[i]Przykro mi, że sprawiliśmy kolejny zawód naszym kibicom, którzy przyszli na stadion mimo nie sprzyjających warunków atmosferycznych. [b]Całkowicie rozumiem ich niezadowolenie[/b]. Musimy teraz odbudować się mentalnie, bo już w poniedziałek gramy bardzo ważny mecz z Wisłą Płock. Nie jestem typem człowieka, który się podda i będzie płakał. Zakasujemy rękawy i bierzemy się do jeszcze większej pracy.[/i] - myślę, że to klaskanie nie było w żaden sposób ironiczne. Co do trenera, to mimo tej porażki - której się trochę spodziewałem - to wierzę, że będzie dobrze i ściskam mocno kciuki. Do zobaczenia w Poniedziałek na K1.
-
-
Michał Probierz - treningi, doglądanie bazy treningowej, budowa struktur, itp.
Dzisiaj lepszy doping niż na meczach ligowych pomimo szybkiej porażki i bardzo słabej frekwencji.
Trenerze nie przepraszaj i nie obiecuj tylko zacznij wygrywać a kibice będą skandować twoje twoje nazwisko.
okazuje sie, ze trenerem pan nie jestes nadprzyrodzonym. Chciales pan sam budowac druzyne a wychodzi na to, ze wcale pan tego nie potrafi. Do zimy jeszcze chwila, zakladam, ze planujecie roszady czyli znow przebudowanie tego co nie zostalo ukonczone. Bedzie sie czym bronic w razie "W" I to za przyzwoleniem samego prezesa(tego tez podziwiam, ze jeszcze daje rade) ale przejdzmy do sedna:
Jak namowicie kogos"klasowego" kto ma zwiekszyc jakosc druzyny aby tu przyszedl grac??
Oraz jak zatrzymacie tych, ktorzy beda chcieli spierdolic z tonacego statku??
Kominow nie zrobicie, wynikami I wyimaginowanymi celami sie z prezesem nie obronicie?
Mihalika z zyskiem nie sprzedacie to I kase na bylekogo ciezko bedzie wykopac.
Pytam sie jaki jest plan??
Pakuj się Misza,bo musimy być gotowi na 13 grudnia br., a nie 2021.
Oczywiście, że to klaskanie nie było ironiczne - Probierz potem sam zaganiał na siłę naszych parodystów żeby podeszli podziękować kibicom.
Oglądnąłem przed momentem konferencję prasową po meczu PP i nie wiem czy to tylko słaba jakość kamery,ale trener Probierz taki jakiś niepodobny do siebie na tym nagraniu:)
nie chce mi sie szukac wlasnych postow w ktorych mowilem ze po wywaleniu Zielinskiego za rok beda te same krzyki te same posty zeby wywalic kolejnego... ba ledwo sie zaczal nowy sezon a juz te glosy sie pojawiaja!!! hahaha podziwiam was!
Nie ma lepszego miejsca w Polsce jak Cracovia, na oddzielanie trenerów od pozerów.
- Edytowany
Ja rozumiem Nesta, że zmiana trenera niewiele da i tak w dłuższej perspektywie, ale w tym momencie niezmiana trenera może skutkować spadkiem z wielkim hukiem. Nie trenerzy są winni temu marazmowi, ale akurat Probierz dołożył cegiełkę do tego co oglądamy.
Coś długo trzyma ten niefart, trenerze..Głupotą było pchać się w ten puchar i dobrze, że mamy go z glowy.
Pora zacząć skutecznie bronić miejsca w tej lidze, bo spadek nikomu nie wyjdzie na dobre.
- Edytowany
Już tak na spokojnie, a nie po pierwszych emocjach. Jedni piszą że karny niesłuszny, inny że czerwona zbyt pochopna ale nie to jest problemem. Problemem jest fakt, że pomimo tego, że te chłopaki walczą, czego im nie można odmówić, to na ich grę się nie da patrzeć. Z całym szacunkiem dla Probierza, ale porównując styl naszych dwóch wysokich porażek - pierwszej z Wisłą w Płocku sezon temu 1-4 za trenera Zielińskiego, a drugiej tej wczorajszej to jest przepaść. Nasza gra opiera się na długich piłkach od obrońców, przy czym co wczoraj miał zrobić Piątek stojąc sam na 3 rosłych stoperów Lubina? Dlaczego czy to Helik, czy Siplak dośrodkowują w pole karne z 40-50 metra. Przecież takie piłki są ZAWSZE skazane na stratę. Mamy szereg zawodników ofensywnych, przecież czy Mihalik, czy Hernandez, czy Kuba Wójcicki potrafią pograć piłką. Nasza gra totalnie się posypała nawet nie odkąd Covilo doznał kontuzji, ale od kiedy nie ma Drewniaka, który brał grę na siebie.
Do ogródka trenera dorzucam jeszcze fakt, że najlepszy mecz w sezonie zagraliśmy na gtsie grajac DWÓJKĄ napastników; Szczepaniakiem który przestawiał obrońców i Piątkiem który dzięki temu miał dużo więcej miejsca. Od tego momentu w tym ustawieniu wyszliśmy... raz z Górnikiem Zabrze, w meczu który zremisowaliśmy i Szczepan zaliczył asystę.
Idzie nam w tym sezonie jak kurwie w deszcz, i z tym ciężko się nie zgodzić, ale zmiana trenera tu nic nie da a tylko pogorszy sytuacje. Żeby nie było, sam jestem mega wkurwiony po wczoraj ale trzeba zachować zimną krew. Każdą złą serie da się przełamać a przykładu daleko szukać nie trzeba.
Albo 3 pkt., albo żegnamy
[quote='zubereg' pid='1280304' dateline='1506065779']
[/quote]
Tak z ciekawości, jaką widzisz alternatywę?
- Edytowany
[quote='cruxus' pid='1280306' dateline='1506066351']
[quote='zubereg' pid='1280304' dateline='1506065779']
[/quote]
Tak z ciekawości, jaką widzisz alternatywę?
[/quote]
To pytanie kieruje do wszystkich "wypierdalaczy" trenera
W meczach z Płockiem i Arką (4 pkt.) Jak nie, to potem jest przerwa na reprezentacje..................... Cholera, tylko Kubuś siedzi i zaciera ręce, bo wymiana następnych 12 zawodników, przyniesie mu kolejne profity :@
cruxus, Pasiak.1906.KSC
Trener z zagranicy nie przyjdzie.Popierałem Probierza gdy robił czystki, ale ona po nich ściągnął kolejny zaciąg paralityków. Tamta drużyna miała potencjał na puchary, wystarczyło dokupić trzech i graliby jak dwa lata temu...
[quote='zubereg' pid='1280315' dateline='1506067546']
cruxus, Pasiak.1906.KSC
Trener z zagranicy nie przyjdzie.Popierałem Probierza gdy robił czystki, ale ona po nich ściągnął kolejny zaciąg paralityków. Tamta drużyna miała potencjał na puchary, wystarczyło dokupić trzech i graliby jak dwa lata temu...
[/quote]
Rozumiem i szanuję Twoje stanowisko, ale nie odpowiedziałeś jaką widzisz alternatywę za Probierza?
Probierz to bardzo dobry i uczciwy trener. ale przy tym wybitny ambicjoner, którego rozpiera energia (jednak nie porównywałbym go z Ulatowskim, co niektórzy tu czynią). W zestawieniu relatywnie młodego ambicjonera z wyrachowanym prezesem, który nie czuje istoty rywalizacji sportowej (co w mojej opinii dyskwalifikuje go jako prezesa klubu) i dla którego zawsze liczy się przede wszystkim księgowość i bilans, powstał układ nieco księżycowy. Ambitny trener pod wpływem prezesa podjął się prawdopodobnie zadania, którego z przyczyn od siebie niezależnych (kontuzje, sędziowanie) nie będzie mógł zrealizować.
Mam jeszcze nadzieję, że się mylę.
Ktoś już kilka meczów wcześniej pisał, że w każdym kolejnym gramy gorzej. Ja napisałem, że nic się nie zmieniło od meczu z Piastem. Pomyliłem się, nasza gra się sypie. Zgadzam się z miśkiemm, dajmy Probierzowi jeszcze 2 mecze szansy. Jeżeli nie będzie 4-6 punktów to trzeba będzie się pożegnać. Przerwa na reprezentację będzie dobra do tego, by wprowadzić kogoś nowego. Ale poczekajmy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)