Nie znam czlowieka ...
-
-
CRACOVIA CLJ
- Edytowany
Czyli w finale gramy z Lechem.
- Edytowany
Nie dziel skóry na niedźwiedziu, ale obyśmy i my i Lech awansowali.
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]0:1 55' Ochman[/font][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small][font=Arial, sans-serif]0:2 57' Krzempek[/font][/size][/color]
Terminarz meczów półfinałowych:
6 czerwca, g. 17:00
MKS Cracovia SSA – WKS Śląsk Wrocław SA
Lech Poznań – Legia Warszawa
10 czerwca, g. 15:00
Śląsk Wrocław – Cracovia
Legia Warszawa – Lech Poznań
Mecz Pasów na Wielickiej.
Orientuje się ktoś jaki poziom prezentują juniorzy wksu?
- Edytowany
Przypominam i podbijam temat - OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA DLA KAŻDEGO PASIAKA, kto tylko może. Walczymy jutro o finał MP ze Śląskiem, na Wielickiej, o 17.00.
Nie Kanachovic i Lusioszovic tylko Kanach i Lusiusz jak powiedział Probierz. Warto popatrzeć na zawodników pod kątem walki w Ekstraklasie, jak się prezentują w walce o finał.
Zresztą, prawdziwego Pasiaka nie ma co zachęcać do przyjścia na mecz, to jest jak msza dla katolika.
Tak popatrzyłem w jakim składzie juniorki zagrały w Łodzi.
Sendorek - Jamrozy, Gorzeń, Supryn, Zaucha - Czerlunczakiewicz, Przybycień, Matysek (75' Tatar), Kubasiak (80' Jeż) - Ochman (90' Kopczak), Krzempek (85' Wohlman)
Nie było w sobotę ani jednego piłkarza z tzw. pierwszej jedenastki. Wszyscy odpoczywali przed jutrzejszym meczem.
Wywiad z Kanachem
https://www.youtube.com/watch?v=vOhxcLO62x8
Niestety nie dam rady być. Planowana jest transmisja?
nie, teraz będzie transmisja drugiego półfinału Lech - Legia
https://www.youtube.com/watch?v=iKjRcBLzBVs
to jest o tyle fajne, że mecz rewanżowy będzie prawdopodobnie pokazany z Wrocławia, czyli nasz :)
Kto żyw i może ten jutro obowiązkowo na Wielicką !
Do boju Cracovio !
JA BĘDĘ A CZY TY TEŻ BĘDZIESZ ? ;)
Po ile bilety? Dzieci 5 letnie też płacą?
Nie tylko narzekać na forum tylko jutro ruszyć tyłki kto tylko da radę!
[quote='LucasKsc' pid='1319237' dateline='1528227371']
[/quote]
Wstęp wolny.
[quote='jaroksc' pid='1319239' dateline='1528227452']
[quote='LucasKsc' pid='1319237' dateline='1528227371']
[/quote]
Wstęp wolny.
[/quote]
Dzięki za info
[color=#000000][size=medium][font=Lato,Arial,sans-serif]Radosław Kanach, 19-letni pomocnik Cracovii, która awansowała do półfinału Centralnej Ligi Juniorów U-19, opowiada o swojej przygodzie z futbolem, krakowskiej drużynie, znaczeniu CLJ w piłkarskim rozwoju i marzeniach na przyszłość.[/font][/size][/color]
[color=#000000][size=medium][font=Lato,Arial,sans-serif] ©Andrzej Banaś O sukcesie Cracovii. - Myślę, że największą tajemnicą sukcesu Cracovii jest jej zespołowa gra. Drużyna składa się z 18 zawodników plus całego sztabu. I wszyscy ci ludzie pracują na sukces Cracovii, na każdy wygrany mecz. Myślę, że ta zespołowość poparta umiejętnościami piłkarskimi doprowadziła nas do miejsca, w którym się znajdujemy. O szansie na tytuł. - Zdobycie mistrzostwa Polski jest bardzo realnym celem. Uważam, że Cracovia jest na tyle mocnym zespołem, żeby ograć Śląsk Wrocław i w finale pokonać drużynę przeciwną, więc myślę, że są duże szanse na zdobycie mistrzostwa.[/font][/size][/color]
[color=#000000][size=medium][font=Lato,Arial,sans-serif]O tym, co daje CLJ. - Centralna Liga Juniorów jest sprawdzianem dla wszystkich zawodników, sprawdzeniem się na tle drużyn ekstraklasowych, drużyn z innych części Polski. Daje duże ogranie wśród tych drużyn i myślę, że przede wszystkim jest wyznacznikiem umiejętności i pokazania, ile pracy czeka każdego z zawodników.[/font][/size][/color]
[color=#000000][size=medium][font=Lato,Arial,sans-serif]O meczu z Legią. - Oprócz debiutu w ekstraklasie najmilej wspominam mecz z Legią Warszawa przy ulicy Kałuży, bo niecodziennie ma się przyjemność grania z takim zespołem, jakim jest Legia Warszawa, która uczestniczyła w rozgrywkach Ligi Mistrzów. O własnej grze. - Moją nominalną pozycją jest środek pomocy, numerycznie to jest sześć lub osiem. Myślę, że moimi mocnymi stronami są gra w defensywie, pojedynki w obronie, gra głową oraz strzał z dystansu. Słabe strony? Myślę, że jest dużo do poprawy, ale największym mankamentem jest brak kreatywności w rozgrywaniu piłki. Troszkę więcej oczekuję od siebie w ataku i myślę, że nad tym muszę się najbardziej skupić. O ofertach z innych klubów. - Propozycje pojawiają się cały czas. Pojawiały się wcześniej, ale nie ma co o tym dużo mówić. Jestem w Cracovii i uważam, że przejście do niej było bardzo dobrym ruchem w mojej przygodzie z piłką.[/font][/size][/color]
[url=http://www.gol24.pl/centralna-liga-juniorow/a/centralna-liga-juniorow-radoslaw-kanach-tajemnica-sukcesu-cracovii-jest-jej-zespolowa-gra-wideo,13233379/][color=#008cba][size=medium][font=Lato,Arial,sans-serif]Czytaj więcej: http://www.gol24.pl/centralna-liga-juniorow/a/centralna-liga-juniorow-radoslaw-kanach-tajemnica-sukcesu-cracovii-jest-jej-zespolowa-gra-wideo,13233379/[/font][/size][/color][/url]
o meczu
http://www.gol24.pl/centralna-liga-juniorow/a/centralna-liga-juniorow-cracovia-podejmuje-w-polfinale-mistrzostw-polski-skutecznie-grajacy-slask-wroclaw,13235041/
Ja dam radę dotrzeć dopiero na 2 połowę... Do przodu Cracovio:)
Ian będę dzwonił pytać o wynik bo nie wyrobię się..
Będę :)
Będe plus 4 osoby "w pakiecie". 4 kroki do mistrzostwa !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)