Ci specjaliści z zachodu to chu... sie znają. Góra I liga wg ekspertow forum
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/829359/mistrzostwa-europy-u-21-wielkie-wyroznienie-dla-kamila-pestki
-
-
Kamil Pestka -powodzenia chłopaku w 1 drużynie !
[quote='szaleniec' pid='1396801' dateline='1567171004']
Ci specjaliści z zachodu to chu... sie znają. Góra I liga wg ekspertow forum
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/829359/mistrzostwa-europy-u-21-wielkie-wyroznienie-dla-kamila-pestki
[/quote]
Ci specjaliści widzieli go w 3 meczach, chirurgicznie ustawionego przez Michniewicza, który modlił się, żeby mu się tam styki nie przepaliły i nie zrobił przebieżki jak z DAC albo wiatraków z Termalicą (przez to wieczna wzajemna asekuracja). Eksperci z forum widzą popisy Pestki kiedy tylko gra w lidze i musi robić coś od siebie, więc wezmę opinię kibica Cracovii nad opinię tych z zachodu.
[quote='konserwa' pid='1396769' dateline='1567163513']
Doceniam pochylanie się nad Pestką, jako nad Pasiakiem, wychowankiem etc, ale musimy stanąc oko w oko z prawdą.
Pestka nie jest i raczej nie będzie zawodnikiem na poziomie Ex, góra to I liga, podobnie u nas ma Wilk czy Kanach.
Z naszych młodych w tej chwili nadzieję pokładam w Rakoczym, Piku i Pitule :)
[/quote]
Z Kanachem to bym nie przesadzał że maks 1 liga moim zdaniem potencjał wyższy niż u Lucka... A że można słyszeć tu od "kumatych" forumowiczów że tu nie chodzi tylko o względy sportowe to inna bajka...
Wysaje mi sie ze Kanach jest lepszy na dzien dzisiejszy od Kamila. I na ten moment byl by bardzo dobrym wzmocnieniem. Ale jak traktuje sie mlodych u nas wszyscy widzą.
Kanach lepszy od Kamila, jak już tak mieszamy pozycjami, to proponuję na pozycji...bramkarza. Właściwie można zakończyć dyskusję o wyższości zawodników ;)
10 dni później
Pestka w piątej minucie meczu U-21 zalicza asystę. Brawo!
Dobry mecz plus asysta , cóż więcej trzeba ? Chyba tylko utrzymać formę , niech MP ma zgryza na kogo postawić w poniedziałek . :)
16 dni później
Ciężko mu będzie wygrać pozycję z Siplakiem ale z Jagą zagrał naprawdę dobre zawody. Nieustępliwy, podłączał się do przodu, uczestniczył w paru ciekawych akcjach. Nie wiem, co było przyczyną czy ten odpoczynek czy jakieś inne powody, w każdym razie Kamil pozytywnie zaskoczył.
Super!
48 dni później
Niestety Kamil z autu fatalna strata i bramka dla Bułgarii.
W ogóle zauważyłem, że Pestka jak ma zagrać jakąś cięższą piłkę, to od razu się przewraca (jakby czuł zbyt dużą presję i szukał wymówki dla nieudanego zagrania). Nie pierwszy raz to dzisiaj widzę, mam nadzieję, ze w klubie też to zauważyli.
Jakby to powiedzieć??? Czego się Kamil nie dotknie pada bramka dla Bułgarów...:(
Nie wiem czy z tego chłopaka coś jeszcze będzie.
[quote='pluton' pid='1407447' dateline='1573848056']
Nie wiem czy z tego chłopaka coś jeszcze będzie.
[/quote]
Trzeba go było sprzedać do Valencii jak była taka opcja :)
Probierz - Michniewicz, ten pierwszy ma chyba rację...
Dno.
Szkoda, po niezłym w sumie meczu w Płocku spodziewałem się nie gorszego w reprze . A tu tymczasem taki zonk .
Kamil jest naszym wychowankiem ...
i zasługuje na to by mu więcej "wybaczać" ...
więc proponuję skończyć napierdalankę ...
jeszcze nam w tym sezonie da dużo radości swoją grą zobaczycie ...
Nie jest naszym wychowankiem....Jest wychowankiem Prokocimia... pozniej Hutnik,pozniej Progress.... Dopiero od wieku juniora jest u nas... Nie dodawaj mu....
Kamil weź się ogarnij. Dzisiaj jesteś drugi, jutro możesz być pierwszy. Popatrz na Peskovica, przyszedł jako drugi, teraz przedłużył kontrakt jako nr 1!
5 dni później
Kamil bardzo dobry mecz! Tak trzymać!!!
Wytrzymał kondycyjnie a dobra gra zaowocuje pewnie i wzmocnieniem psychicznym . W kolejnym meczu ma znów szanse na grę , dobrą grę .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)