I takie bylo tlumaczenie, ze legia w prime timach gra bo lideruje itp itd... Teraz w czubie Jaga i Zaglebie graja w pt i pon a legia dalej prime time.
-
-
Terminarz 2017/2018
Co jak co ale mecze Legii dość mocno przyciągają widzów (na pewno więcej od Jagi i Miedziowych) bez względu na miejsce w tabeli i jakość gry także dziwić to nie może.
W.kur.. mnie to :) chciałbym zobaczyć mecz cwelki z Piastem w poniedziałek o 18.
To sobie nagraj i puść w poniedziałek o 18.:)
Problem?
- Edytowany
Tak zrobię. Jak ja mogłem na to nie wpaść.
6 dni później
24 listopada (piątek):
Cracovia - Lechia Gdańsk, godz. 18:00
4 grudnia (poniedziałek):
Cracovia - Korona Kielce, godz. 18:00
No takze tego....
eurosport podobno napisal podanie coby nas miec na grafiku, robimy furore w sondażach
Nasze mecze są tak pasjonujące, że odstraszają już nawet kibiców Cracovii więc ktoś się jeszcze dziwi, że transmitują je w najgorszych terminach?
Cracovia- Betony 24,11 piątek godz.18.
Bardzo dobry termin na zdupcemie weekendu
[quote='Mr.Crowley' pid='1286846' dateline='1509001477']
Bardzo dobry termin na zdupcemie weekendu
[/quote]
Paweł Ty i taki pesymista ?!
A ja liczę na zwycięstwo i tylko to mnie interesuje ! :)
a z Koroną... PONIEDZIAŁEK
A z ubekami 13.12.bardzo dobra data :)
Czyli derby we wtorek albo środe bo pewnie rozbiją kolejke na dwa dni.
To nie jest terminarz pod schabowego. Janusz będzie niezadowolony.
Aż się prosi o piękne oprawy związane z tą datą. Ale czy ktoś o tym myśli?
Hala GTS - po 13.12.81 - koszary ZOMO w Krakowie gdzie szkolili psy do rozbijanie patriotycznych demonstracji
Gruba, prezes GTS - pacyfikator kopalni Wujek
płk. Jabłoński - zasłużony dla PRL, krzyże, medale itp - za utwierdzanie władzy ludowej
Tacy to patrioci :)
- Edytowany
...
[img]http://slaska.policja.gov.pl/dokumenty/zalaczniki/35/mini/35-267164_m1.jpg[/img]
zrobić temu prezesowi GTS w latach 85-90 plakat, z odpowiednim historycznym opisem zasług dla Stanu Wojennego i GTS.
"Nadejszła wiekopomna chwila...", nie moglismy prosic sie o lepszy termin derbow, symbolika daty wrecz wymusza stylistyke oprawy i po prostu nie mozna takiej okazji zmarnowac. Piekny, medialny przekaz o towarzystwu poszedlby w eter, wrecz nie moge sie doczekac tego spotkania. Mam nadzieje,ze odpowiedzialne osoby stana na wysokosci zadania.
Przepraszam... ale szukam i szukam i nigdzie nie ma potwierdzenia ze mecz z ubeckim scierwem bedzie dokladnie 13 grudnia?? Gdzie macie jakies potwierdzenie?? kolejki ktore sa w srodku tygodnia graja wtorek/sroda /czwartek ... wiec mecz moze byc 12/13/14....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)