[quote='BoRut' pid='1470225' dateline='1612047065']
Nie będę zaskoczony jak po "odpoczynku od futbolu" za 1-2 miesiące MP wyląduje w sztabie reprezentacji. Dla ulubieńca Bońka może to być jedyna taka szansa, Zibi przecież kończy prezesowanie.
[/quote]
Ta... Probierz numer dwa... Nie to ego.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Jeśli chciał się podać do dymisji wcześnie,j to czemu nie na jesień, a teraz po pierwszym meczu???
Trener który tu pracuje myślę, że zawsze wyciąga maksa i więcej nie będzie przy tym materiale. Brak transferów to myślę że wymył pięterka a nie Probierza.
Ciekawe kto się podejmie teraz misji utrzymania?
- Edytowany
Dziękuję za Puchar Polski i Superpuchar.
Niezrozumiały jest tylko czas odejścia. Amatorzy!
PS. Nawet nie amatorzy bo tacy mają wyczucie i pasję! Wy nie macie.
Zegnam z zalem .... szkoda , nie bylo lepszego w czasach prof. Filipiaka
- Edytowany
To żeś wybrał moment najlepszy. Profesjonaliści od pier dolcie się od kibiców, bo nikt nie ma takich jak My a Wy robicie syf!
Zapamiętajcie to kibice jak ktoś będzie mówić że coś źle robicie.
Facet prowadzi klub po swojemu przez tyle miesięcy i on mówi na konfie,że nie jest w stanie dać impulsu do lepszej gry ? To co on robił przez cały ten czas ? Grał z nimi w karty,czy uczył ich śpiewania w autobusie ?
Nie ma ludzi,którzy potrafili by udżwignąć problem z jakim nas zostawia,nie ma stylu gry,którym można by było obronić się przed spadkiem,nie ma wreszcie pomysłu na dalszy rozwój klubu.Musiała pójść wczoraj gruba alko-awantura,skoro pierdonął tym w jednej chwili.Ale to nie zmienia faktu,że tym sposobem rozstania przekreśla swoje zasługi.Zostawia dziurawą tratwę,którą sam zbudował na środku morza i jak szczur znika w głębinach.Opuszcza wyselekcjonowanych osobiście najemników,bo myślał,że będą go kochać bezwarunkowo,a ci mają go w doopie.
Miał być guardiolowym,mokrym snem prezesa,a skończyło się na nocnych koszmarach futbolowego szarlatana...
Jprd
Gdyby w klubie były struktury,to można by przyjąć stan rzeczy za oczywisty,ale nie na filipiakowym folwarku,na którym duch czai się za każdy rogiem.
- Edytowany
trochę dziwny czas jak na dymisję ? Tak jak by nie można było tego zaraz po rundzie jesiennej po kompromitującym 0-3 z Lechią uczynić? Cóż..ale to akurat takie typowo Probierzowskie działanie ,mało przemyślane a pełne chaosu.Odchodzi trener z przyjściem którego wierzono że staniemy się siłą tej ligi,tymczasem chłop sprawnie wszedł w korpo tryby i z człowieka z jajami stał się żołnierzem profesorka tyle że z dobrą gażą. Prawdziwi Pasiacy nigdy nie zapomną słabych wyników i stylu w potyczkach ze słabym rywalem derbowym,wiele meczy od patrzenia na które oczy bolały. generalnie trzy i pół roku pracy z której wyszło sporo chaosu i zamieszania.
- Edytowany
Jezeli zostanie zwolniony:
DZIĘKUJĘ:
- za zdobycie Pucharu Polski
- za zdobycie Superpucharu Polski
- za 2-krotny udział w Lidze Europy
NIE DZIĘKUJĘ:
- za gnojenie zawodnikow (Kanach, Gol..)
- za firmowanie wlasnym nazwiskiem transferow typu: Culina, Serderov..
- za brak taktyk
-za sromotne wpierd*le w derbach
Po odejściu Probierza w gts panika :D
ps. Ale czy to odejście to nie podpucha?
- Edytowany
[quote='krzys67Bytom' pid='1470200' dateline='1612041245']
[quote='krzys67Bytom' pid='1300593' dateline='1516474354']
Zo cóż! Po pół roku czytania Waszego forum, mówię Wam:
Dzień Dobry Cracovio !!!!
Dlaczego może będę tu pisał [adminy zdecydują]?
Bo:
[u]1.[/u] Byłem kolegą Michała … 3-ci rodzaj prawdy wg. ks. Tischnera. Trenowaliśmy razem. On grał, a ja” ława” – ok. 1986 r.
2. Bo Go podziwiam za upór i dążenie do celu.
3. Bo łon się nikogo niy boi [ślonskie].
Dlaczego Craxa osiągnie sukcesy?
Bo:
1. Michałek nie boi się stawiać na młodych.
2. Nie boi wydupczyć się starych i mącących w szatni.
3. Żyje drużyną, szatnią i trybunami.
Moje typy:
Finisz 2018 – max 7 miejsce.
2019 – 1-3 …..ze wskazaniem na 1.
Wspomnicie moje słowa, no chyba, że go JF gdzieś, kiedyś Go wyyyteguje.
Pozdrawiam.
[/quote]
Powyżej mój pierwszy post na tym zacnym Forum (styczeń 2018 r.).
Poza [u]pierwszą 1 [/u](bo to się nie odstanie) ... nic się qwa nie sprawdziło.
:(
Panie Sterby, ja "przybłęda z Bytomia" mogę jeszcze tu pisać :huh:
:blush:
[/quote]
Niektórzy by cię chętnie wyrzucili, bo nie byłeś po jedynie słusznej linii i na bazie ideologii totalnej rozpierduchy.( nie rozumiejąc totalnie, że Filipe to nie sponsor tylko właściciel)
Wielu z nas z Probierzem wiązało wielkie nadzieje a potem jak to bywa z trenerami, gdzie rządzi prawo "kalejdoskopu" nastąpiło rozczarowanie. Był taki moment, że wszyscy po nim jechaliśmy, gdy przegrywał wszystko, co było do przegrania. Potem przyszły serie wygranych i tak w koło. Ale po pierwszym meczu?
Krok zaskakujący dla wszystkich, i gdyby wujo nie miał rodziny w gts, to ....
Mimo wszystko mam mieszane uczucia, bo z jego przyjściem wiązałem ogromne nadzieje na lepsze jutro Cracovii. Mówiłem, ze jak on nie zrobi tu porządku, to już nikt nie zrobi. Zostało wielkie rozczarowanie i niesmak. Ktoś powie Puchar Polski. OK. Wielkie dzięki za to. W końcu mamy jakieś trofeum wyczekane tyle lat. To był najpiękniejszy wieczór w moim - wcale nie takim krótkim - kibicowskim życiu. Za to i tylko za to ma u mnie zasłużony szacunek. (Niemniej jednak z ty[size=small]ł[/size]u głowy jest pamięć o tym, ze mieliśmy wtedy więcej szczęścia niż rozumu i w kilku meczach mogliśmy być out, a sam finał można śmiało zapisać w kategorii cudu). Niewiele brakło, a jedyny argument z ręki Probierza zostałby wytracony i po jego bodajże trzyletniej budowie nie zostałoby kompletnie nic...
Afery, nieudane decyzje personalne, kompletny brak stylu. Nie wiem sam, może po prostu jest słabym trenerem z wyolbrzymionym ego? Z drugiej strony średnia punktowa chyba nienajgorsza i mimo wszystko nie walczyliśmy za jego kadencji o miejsce 14 tylko o 4-5.
Niby był na pięterku, a wygląda na to ze zderzył się z nim brutalnie, bo inaczej rezygnacji nie tłumaczę. Po cichu liczę, ze to blef, postawi sprawę jasno i powie "albo ja, albo Tabisz". Choć wątpliwe, żeby się to mogło udać, ale inaczej tego uja z Kańczugi się nie pozbędziemy.
W innym wypadku możemy tylko czekać. Filipczak już młody nie jest, może się zapije na amen.
[quote='Kajak' pid='1470213' dateline='1612044147']
Notorycznie przegrane derby są najgorsze.
[/quote]
Spoko na lata z derbami będziemy mieć spokój... żadnych derbów nie będzie chyba,że z Wieczystą...
- Edytowany
[quote='Trapez' pid='1470253' dateline='1612080223']
[/quote]
Spoko na lata z derbami będziemy mieć spokój... żadnych derbów nie będzie chyba,że z Wieczystą...
[/quote]
a ty w koncu co, nie odszedles po n-tej konferencji oznajmiajac wszystkim ze odchodzisz?
Probierz 2? Filipiak 2? mowi tzn ze mowi?
zdecyduj sie facet
Tabisz swoje dołożył, skoro daje to do zrozumienia Wolosik z ps to niezły kwas jest w środku. A ten brak transferów może być w tej sprawie kluczowy. Obstawiam ze na 90 % nowy trener dostanie jakieś nazwiska. 2 które będzie chciał 2 które zostaną zrobione po to aby aie pod stołem podzielić kasa a zawodnik a nuz wypali
Ktosie krzyczeli o cyrku.
Jeśli tak to odchodzi magik.... a zostają .....
Miałem odejść jak przegrają derby - o ile pamiętam to nie przegrali.
Jeszcze nie skończyłem zakładania wątków z serią nie przegranych meczy
Zobaczymy do kiedy seria bez zwycięstwa potrwa... a tak się gościu wyrywał aby zakładać tematy meczowe.... bez honoru...
- Edytowany
[/quote]
[/quote]
Nie nerwujsię Trapezie . Jak się czyta komentarze (niektóre po prostu niesmacze) to część forum tylko o tym marzy. ;)
[quote='krzys67Bytom' pid='1470200' dateline='1612041245']
Panie Sterby, ja "przybłęda z Bytomia" mogę jeszcze tu pisać :huh:
:blush:
[/quote]
Oczywiście Krzysiu z Bytomia rocznik 67 możesz pisać, tylko nie bardzo wiem o czym chcesz pisać, po tym jak mit twojego kumpla rozpadł się jak domek z kart.
[quote='ZbigniewT' pid='1470249' dateline='1612078647']
Po odejściu Probierza w gts panika :D
ps. Ale czy to odejście to nie podpucha?
[/quote]
Bo gts to fani tabisza i ogrodnika oni najlepiej to widzą i wiedzą że dopóki oni są u nas to nie będziemy się liczyć w walce o najwyższe trofeum w lidze.Dla mnie do tego duetu brakuje Filipiaka który mnie okłamuje 17 lat a z Cracovii zrobił prywatny biznes i te jego miliony żygać się chce.
[/quote]
[/quote]
Bo co bo ogrodnik odejdzie bo co Filipiak odejdzie ?Drogi Trapezie ten drugi nie odejdzie zostanie i dalej będzie nas ośmieszał ze swoim paziem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)