szuwarek od dawna niestety nie pisze na forum. Nie wiem dlaczego, ale moim zdaniem to duża strata dla forum, bardzo fajnie się z nim dyskutowało i do tego był kopalnią wiedzy odnośnie tego, co dzieje się na Wielickiej.
-
-
Przygotowania do sezonu 2017/2018
[quote='KamilloLce' pid='1261833' dateline='1500206293']
szuwarek od dawna niestety nie pisze na forum. Nie wiem dlaczego, ale moim zdaniem to duża strata dla forum, bardzo fajnie się z nim dyskutowało i do tego był kopalnią wiedzy odnośnie tego, co dzieje się na Wielickiej.
[/quote]
Szuwarku !Wróć! ;;) ;)?
Raczej ten emot :huh:
Jak zagrał Sowah?
Przeciętnie z tendencją do bardzo słabo
- Edytowany
W Stali Mielec na LO zagrał Leandro (dawniej Górnik Łęczna) facet dziś był nie do przejścia. Zagrał również były nasz, Bernhardt Edgar, ten natomiast był
it's in the lap of the gods
Ktoś coś więcej? http://www.90minut.pl/sparing/1/sparing13193.html
Cracovia testuje grupę ok 30 juniorów.
Nazwiska? oni sami nie wiedzą jak się nazywają :) Najwięcej przyjechało ich ze Ślaska. Garbarnia ich zjadła swoimi warunkami fizycznymi, natomiast nasze chłopaczki odgryzali się umiejętnościami indywidualnymi. W Cracovii brakuje takich rosłych juniorów jak Kanach, Pestka czy Pieprzyca,
PS
Na pytanie dlaczego chcą grać w Cracovii? bo w Cracovii szybko można zadebiutować w ekstraklasie (Kapustka, Wdowiak itd). A komu kibicujecie na Śląsku? Ruch, Górnik Tychy.
Napisałem to celowo aby w przyszłości, gdy Ci młodzi zagrają w I zespole, ich się nie czepiano - zrozumiano!!!
[quote='Churchill' pid='1262629' dateline='1500466371']
Nazwiska? oni sami nie wiedzą jak się nazywają :) Najwięcej przyjechało ich ze Ślaska. Garbarnia ich zjadła swoimi warunkami fizycznymi, natomiast nasze chłopaczki odgryzali się umiejętnościami indywidualnymi. W Cracovii brakuje takich rosłych juniorów jak Kanach, Pestka czy Pieprzyca,
PS
Na pytanie dlaczego chcą grać w Cracovii? bo w Cracovii szybko można zadebiutować w ekstraklasie (Kapustka, Wdowiak itd). A komu kibicujecie na Śląsku? Ruch, Górnik Tychy.
Napisałem to celowo aby w przyszłości, gdy Ci młodzi zagrają w I zespole, ich się nie czepiano - zrozumiano!!!
[/quote]
Super, wielkie dzięki za informacje. A zdradzisz kto prowadził nasz zespół? Czy ta decyzja o testach ma związek z trenerem Probierzem, czy to jest inicjatywa innych osób?
[quote='maszczerano' pid='1262632' dateline='1500467687']
[quote='Churchill' pid='1262629' dateline='1500466371']
PS
[/quote]
Super, wielkie dzięki za informacje. A zdradzisz kto prowadził nasz zespół? Czy ta decyzja o testach ma związek z trenerem Probierzem, czy to jest inicjatywa innych osób?
[/quote]
Kordian Wójt
Szkoda, że nie ma Szuwarka, bo zawsze po weekendzie szukałem jego postów z opisem meczu rezerw oraz rozgrywek młodzieżowych.
Szuwarku wróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóć!
tomex jak zwykle w punkt ... oddalony co prawda od celu, ale kogoś ruszyło ;)
kaleb rezerw nie ma a rozgrywki młodzieżowe nie wystartowały :D
A nie pomyśleliscie że Szuwarek ma bana? (Ja tego nie wiem, ale chyba nikt wcześniej o tym nie wspomniał)
Nie ma żadnego bana, sam napisał, że przestaje pisać i po tym fakcie zaiste zamilkł.
Szuwarek po prostu zbyt poważnie brał internet, obrażał się o żarty itd.
Santo mu wlepil bana,ostatnio go ten temat kreci.
2Polakow a 3 zdania:)
[quote='gargamel9998' pid='1262654' dateline='1500471951']
A nie pomyśleliscie że Szuwarek ma bana? (Ja tego nie wiem, ale chyba nikt wcześniej o tym nie wspomniał)
[/quote]
gówno ma, a nie bana. Nikt nie stanął w obronie szuwarka, gdy gamoń-gargamel nazwał go pedofilem. Za tego pedofila to Ty jeszcze dostaniesz ode mnie kopniaka. Jakoś nikt nie stanął w obronie szuwarka. ale jak go nazwałem wieśniakiem, to zaraz odbył się sąd nade mną jak tak mozna. To w końcu jak się ma wieśniak do pedofila?
PS
Przepraszam Cie szuwarku, że to napisałem - nie mogłem zdzierżyć jak naczelny 90 min pisze takie bucówy
- Edytowany
Szczerze to ja od początku mojej obecności na forum w dziale Hyde Park bywam okazjonalnie, a tematów politycznych w życiu nie otworzyłem, więc nie wiem co się w nich działo. Ale sam fakt, że straciliśmy forumowicza który regularnie dostarczał informacje odnośnie KAŻDEJ grupy Cracovii jeżeli chodzi o sekcję piłki nożnej, a do tego mi osobiście się dobrze z nim dyskutowało, to moim zdaniem spora strata dla forum. Obrażanie się swoją drogą, bo w Internecie "twardym trza być, a nie miętkim", ale fajnie byłoby, jakby szuwarek wrócił - tak po prostu, im więcej opinii na forum, tym lepiej a szczególnie jeżeli mówimy o osobie która może rozmawiać na temat każdego rocznika juniorów w naszej sekcji piłki nożnej.
A co do samego meczu, to pytanie do obecnych na sparingu - wyróżnili się jacyś chłopcy na tle Garbarni? Ujrzał ktoś potencjalnie kolejnego Kapustkę? ;)
Na tym etapie przygotowań (dopiero co zaczeli) jeszcze nic nie widać. Przyjdż 12 sierpnia na mecz z Legią przy Wielickiej, to zobaczysz.
Ja na juniorów bede chodził, bo tam gra młody z mojej rodziny. Na Garbarnię poszedłęm, bo myślałem, że tam przyjdzie Władek Łach, któremu chciałem powiedzieć, żeby sie od młodego odp.dolił, ale sie okazało, że klub kazał mu się od Cracovii odp.dolić. - co dobrze wszystkim wyjdzie, niech sobie pokibicuje Grębałowiankę
- Edytowany
Nie moj cyrk i nie moje malpki ale........
.......ale w tym sezonie byl tylko jak narazie jeden mecz... ;) z Piastem :) :D Wiec jak niby mogl byc ktos wiekszej ilosci?? Sezon znaczy sie mecze ligowe oczywiscie sparingow nie licze bo to przedsezonowe mecze...
Warto tez zauwazyc ze sporo na forum jest ostatnio takiego "warczenia" na siebie.... tylko po co.... to tylko internety...
Mniej sie czlowiek spina tym mu lepiej piwko smakuje :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)