodnikami podpisującymi kontrakty? Tabisz kupił w kraksporcie na wyprzedaży całą skrzynię? Nie wyglądają na przedwojenne.
[/quote]
tu masz odpowiedz
https://www.youtube.com/watch?v=D-eQZL5taFg
[quote='focus' pid='1260240' dateline='1499856930']
Powodzenia.I pokaż tym wszystkim krytyką którzy cię jeszcze nie zobaczyli na boisku a już psioczą że wart jesteś gry w WIELKIEJ CRACOVII
[/quote]
My go z Burkina Faso ściągamy ze nikt go nie widział?
Pomocnik z potencjałem na obrońcę. Brzmi fajnie. Powodzenia.
Na pierwszy "rzut oka" szalu nie ma ... ale czas i boisko wszystko zweryfikuje. Powodzenia :P
Też uważam że trzeba Adamowi dać trochę czasu i dopiero wtedy go oceniać.
[quote='lucjusz' pid='1260267' dateline='1499860006']
[/quote]
I qwa rok po roku różnym grajkom dajemy szansę a te ni jak nie chcą odwdzięczyć się dobrą grą!
Kolejny wagon przyjechał....juz bym wolal któregoś z mistrzostw bezrobotnych piłkarzy...bylo wicemistrzostwo.
Ja już naprawdę nic nie komentuję, poza tym, że oczywiście darzę nieograniczonym zaufaniem trenera Probierza i sratatata.
Ale jak mi za dziesięć miesięcy eredin (albo ktoś inny) napisze, że gramy o utrzymanie bo "trener Michał miał wszystko ale schrzanił, a piłkarzykom Drewniakowi, Deji się nie chce, więc nie ma co winić "prezesa", bo co on bidny może" to przysięgam, że nie ręczę za siebie.
No ale na pewno tak nie napiszę, bo przecież będziemy walczyli o puchary, prawda?
Astonie,pucharów to mamy,że ho ho.Zobacz na zdjęciu nowego nabytku...po cp nastepne...jeszcze gablotę kupić!!
Tylko mam nadzieje, ze to nie jest transfer w stylu "zapchaj dziura". Bo Deja w wywiadzie powiedzial, ze dowiedzial sie az tydzien temu, ze Cracovia jest nim zainteresowana :rolleyes:
[quote='lucjusz' pid='1260267' dateline='1499860006']
[/quote]
Taa, proponuje zakupić najlepszych grajków z III ligi i dać im pół roku i wtedy ocenić. Przecież nie można ich od razu skreślić nikt ich nie widział w akcji itp....
Teraz juz wiemy po co stolik na stadionie. Pewnie tam podpisze kontrakt oficjalnie. W swietle jupitetow. Przed liczniym zgromadzeniem dziennikarzy z kraju i zagranicy.
Zle mnie panowie zrozumieliście,ja nie popieram tych transferów,ani tego co się dzieje tylko jeżeli już tak się stało to chciałbym oceniać tych zawodników ale po jakimś czasie a nie od razu ich skreślać.
A do normalnej firmy wzialbys pierwszego lepszego chlopa z ulicy i zaczal go oceniac po 6 miesiacach, czy bys raczej patrzył na jego papiery i opinie poprzedniego pracodawcy?
Nie niewziąłbym ale ja nie jestem ani J.T ani J.F
Dramat... z takimi gwiazdami Probierz chcę zapełnić stadion...chyba na Wielickiej
Jedno krzeslo popsulem,a drugie zgubilem. Rece mi sie trzesa, wiec ciezko cos sensownego napisac. Trenuj i udowodnij ze sie myle w twojej ocenie(zreszta nie tylko ja).
[quote='Aston1906' pid='1260272' dateline='1499860669']
Ja już naprawdę nic nie komentuję, poza tym, że oczywiście darzę nieograniczonym zaufaniem trenera Probierza i sratatata.
Ale jak mi za dziesięć miesięcy eredin (albo ktoś inny) napisze, że gramy o utrzymanie bo "trener Michał miał wszystko ale schrzanił, a piłkarzykom Drewniakowi, Deji się nie chce, więc nie ma co winić "prezesa", bo co on bidny może" to przysięgam, że nie ręczę za siebie...
[/quote]
Na pewno..., za to jeśliby się udało Probierzowi sklecić z tych zawodników drużynę to na pewno napiszesz że to wynik ponad stan :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)