Jeżeli Janusz F mówi, że nie ma na kogo zmienić trenera, to oznacza, że ma i go zmieni...
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
[quote='Churchill' pid='1295628' dateline='1513534272']
Ciekawe wieści płyną z Wielickiej 101. Po treningu przepychanki słowno-fizyczne miedzy grupą piłkarzy a członkami sztabu trenerskiego. Kto komu napluje w pysk? a kto kogo kopnie w *****?
[/quote]
Czytam to z wypiekami na twarzy, bo jesli jest jakis konflikt pomiedzy grajkami a Trenerem, tak jak to mialo miejsce w gts, to ja otwarcie staje po stronie Trenera pomimo przegranych sromotnie derbow. Jesli jacys szmaciarze byli sklonni poswiecic taki mecz dla swoich brudnych gierek, to chuj im w dupe i krzyz na droge. Mam nadzieje,ze te plotki o czystkach biora sie z usuwania grupy trzymajacej wladze w szatni. Dawac wiecej szczegolow Churchil!
Ciekawe wieści płyną z Wielickiej 101. Po treningu przepychanki słowno-fizyczne miedzy grupą piłkarzy a członkami sztabu trenerskiego. Kto komu napluje w pysk? a kto kogo kopnie w *****?
[/quote]
skąd info?
Przecież grupa trzymajaca włądzę została ponoć pogoniona w lecie! To ile my ich mamy?
[quote='Rock' pid='1295642' dateline='1513536587']
Przecież grupa trzymajaca włądzę została ponoć pogoniona w lecie! To ile my ich mamy?
[/quote]
Utworzyła się nowa??? :D
Szkoda że nie ma więcej konkretów...
- Edytowany
Chciałbym zobaczyć mecz pomiędzy tymi których ogrodnik wyj...al a tymi których sprowadził i zostawił ....
Kto przyjdzie kodów weźmie choćby na ławkę do Zabrza skoro nawet rezerwy rozwiązał ...czuje ze zostawi po sobie zgliszcza a na koniec i jego wpierdol. .la
Jak się bierze najemników z drugiego końca Polski czy zagranicy to nie oczekujmy że będą umierać za Cracovię . Postawić na ludzi z regionu , albo walczaków jak Miro .
Mnie 13.12 kojarzył się zawsze z ogłoszeniem stanu wojennego.Teraz z wielkim blamażem na Kałuży z ogrodnikiem w roli głównej.
[quote='MakuKSC' pid='1295634' dateline='1513535706']
[/quote]
Czytam to z wypiekami na twarzy, bo jesli jest jakis konflikt pomiedzy grajkami a Trenerem, tak jak to mialo miejsce w gts, to ja otwarcie staje po stronie Trenera pomimo przegranych sromotnie derbow. [b]Jesli jacys szmaciarze byli sklonni poswiecic taki mecz dla swoich brudnych gierek, to ***** im w dupe i krzyz na droge[/b]. Mam nadzieje,ze te plotki o czystkach biora sie z usuwania grupy trzymajacej wladze w szatni. Dawac wiecej szczegolow Churchil!
[/quote]
Skąd taka interpretacja?
Po przeczytaniu postu Churchilla pomyślałem, że jeśli to prawda, to grajkom nie podobają się decyzje Probierza i jego pseudometody i ja właśnie stanę zdecydowanie po stronie grajków.
Juz raz pracował w Krakowie i go pogonili we Wrocławiu zaczal robić porzadki zanim kimkolwiek tam był czyli nikim rozpierdolil. L na dzień dobry drużynę i dalej to robi i widać coś musi być w jego sposobie prowadzenia zespołu i to jakim jest człowiekiem skoro taki Kądzior jak tylko usłyszał ze Probierz zostaje trenerem to od razu podziękował
Będzie jakiś LIVE z wielickiej?
- Edytowany
Mimo wszystko Panie trenerze liczę, że...na wiosnę się nie spotkamy. Ja Panu zaufałem, jak i wielu Kibiców Cracovii, jednak okazał się Pan hohsztaplerem:(:(:(
Tylko że ogrodnik pasuje Januszowi i tu jest cały problem.
- Edytowany
[quote='RobertoBaggio' pid='1295659' dateline='1513539178']
Tylko że ogrodnik pasuje Januszowi i tu jest cały problem.
[/quote]
RobertoBaggio nie trać nadziei, Zieliński też pasował Januszowi...
Edit:
Imię wskazuje, że poważnie go nie należy traktować...:)
Ja już wcześniej pisałem po przegranych Derbach do widzenia.Stało się więc nie ma na co czekać.
Zdecydowanie stoję po stronie TRENERA !!!
Im się w głowach poj.... Takim tokiem myślenia wywalą każdego trenera .
Ferguson w MU w największego gwiazdora napieprzał butami i jakoś nic się nie działo
Dajcie PROBIERZOWI 5lat i wtedy można ocenić jego prace !!!
Polskim kopaczom w głowach się poprzewracało i chcą być najważniejsi i decydować o wszystkim . Niestety nie można im dać tego robić a zmieniając trenera oni będą górą
Pogonić gwiazdorów niech zobaczą kto jest ważniejszy.
Wg mnie PROBIERZ jest IDEALNYM trenerem . Lepszego nie będzie
Kopaczom należy się wpier.... za ich podejście do PRACY !!!
Oczywiscie proponuje obniżkę wypłat !!! Nie należy im się nawet 2000zł !!!
[quote='sero1906' pid='1295662' dateline='1513539627']
Zdecydowanie stoję po stronie TRENERA !!!
Im się w głowach poj.... Takim tokiem myślenia wywalą każdego trenera .
Ferguson w MU w największego gwiazdora napieprzał butami i jakoś nic się nie działo
Dajcie PROBIERZOWI 5lat i wtedy można ocenić jego prace !!!
Polskim kopaczom w głowach się poprzewracało i chcą być najważniejsi i decydować o wszystkim . Niestety nie można im dać tego robić a zmieniając trenera oni będą górą
Pogonić gwiazdorów niech zobaczą kto jest ważniejszy.
Wg mnie PROBIERZ jest IDEALNYM trenerem . Lepszego nie będzie
Kopaczom należy się wpier.... za ich podejście do PRACY !!!
Oczywiscie proponuje obniżkę wypłat !!! Nie należy im się nawet 2000zł !!!
[/quote]
Dać Probierzowi 5 lat..., to w której będziemy lidze???
Ciekawe rzeczy pisze Kmita! Sandomierz,Szczepaniak,Wójcicki juz w Pasach nie zagrają? Malarczyk i Covilo mogą równierz wyleciec?
A kto wcześniej dostał 5 lat? Z Probierzem za 5 lat bylibyśmy 4 rok w 1 lidze, gdzieś w środku tabeli. To już prędzej niech wróci Zieliński i niech dostanie 5 lat na ocenę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)