A może to po prostu Jonasz...
-
-
CRACOVIA CLJ
To standard, masz takiego w teamie to średnio się starasz. Tak to działa wszędzie.
Starasz się grać na swoją "gwiazdę", bo od tego zależy twoje dalsze funkcjonowanie w klubie...
- Edytowany
[quote]#post1550023 Natomiast drużyna U17 pod przewodnictwem największej gwiazdy młodzieżowej piłki w Polsce i nie tylko….. kolejny wpierol w Kielcach 1:4 [/quote]
Gra dramat. armia zaciężna kupiona i na grubych kontraktach zero poza Mazurem który walczy i się stara- podobno przyszedł za darmo. Trener wrzeszczy z ławki i robi wiochę a pomysłu na grę nie ma za krztę za to swoi co za Pasy oddali by życie albo w dwójce albo na ławie albo gdzieś na wypożyczeniu. Ale jest pupilem Wąsa z Escoli to pewnie "musowo" nowy Guardiola.
Ile rzeczy musiałoby się wydarzyć, żeby atmosfera w klubie i sporcie młodzieżowym poprawiła się na tyle, by stać się topowym klubem w regionie na miarę ośrodka treningowego?
Kaleb nie mozna miec wszystkiego 😉
Ale pomarzyć chyba można, jeśli jest się na dodatek Pasiakiem z ponad 40-letnim stażem!
Ależ oczywiscie ze mozna...nawet trzeba podobno...
- Edytowany
Dla mnie to jest niezrozumiałe jak w takim klubie jak Cracovia nie ma w kategorii U17 gotowej drużyny , tylko przed sezonem , aby drużyna w ogóle była , ściąga się tylu zawodników z zewnątrz i to jeszcze nie najwyższych lotów jak czytam , płacąc za nich i podpisujac z nimi kontrakty , to się normalnie w głowie nie mieści !!!!!
[quote]#post1550128 Dla mnie to jest niezrozumiałe jak w takim klubie jak Cracovia nie ma w kategorii U17 gotowej drużyny , tylko przed sezonem , aby drużyna w ogóle była , ściąga się tylu zawodników z zewnątrz i to jeszcze nie najwyższych lotów jak czytam , płacąc za nich i podpisujac z nimi kontrakty , to się normalnie w głowie nie mieści !!!!! [/quote]
Chyba tu już nic nie jest w stanie mnie zadziwić .🙁
Wczoraj znowu U-17 baty, zaraz bedzie szukanie kolejnej ofiary wśród zawodników i trenerów, ale skoro oni sami pozwalają sobie na takie wpieprzanie się w drużyne vicka, to mi ich bynajmniej nie szkoda.
Szkoda tylko samej Cracovii, że musi wstydzić się za takie wyniki.
Ciekaw jestem czy pan koordynator to jeszcze ogarnia, czy mu to lata, bo czuje się bezpieczny, tak jak niektorzy tutaj sugerują.
U19 wymęczyło wreszcie wczoraj zwycięstwo dopiero w 5 kolejce z ostatnia drużyną w tabeli mającą równe 0 pkt. to pewnie pan Wojtek znowu urósł w piórka.
Na koniec weekendu wygrana U15 w Łęcznej 2:0’
[quote]#post1550194 Na koniec weekendu wygrana U15 w Łęcznej 2:0’[/quote]
Dobrze, że mam kredę przygotowaną 😜
Mrozik i Śmiglewski grali w rezerwach w Pucharze Polski. To oni zostali odpaleni przez WS??
[quote]#post1550491 Mrozik i Śmiglewski grali w rezerwach w Pucharze Polski. To oni zostali odpaleni przez WS??[/quote]
Dokładnie tak
[quote]#post1550531 [quote]#post1550491 Mrozik i Śmiglewski grali w rezerwach w Pucharze Polski. To oni zostali odpaleni przez WS??[/quote]
Dokładnie tak
[/quote]
1. Nie jestem tak blisko Klubu ja Wy, ale jeśli junior gra w którymkolwiek zespole seniorskim - to dla mnie jest awans sportowy.
2. Tak samo uważam, że jeśli trener pierwszej drużyny bierze do kadry juniora, to gdy nie mieści się w kadrze meczowej 1-go zespołu, to powinien grać w rezerwach. Jakaś gradacja musi być.[b] I tego nie robił Michołek vel Ogrodnik.[/b]😡 Nie wiem jak jest teraz.
Pozdrawiam.
😎
Teoretycznie tak ale oni nie trafili do zespołu w ramach awansu a raczej karnie .
Bardzo ciekawe.
To teraz w ramach następnej "kary" trafią do pierwszej drużyny.
😆
Dziwn[s]y[/s]/a jest [s]ten[/s] ta [s]Świat [/s]Cracovia.
😎
Jeśli faktycznie rokują nadzieję i są dobrzy , czemu nie .O Mroziku słyszałem pochwały .
Tylko , jeśli nie odnaleźli się w genialnej taktyce wąsa to ....
no to Stawowy znalazł winnych niepowodzeń w lidze
😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)