Zastanawiam się hank jak miał to trener ocenić skoro go na treningu nie widział. Jakimi kryteriami się kierujecie uznając że jednego zawodnika trener odbuduje a drugiego już nie i dobrze że go odpala. Kolejny przykład na burdel w klubie a nie przemyślane działania, mimo wszystko ważne że duża część forum jest zadowolona. Podejrzewam że do pierwszego meczu.
-
-
Petteri Forsell - witamy w Klubie!
W klubie panuje spora rewolucja. Widać, że wynika z niej spory chaos, ale jeżeli ma się on złożyć na lepsze funkcjonowanie klubu w przyszłości, to mi on nie przeszkadza.
Mysle ze ten watek mozna juz zamknac.Skoro pilkarz wyglada gorzej niz nie jeden na tym forum to doskonale widac jak podchodzi do zawodu. Dobra decyzja.
https://youtu.be/CoYW_e8SuXc?t=20s
"testy medyczne były prowadzone przeprowadzone."
[quote='quentin' pid='1256725' dateline='1498731073']
Zastanawiam się hank jak miał to trener ocenić skoro go na treningu nie widział.
[/quote]
Na myśli miałem nie trenera Probierza tylko trenera Zielińskiego bądź kogoś z tamtej ekipy .
No to w końcu były przeprowadzone testy czy nie. Skoro zawodnik mówi, że zrobili to jakim cudem mówią u nas, że nie zrobili ...
Tak czy owak już jest po temacie i tylko pozostaje życzyć Petteriemu powodzenia .
Jak zamknięcie to pisać o nim w byłych czy niedoszlych?
miał być komunikat, jest cisza. Czyżby, jednak na jakiś warunkach Forsell postanowił zostać i podjąć rękawicę rywalizacji ? Teoretycznie, jutro ostatni dzień na oficjalne rozstanie. Na dzisiaj, jego "ciało" nie pozwalało na to, by go wziąć na obóz, natomiast "jutro" może wagę zrzucić i próbować grać o skład. Nic nie wiemy o nim tak naprawdę, gdy chciał to był najlepszy na boisku, jak zobaczył, ze w Miedzi nie ma awansu, odpuścił, postanowił szukać poważnej piłki. Nie był to gracz o którym by pisano "słabeusz, kaleka" , wręcz przeciwnie, media bardzo chwaliły Pasy za ściągnięcie tego kopacza. Wczoraj szło duuuuużoooo plotek na meczu, tych o zwolnieniu Forsella oraz innych o kupnie Mihalika by go zaraz po pierwszym sprzedać po otwarciu okienka - póki co, to Mihalik jedzie na obóz, a nie do Włoch . Tak do tego podchodzę, jak do "Pawłowskiego", coś gdzieś dzwoni, tylko nie wiadomo gdzie.
Forsell codziennie, dwa razy dziennie samotnie pokonuje kilometry po plastiku, wiedząc co mu poszło nie tak w przerwie wakacyjnej. Może podszedł na luzie za bardzo, jedni piją wtedy ostro, on może hamburgerów za dużo skosztował. Gdyby odszedł, nie będę płakał, gdyby jednak został, poczekam na jego normalną dyspozycję, bo umiejętności to on ma.
szkoda , chciałbym żeby został
VOO tez w miał nadwAgę jak przyszedl do eLki apozniej najlepszy grajek.
[quote='Zibiland' pid='1256980' dateline='1498772236']
VOO tez w miał nadwAgę jak przyszedl do eLki apozniej najlepszy grajek.
[/quote]
wez nie porownuj poloneza do ferrari :D
Może dostał ultimatum, ule ma zrzucić kilo w tydzień, nie tracąc formy fizycznej?
[quote='kaleb' pid='1256989' dateline='1498773527']
Może dostał ultimatum, ule ma zrzucić kilo w tydzień, nie tracąc formy fizycznej?
[/quote]
Gdzieś czytałem,że ma dwa tygodnie aby zrzucić dziesięc kilo. Nie wiem czy to prawda ale ma to sens. Nie ma żadnego komunikatu na temat jego odejscia. Pytanie tylko czy dałby rade to zrobić.
- Edytowany
[quote='Cracoviarkalech' pid='1256994' dateline='1498783413']
[quote='kaleb' pid='1256989' dateline='1498773527']
[/quote]
Gdzieś czytałem,że ma dwa tygodnie aby zrzucić dziesięc kilo. Nie wiem czy to prawda ale ma to sens. Nie ma żadnego komunikatu na temat jego odejscia. Pytanie tylko czy dałby rade to zrobić.
[/quote]
Nie, nie ma to żadnego sensu.
Zawodowy piłkarz nie powinien się doprowadzić do takiego stanu jeśli choć odrobinę poważnie podchodzi do tego co robi.
To jak się zapuścił najlepiej świadczy o tym jaki ma stosunek do pracy, do piłki, do profesjonalizmu.
Takie nagłe zrzucanie wagi przecież zostawia ślad w organiźmie, jest on osłabiony, nie wytrenowany, mało sprawny.
Pogonić szrota jak najszybciej i jak najdalej. To już nie można nikogo normalnego znaleźć, bez nadwagi, ćwiczącego, biegającego, pilnującego odżywiania, tylko takie karykatury?
Z Mihalikiem był podobny problem a teraz wszyscy go chcemy [SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Z tym , że Mihalik musiał "zrzucić" ponoć 6 kg a Fin ma się pozbyć 10 . I tu mam takie same obawy jak Kolega Dziurkacz . A co ciekawe - dalej nie ma żadnego oficjalneg komunikatu w sprawie Petteriego , pozostają na razie tylko domysły .
Zrzucić 10 kg w dwa tygodnie to nie jest tez taka prosta sprawa , dla Fina nierealna wiec przeciwnicy transferu powinni się cieszyć :)
Przecież nie chodzi o to czy zrzuci 10 czy 6. Probierz pewnie sprawdzą czy on w ogóle podejmie wyzwanine i czy mu zależy na graniu u nas.
dwa tygodnie na metafecie i da rade :)
A tak na poważnie to dobrze dobrana dieta i 2 tygodnie ciężkiej pracy i powinien dać rade jak mu tylko zależy. A nawet gdyby zrzucił tylko 7 czy 8 to powinien dostać szanse za walkę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)