Ja popieram PASY TT, ponieważ zawodnicy rocznika 2005 schodząc do rezerw powinni dać jakość tej druzynie, to jest dramat że zawodnicy trenujący i grający z u17 nie dają niczego i przegrywają z pogonią skotniki. I smuci mnie to, że osoby broniący rocznik 05 to rodzice tych chłopców, którzy wogóle nie są świadomi, że ich pociechy niestety nie daliby rady grać nawet połowe spotkania w clj u17.
-
-
CRACOVIA CLJ
Ciekawa teoria, jestem ciekaw na jakiej podstawie wysnuta.....
[quote='PasyTT' pid='1460062' dateline='1604841582']
Zespół U-15 rozczarowująco remisuje z ostatnim w tabeli Górnikiem 2:2 jednak kwestia utrzymania rozstrzygnęła się już wczoraj niezależnie od rezultatu dzisiejszego spotkania Pasów bowiem AP Top Biała Podlaska przegrała swoje spotkanie. W rezultacie to ona wraz z Górnikiem Łęczna żegnają się z CLJ-tką.
Gratulacje dla Trenera Dudzińskiego, (który zastąpił Trenera Lutaka po bardzo słabym starcie) za utrzymanie drużyny na poziomie centralnym. Naszą drużynę U-15 jednak czeka jeszcze dużo pracy w okresie zimowym przed nową rundą.
[/quote]
Teoretycznie Podlaska może się jeszcze utrzymać ma 8 punktów - gdyby wygrała za tydzień u nas z naszą U15 a Motor 10 punktów przegra na Sandecji to spadł by Motor. Mam nadzieję będzie tak jak piszesz - my gładko wygramy inaczej był by bardzo duży wstyd i poszła by fama że podłożyliśmy się Podlaskiej by spuścić Motor
No obrodziło w tym temacie w "świeże nicki".
Obawiam się tylko, że po jakichś rotacjach czy rewolucjach kadrowych większość z tych nowych osób zacznie wyrażać swe uczucia na forum np. Korony Kielce :)
Dzisiaj do treningu zespołu U-17 dołączyła trójka zawodników z U-16. Hornik, Leśniak oraz Gocal otrzymali szansę zaprezentowania swoich umiejętności w drużynie Michała Guji. Natomiast Oliwier Hyla oraz Jan Ziewiec trenowali w zespole Paszkiewicza.
Przypomnijmy, że U-17 w sobotę o godz. 13:15 rozegra swój ostatni mecz ligowy w tej rundzie jesiennej, Pasy podejmą u siebie sąsiadkę zza miedzy. Natomiast dzień później U-18 powalczy o punkty we Wrocławiu z liderującym Śląskiem.
Niedzielny mecz z liderem Śląskiem będzie transmitowany na kanale "Łączy nas piłka" na youtubie
[quote='zubereg' pid='1460545' dateline='1605212500']
Niedzielny mecz z liderem Śląskiem będzie transmitowany na kanale "Łączy nas piłka" na youtubie
[/quote]
I podobnie sobotnie derby u17. Godz.13.15.
Transmisja: https://youtu.be/93STViZ6fSc
Co to za boisko? Sztuczna murawa? Wygląda jakby była jakaś mniejsza.
Graja na Prądniczance
0:1. Bramka w duchu Stawowego.
I w tym samym momencie co Pik, brameczka i remis:)
2-2 po ewidentnym karnym dla nas
Szkoda, że Ptak na szpicy ma takie braki techniczne, bo zmarnował 2 sytuacje sam na sam złym prowadzeniem piłki.
Co to za cudok ma ten gwizdek w gębie.
w dupę 2:3
[quote='sterby' pid='1460804' dateline='1605362627']
w *****ę 2:3
[/quote]
Trzeba dodać ,że po karnym palcem na wiśle pisanym ;)
faul był, ale przed polem karnym
psiarnia piłkarsko troszkę lepsza, u nas kilku zawodników wyraźnie odstawało od reszty
Pomijając postawę sędziego, który zwłaszcza w końcówce gwizdał przeciwko nam wszystko a kundlom na wszystko pozwalał to mam pytania do siedzących w temacie:
- Dlaczego nasz treneiro nie robił żadnych zmian???
- Czy u nas jest tylko 11-12 zawodników nadających się do gry?
- Czy jakieś choroby, kontuzje przetrzebiły nam skład?
[quote='bodzio969' pid='1460810' dateline='1605364512']
Pomijając postawę sędziego, który zwłaszcza w końcówce gwizdał przeciwko nam wszystko a kundlom na wszystko pozwalał to mam pytania do siedzących w temacie:
- Dlaczego nasz treneiro nie robił żadnych zmian???
- Czy u nas jest tylko 11-12 zawodników nadających się do gry?
- Czy jakieś choroby, kontuzje przetrzebiły nam skład?
[/quote]
Odpowiem na trzecie pytanie:
Olek Hołda jest na dłużej kontuzjowany.
Jasiek Ziewiec jedzie z U18 na jutrzejszy mecz ze Śląskiem.
Reszta składu do dyspozycji trenera, ale fakt jest taki, że kadra na pewno nie jest zbyt szeroka ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)