To bedzie dopiero 1 kolejka nowego sezonu, wiec nie spodziewalbym sie mega widowiska, bo pilkarze zapewne beda jeszcze "zamuleni". 1:0 dla nas i bedzie cacy ;)
-
-
Cracovia-Piast 15.07.2017 g:18:00
W tym meczu raczej wszystko będzie przemawiało na nie wiec faktycznie 1 : 0 przyjmę z radością. Ważne by nowy sezon dobrze zacząć .
[img]https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/19430022_777556195739338_574153930305569779_n.jpg?oh=3264467a122dd6d89424649a573ec93c&oe=5A0EC93A[/img]
Samo życie :D
Ten temat mnie dołuje najbardziej, kolejne bezproduktywne strony mające służyć wrzucaniu mało istotnych postów. Dawno temu na innym forum ktoś stworzył temat "śmietnik" każdy kto mial ochotę i się nudził wrzucał tam co chciał, dosłownie wszystko tam lądowało, kolejne posty nie mające nic wspólnego z poprzednimi, nie mające sensu itp. itd.
Wszystkie wątki meczowe na naszym forum przed meczem i w jego trakcie dokładnie ten śmietnik mi przypominają. Tylko po meczu można liczyć na kilka wpisów. Nie mowie że luźne treści w postach to zło, ale szkoda że to standard.
No nic, okres wakacyjny i fakt że to pierwszy mecz być może nie jest najlepszym momentem na oczekiwanie zmian na plus.
Typuje 4-4-2:
Sandomierski- Pestka Helik Malarczyk Deleu- Zenjov Drewniak Kanach Michalik- Szczepaniak Piątek
Bramkę zwycięska strzeli rezerwowy Vestenicky :)
[quote='gargamel9998' pid='1260341' dateline='1499869760']
Typuje 4-4-2:
Sandomierski- Pestka Helik Malarczyk Deleu- Zenjov Drewniak Kanach Michalik- Szczepaniak Piątek
[/quote]
gdzie nowy kapitan?
[quote='k0la' pid='1260343' dateline='1499869873']
Typuje 4-4-2:
[/quote]
gdzie nowy kapitan?
[/quote]
A jest w 100% zdrowy, po kontuzji? Jeśli tak- to za Drewniaka, jeżeli nie- wejdzie w 2 połowie
Sędziuje Kwiatkowski z Warszawy.
ważne by dobrze się pokazali remis będzie ok, ale wyygrana byłaby spełnieniem marzenia
Wygrana ze słabym Piastem spełnieniem marzeń?
Wygrana tym składem ze słabym Piastem? Tak.
Tu nie ma tłumaczenia dla nowego trenera i nowej drużyny miała być "dobra zmiana" i musi być zwycięstwo na inaugurację.
A to Piast jest taką potęgą? Jak dla mnie ich skład jest słabszy od naszego.
- Edytowany
Imho potęgą nie jest, ale skład ma stosunkowo stabilny i zgrany, czego o nas nie można powiedzieć. Niewykluczone, też, że mają dobra pamięć sięgającą początków poprzedniego sezonu...
[quote='3lvis' pid='1260698' dateline='1499945964']
A to Piast jest taką potęgą? Jak dla mnie ich skład jest słabszy od naszego.
[/quote]
Wbrew pozorom nasz obecny skład / a może jeszcze ktoś dojdzie / nie jest wcale taki słaby .Teraz rola trenera aby zawodników dobrze przygotować / wiem , mało czasu / do sezonu zarówno mentalnie jak i fizycznie i tak poukładać te klocki aby zatrybiły .Wraz z upływem kolejnych dni wspólnych treningów powinno być coraz lepiej .
- Edytowany
Nowe stroje, As w rekawie zad.pczamy po murawie.
Dalej obstawiam 2:1 dla nas
sędziuje Kwiatkowski
jak to mawiał mój kolega "w pytę fajnie"
Typuje 4-4-2:
[/quote]
Widzę Gargamelu przynajmniej dwa błędy w Twoim ustawieniu. ..napewno nie wyjdziemy na dwoch napastników i mogę się założyć ze w tej sytuacji Szczepaniak ławka ....to jedno a drugie to któryś z środkowych pomocników tez pewno nie zagra ...
Typuje 4-4-2:
[/quote]
Kanach na ławie, zamiast niego Covilo
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)