1. Liga jest uznawana przez niektórych za cięższą niż ekstraklasa. Także idąc tym tokiem mam nadzieje, że do nas wróci na tyle silny sportowo, że wskoczy do pierwszej 11
-
-
Kamil Pestka -powodzenia chłopaku w 1 drużynie !
O to chodzi bo inaczej się nie rozwinie a talent ma duży.
Wczoraj podczas meczu Chrobrego z Rakowem był jednym z najlepszych na boisku. Wiekszośc pojedynków z bardzo doświadczonym Malinowskim z Rakowa wygrał. W pierwszej połowie zrobił rajd w swoim stylu i podał piłkę na najlepszą akcję bramkową Chrobrego. Co prawda to z jego strony zaczęła się akcja bramkowa dla Rakowa, ale nie on by odpowiedzialny za krycie Bradla.
Ogólnie występ dobry. W drużynie Chrobrego cały mecz zagrał Ł. Zejdler, Sz. Drewniak i oczywiście Kamil, a w Rakowie M. Gliwa
[quote='riplemark' pid='1366503' dateline='1551511192']
Co prawda to z jego strony zaczęła się akcja bramkowa dla Rakowa, ale nie on by odpowiedzialny za krycie Bradla.
Ogólnie występ dobry. W drużynie Chrobrego cały mecz zagrał Ł. Zejdler, Sz. Drewniak i oczywiście Kamil, a w Rakowie M. Gliwa
[/quote]
Ależ Kamil bramki nie zawalil. Zawili srodkowi obroncy. Dosrodkowanie jakich na swiecie jest wiele.
Ale kazdego naszego zawodnika, czy to Kamila czy "Krecika" czy Szymka Drewniaka nalezy pochwalic
Nie oglądałem ale miło się czyta takie opinie duży talent i bardzo inteligentny chłopak.
Wysłane z mojego SM-A600FN przy użyciu Tapatalka
jakiś tam procent ma udział Pestka, przy utracie gola. Piłka, nie powinna "pójść" w pole karne w tej sytuacji. Taki trochę brak zdecydowania.
http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2019-03-01/fortuna-1-liga-skromne-zwyciestwo-rakowa-lider-lepszy-od-chrobrego/?ref=liga
Pewnie wychodzi brak gry ale powinien to nadrobić .
7 dni później
Brawo Kamil!
Dzisiaj Twoja bramka na wagę oddalenia na 3 punkty strefy spadkowej z Fortuna I Ligi!
Dziekujemy!
[quote='riplemark' pid='1367821' dateline='1552158893']
Brawo Kamil!
Dzisiaj Twoja bramka na wagę oddalenia na 3 punkty strefy spadkowej z Fortuna I Ligi!
Dziekujemy!
[/quote]
A jak się prezentował przez cały mecz (jeśli oglądałeś)?
http://www.polsatsport.pl/film/chrobry-glogow-gks-jastrzebie-10-bramka-pestki_6848306/
gratulacje młody :D
Brawo Kamil. Oby to był początek bardzo udanej rundy.
Swoją drogą to powinien postawić duże piwo bramkarzowi Jastrzębia... bo gorzej strzelić to mógł chyba tylko nie trafiając w bramkę ;)
Świetnie wyszedł na pozycję i zmieścił w bramce, a bramkarz był w ruchu, więc nie miał za dużo możliwości do obrony. Tak więc gratulacje i następnych dobrych szpilów!
95 dni później
Podobno nie radzący sobie w Głogowie Pestka pozdrawia forumowiczów kasując młodych Belgów raz po raz. Brawo Kamil.
Lewą obronę mamy obasadzoną znakomicie.
Jak sobie nie poradził w meczu Chrobrego, to napiszemy że grał bucówę. Jak zagrał naprawdę dobry mecz przeciwko Belgom, to napiszemy że sobie super poradził. Bez ściemy.
Brawo Kamil. Jeszcze pyknąć Włochów i można się bawić ;).
Nie dalem rady calego meczu ogladac ale kilka fajnych akcji Belgow Pestka zatrzymal... bardzo pewny w tym meczu...Brawo!
p.s Mi cos po glowie chodzi ze wlasnie to bedzie ten jeden jedyny zawodnik ktory od nas odejdzie...Kilka baniek wpadnie a na gre przy Siplaku ma niewielka...
Na lewa strone jest i Diego od biedy w rezerwie... a Siplak podstawa..
Wszyscy się podniecamy Siplakiem a ja go obserwowałem kilka razy ale tak taktycznym okiem. Wg mnie on się fatalnie ustawia i zupełnie nie ogarnia krycia strefy. Nadrabia dobrymi warunkami ale jakbym był trenerem drużyny przeciwnej to bym grał na niego. Wyciągnąć go ze strefy to jak zabrać dziecku lizaka. Żaden absolutnie żaden problem bo zupełnie nie ogarnia taktycznie.
Dzisiaj Pestka mi się podobał i od samego początku twierdziłem że to materiał na niezłego grajka. Gdybym byk trenerem to właśnie nim bym obsadził pozycję młodzieżowca
Pełna zgoda największa jakość w Cracovii na poziomie młodzieżowca. Siplaka sprzedać najlepiej za kilka baniek.
- Edytowany
Oho zaczyna się. Pestka zagrał jeden dobry mecz i Siplaka należy sprzedać. Tego się właśnie obawiałem. Trenerze proszę o chłodną kalkulację gry obu zawodników (już jeden Michalik dobry turniej zagrał, chyba nawet ten turniej). Dla mnie najważniejszym argumentem przemawiającym na korzyść danego zawodnika w formacji obronnej jest ilość popełnianych MIN. bo taki np. Żytko i Polczak zasadniczo też grali dobrze na stoperce (taktyka) tylko popełniali błedy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)