Piłkarzom wolno kopać piłkę a trenerowi nie wolno kopnąć reklamy ? Co to sie porobiło na tym świecie ? ;)
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
- Edytowany
Spójrzcie jaki szacunek Probierza do koszulki Cracovii.
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/984809717632520192?s=19
Nie wiem czemu szukasz dziury w całym. Schował pod bluzą żeby zrobić niespodziankę.
super zrobił :) Probierz jest, jak to ktoś skomentował słusznie, bestia medialna :) Trudno przy nim się nudzić ;)
Szpile pieskowi wbil pierwszorzednie.
[quote='dziurkacz' pid='1312266' dateline='1523644443']
Spójrzcie jaki szacunek Probierza do koszulki Cracovii.
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/984809717632520192?s=19
[/quote]
Nie wiem co to ma wspólnego z szacunkiem do koszulki Cracovii - fajna akcja moim zdaniem.
[quote='craco8878' pid='1312273' dateline='1523648054']
Szpile pieskowi wbil pierwszorzednie.
[/quote]
zabawnie histeryzuje jeden gwardzista w komentarzach :)
[quote='SaNtO' pid='1312139' dateline='1523569659']
[quote='Jake Blues' pid='1312136' dateline='1523568387']
skandal. za kopniecie reklamy - 2 mecze kary. za kopniecie lalek w barwach Arki, ***** alkoholik Peszko i ten swinski blazem z balkanow odpowiednio ... tysiac i dwa tysiace zlotych kary. mam nadzieje, ze ktos im dolozy do tej smiesznej kary swoja, prywatna, na boisku lu na miescie.
[/quote]
Zaczekajmy aż Koziolek zaopiniuje tą sprawiedliwość.
[/quote]
I co? W jednym temacie żalisz się że Ci post usunąłem a jak widać jest...oj oj Santo akurat ty obiektywny nie jesteś więc się do mnie nie sadź tylko spójrz na to co ty wypisujesz.
Kara dla piłkarzy Lechii oczywiście śmieszna i skandaliczna ale nie wiem w jaki sposób chcesz porównać karę dla Probierza? [size=small]Z tego co wiem jak trener jest odesłany na trybuny to często potem ma dyskwalifikację z automatu a nie że specjalnie go tak ukarali choćby Bjelica w tym sezonie dwa razy, Czy sędzia słusznie go wyrzucił to nie wiem bo tego nie widziałem, niby mówi się o kopnięciu reklam, może przy okazji coś powiedział, nie wiem.[/size]
Ma facet / MP / jaja - to fakt niezaprzeczalny .
KL to mafia , wałkowane wielokrotnie . Korupcji jako takiej moze już nie ma bo za duża medialna nagonka , ale "zielony stolik " i układy jak najbardziej .
Akcja super, ale wyciąganie zmiętolonej gdzieś spod majtek nie wyglądało za dobrze. Powinien ją mieć gdzieś elegancko poskładaną, przekaz byłby jeszcze mocniejszy, Wchodzenie w polemiki, rozgrywki z jakimiś ubeckimi trollami, pseudodziennikarzynami, to sprowadzanie siebie do takiego poziomu, jakby był ponadto, też byłoby ok.
Z nim przynajmniej nie możemy się nudzić. ;)
[quote='koziołek' pid='1312295' dateline='1523658229']
[size=small]Z tego co wiem jak trener jest odesłany na trybuny to często potem ma dyskwalifikację z automatu a nie że specjalnie go tak ukarali choćby Bjelica w tym sezonie dwa razy, Czy sędzia słusznie go wyrzucił to nie wiem bo tego nie widziałem, niby mówi się o kopnięciu reklam, może przy okazji coś powiedział, nie wiem.[/size]
[/quote]
[size=small][color=#333333]Ale czy Bjelica za każdym razem miał dyskwalifikację na 2 mecze? Bo jeśli taka jest kara z automatu to nie ma sprawy, ale nie wiem czy jest taki automat.[/color][/size]
Probierz na trybunach razem z pudlem Bałdysem.Że akurat coś takiego musieli w tv pokazać :(
- Edytowany
Tak czesto tu mowimy o profesjonalizmie MP, o jego wizjiach, o duzych kompetencjach nadanych przez JF, itp, itd. Ciekawe jakie w tych wszystkich planach miejsce zajmuja tacy ludzie jak Tabisz, Webber, Baldys? Ciekawe co sie stanie np, przy pierwszym konflikcie na lini JT-MP?
Craco8878, MP w sprawie zatrudnienia ludzi pracujących w MKS nie ma za dużo do gadania. Tabisz to jest WIECEPREZES, a Probierz jest tylko trenerem. Oczywiście, ma dużo do powiedzenia w kwestii zatrudnienia zawodników i chyba od Webera ostatnio za dużo nie braliśmy ;) Co do Bałdysa, jest prawą ręką Tabisza, więc ma się to nijak do stanowiska trenera.
Póki co, nie ma konfliktu JT-MP, ponieważ ten pierwszy już nie musi oglądać meczów ;)
[quote='leszeczek' pid='1312342' dateline='1523703883']
[quote='koziołek' pid='1312295' dateline='1523658229']
[size=small]Z tego co wiem jak trener jest odesłany na trybuny to często potem ma dyskwalifikację z automatu a nie że specjalnie go tak ukarali choćby Bjelica w tym sezonie dwa razy, Czy sędzia słusznie go wyrzucił to nie wiem bo tego nie widziałem, niby mówi się o kopnięciu reklam, może przy okazji coś powiedział, nie wiem.[/size]
[/quote]
[size=small][color=#333333]Ale czy Bjelica za każdym razem miał dyskwalifikację na 2 mecze? Bo jeśli taka jest kara z automatu to nie ma sprawy, ale nie wiem czy jest taki automat.[/color][/size]
[/quote]
Sprawdzając zawsze kary był na dwa mecze z czego pierwsza pewnie adekwatna do przewinienia bo wg relacji odezwał się chamsko do sędziego natomiast w drugim przypadku wdał się w dyskusję i z tego co pamiętam to raczej gównoburza a dwa mecze zawieszenia były. Z tego co kojarzę to trenerzy bez względu na rodzaj przewinienia są karani właśnie dwoma meczami choć to przypuszczenie bo mogę nie pamiętać wszystkich takich decyzji. Dlaczego karają ich dwoma meczami? Może dlatego, że zachowanie trenera ma duży wpływ na grę zespołu i podejście do przeciwnika?
"Nenad Bjelica został zawieszony na dwa mecze przez Komisję Ligi Ekstraklasy SA. To trzecia taka kara dla szkoleniowca Lecha Poznań. W spotkaniach z Cracovią (niedziela, godz. 18) na stadionie przy Bułgarskiej oraz Zagłębiem Lubin (środa, 18) na wyjeździe zastąpi go asystent, Rene Poms.
Tym razem sankcja została wymierzona za zachowanie chorwackiego szkoleniowca podczas niedzielnego starcia w Gliwicach przeciwko Piastowi (0:0). Sędzia Bartosz Frankowski wyrzucił trenera na trybuny w 60. minucie rywalizacji. „Przegląd Sportowy” dotarł do protokołu meczowego, w którym arbiter z Torunia tłumaczył powody decyzji: „Pomimo dwukrotnych ostrzeżeń (1. krok w wykonaniu sędziego technicznego, 2. krok sędziego głównego) za agresywne okrzyki w stronę sędziego głównego. Po usunięciu trener krzyczał do sędziego „J*bie tie matter i co zrobiłem k***a!”. Dodajmy, że sam opiekun lechitów miał pretensje o to, że nie zostały podyktowane rzuty karne dla jego zespołu"
"Szkoleniowiec piłkarzy Lecha Nenad Bjelica nie poprowadzi drużyny w dwóch najbliższych spotkaniach ligowych. Tak w środę zadecydowała Komisja Ligi Ekstraklasy, która ukarała trenera za zachowanie podczas ostatniego meczu we Wrocławiu ze Śląskiem.
Opiekun "Kolejorza" w trakcie spotkania wdał się w dyskusję z drugim trenerem Śląska, za co odesłany został na trybuny. To nie pierwsza taka kara, jaką otrzymał Bjelica - w poprzednim sezonie przeciwko Lechii Gdańsk Chorwatowi puściły nerwy i drugą połowę spędził wśród kibiców. Kolejny mecz z Arką Gdynia poprowadził jego asystent Rene Poms. Lechici wygrali 4:1.
Drugi trener Lecha przejmie obowiązki Bjelicy w trakcie najbliższych spotkań z Legią w Poznaniu (1 października) i Jagiellonią Białystok na wyjeździe (13 października)."
Jak to jest, ze najwiecej do powiedzenia w kwestii karnego maja stojący kilkadziesiąt metrów od zdarzenia trenerzy?
dzięki koziołku, widać automat nie ma się co użalać.
[quote='squier strat' pid='1312507' dateline='1523806567']
Jak to jest, ze najwiecej do powiedzenia w kwestii karnego maja stojący kilkadziesiąt metrów od zdarzenia trenerzy?
[/quote]
A jak to jest, że kibice nie będący trenerami znają się na wszystkim najlepiej, nawet lepiej od trenera? Dodatkowo widzą też z trybun lepiej takie karne, o których wspominasz i wiedzą lepiej?
No takie życie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)