Dokładnie tak jak piszesz Nesta. Coraz bardziej prawdopodobne wydaje mi sie to o czym mówi sie od dawna- istnieje cichy układ pomiędzy Tabiszem a osobami decyzyjnymi w młynie. Jeba... juniorów za syf w tym sezonie to szczyt. Nikt nie moze byc aż tak głupi.
-
-
Cracovia - Piast 02.06 (piątek) 20h30
Wydaje mi się że "jebanie" nie było za ten mecz TYLKO za impre w szajnie dzień przed meczem i całokształt sezonu :)
[quote='Vola1906' pid='1247906' dateline='1496471471']
Wydaje mi się że "jebanie" nie było za ten mecz TYLKO za impre w szajnie dzień przed meczem i całokształt sezonu :)
[/quote]
Dokładnie tak było, mlynowy przed wyzywaniem wyltlumaczyl o co i kogo zjebac. Ale Vola 1906 nie zabieraj im tego, przecież decyzyjni maja układ z Tabiszem i dlatego jebali dzieci . Pisać takie bzdury,
nikt nie może być aż tak głupi.
Nesta wcześniej ważniejszy był Hamalainen aniżeli sytuacja w klubie i na boisku. Teraz dostali zgodę że można ich zbesztac więc do dzieła, szkoda tylko że dostało się bogu ducha winnym tej całej sytuacji, to taka nasza patologia. Chyba że młyn działa prewencyjnie na przyszły sezon. Cracovia miała kiedyś charakter.
[quote='Vola1906' pid='1247906' dateline='1496471471']
[/quote]
Dzień przed meczem balowali?Szkoda,że ktoś ich nie wyciągnął w trakcie zabawy i nie pożegnał kopem w dupę.Kto tam był?
- Edytowany
Nie dzień przed meczem tylko w sobotę i to nie nie jeden,nie dwa a kilka razy w tym sezonie.
Nesta na spotkaniu z piłkarzami po przegranej z Korona była umowa, między J.G a grajkami ,ze nie będzie bluzgania na nich choć tego domagali się inni kibice (patrz Kielce). Tego samego dnia odbyla się tez niezbyt przyjemna dla prezesa wizyta przez w/w , po której poprawiły się relacje na lini prezes-piłkarze,oraz preze- trener. Za co sami zawodnicy podziękowali i zauważyli poprawę.Za okazany szacunek i gwarantowane wsparcie na trybunach oraz, pomoc mieli odpłacić się walka i zaangazowaniem. Czy imprezy w klubach i brak walki na boisku to jest to czego oczekiwaliśmy my wszyscy kibice Cracovii? I nie chodzi tylko o ten mecz, tym bardziej tak jak piszesz grali rezerwowi.
Nie zmienia to faktu, ze to niezły cyrk ,żeby grupa h. musiała poprawiać relacje w klubie ale taki mamy właśnie zjebany klimat.. Jak widzisz nie wszystko wiesz bo nie o wszystkim się mówi i pisze na internecie. Nie chodzi tu o kmwtw tylko niestety tak nie można . Ten post tez nie powinien się tu pojawić ale musialem ,bo mnie telepie jak czytam te bzdury. J.G.
Przed zapewnieniem sobie utrzymania - grali do dupy
Po zapewnieniu sobie utrzymania - grali do dupy
Smiem stwierdzic, ze gdyby nie zwyciestwo 2 kolejki temu Zaglebia nad Leczna to my bysmy, teraz lecieli do 1 ligi. Fartowne utrzymanie, ktore watpie zeby znowu nam dopisalo w nastepnym sezonie, dlatego pilkarze MUSZA zaczac grac w pilke i punktowac jak trzeba w meczach bo inaczej ... no wlasnie :sleepy:
Czy mi się wydawało czy ktoś dał sobie zajebac szalik i te pizdy z gliwic go wywiesiły na plexie z przodu?
[quote='dzelo' pid='1247910' dateline='1496473396']
Nesta wcześniej ważniejszy był Hamalainen aniżeli sytuacja w klubie i na boisku. Teraz dostali zgodę że można ich zbesztac więc do dzieła, szkoda tylko że dostało się bogu ducha winnym tej całej sytuacji, to taka nasza patologia. Chyba że młyn działa prewencyjnie na przyszły sezon. Cracovia miała kiedyś charakter.
[/quote]
Musicie się zdecydować, albo ekipa decyzyjna ma decydować co robi młyn, albo nie ma i sobie na A/B/E otwieracie swój młynek na 30 osób. Co do wspomnianego charakteru to właśnie widać konsekwencje działań tego "kiedyś". [i]Kiedyś było tak magicznie[/i] że efektem tego jest obecna ilość i jakość młyna. Żyjcie dalej przeszłością w dodatku poważnie zakrzywioną.
Nie wiem co działo się po meczu, natomiast jeśli faktycznie były jakieś wyzwiska, to też wydaje mi się to nie na miejscu. Sorry, ale "piłkarzyki" szopkę odwalali już od dłuższego czasu, naprawdę w paru wcześniejszych meczach prosiło się by poleciało: "nie chce się grać", niektórzy trochę późno się obudzli i dostało się zawodnikom, którzy albo grali mało, albo nie grali w ogóle.
Totalnie bez sensu te wyzwiska po tym wczorajszym meczu ,do kogo one były kierowane-do Pestki,Kanacha,Stępniowskiego,Adamczyka,Cunty,Dimuna ,Stebleckiego czy nawet Dąbrowskiego -paranoja !
A wcześniej jak asiorki za grube pieniądze parodiowały gre to : nic się nie stało,dzięki za walke itp.
Jeszcze trzeba było zaśpiewać : Januszu ,Jakubie i Jacku jesteśmy z wami,dzięki za wodę,dzięki za kiełbaski !!!
Nawet nie zremisowali ostatniego meczu, co za miernoty.... Mecz podsumowaniem gry w tym roku dno i dwa metry mułu!!!
Jedyny pozytyw to derby, oraz 6;0 z Korona i 5:1 z Piastem.
Mało za mało jak na cały sezon.
Zamiast chodzić po klubach, oglądajcie Supa Strikas na TVP ABC, może cos się nauczycie...
Naszym błędem jest to że nie wymagamy się, jest jak jest i jest dobrze. Takie jest podejście... Chcemy zmian musimy zacząć wymagać i od zarządu i od prezesa i od trenera a najbardziej od zawodników. Nie ma presji na wynik to jest wyjebka. Popatrzcie na Lecha, legie co się dzieje u nich jak zagrają kilka chujowych spotkań albo przepierdola 1 mecz wysoko. Musimy WYMAGAĆ!!! Jeżeli nie będziemy to znaczy że tolerujemy ta bylejakość.
Jak zaintonowałem Judasz Tabisz musi odejść, to na sektorze D co poniektórzy zaczęli się łapać za głowy. Doping tragedia, najlepiej jak by młyn był na sektorze dziecięcym, a dziecięcy na obecnym D.
Mosad dzięki za ten wpis, dobrze wiedzieć że komuś jednak zależy. Ale to wszystko mało. Przy tej chujni na wielickiej takie odwiedziny powinniście uskuteczniąć regularnie. Może by się w końcu wszyscy wzięli do roboty od prezesów do piłkarzy.
Najlepszym na boisku był Stebleckii !! Pilnował sędziego i rzeczywiście ten nie strzelił gola!! Oczywiście to żart ale dla żartu Sebę wystawia trener do gry !
Bardzo dobrze zaprezntowali się Kanach i Cunta oraz Dąbrowski,który biegał za dwóch ,myślę że to jego ostatni mecz u nas !
- Edytowany
[quote='Zibiland' pid='1247972' dateline='1496482196']
Najlepszym na boisku był Stebleckii !! Pilnował sędziego i rzeczywiście ten nie strzelił gola!! Oczywiście to żart ale dla żartu Sebę wystawia trener do gry !
Bardzo dobrze zaprezntowali się Kanach i Cunta oraz Dąbrowski,który biegał za dwóch ,myślę że to jego ostatni mecz u nas !
[/quote]
Sebastian jest jednym z nielicznych, którzy pokazywali serce do walki w ostatnich meczach. Wolę oglądać małe braki w umiejętnościach i walkę niż małe braki w umiejętnościach i duże braki w walce, bo nie ma w tej drużynie zawodnika, któremu nie brakuje umiejętności, no, może Dąbrowski, Budziński czy Piątek się wyróżniają, ale nie było jeszcze meczu, żeby wszyscy 3 gryźli trawę, a potrafią.
Edit: W zasadzie, to do Piątka nie mam większych zastrzeżeń co do walki, u niego jednak umiejętności :D
- Edytowany
No tak kmwtn , młyn sobie robię swoje własne zasady bo decyzyjni tak zdecydowali i chuj. Tylko chciałem przypomnieć że to że nie którzy mają więcej w bicepsie nie oznacza że reszcie kibicom z sektorów F H A B I się podoba i wyzywanie piłkarzy jest ok dla reszty tym bardziej że grali juniorzy tym bardziej że dzieci z piłkarzami podeszli do piłkarzy .
Tak jak kolega wcześniej napisał
Mam Wrażenie żeby uciekać od prawdziwych problemów jakim są tabisze itp. Ważniejsze w tym momencie jest wyzywanie hamalainenena czy własnych juniorów !
Ok dajmy na to że wymienia pół drużyny , trenera ba i nawet trenera od przygotowania fizycznego i motorycznego jak tu jeden już aż do porzygania przypomina .
Pytanie,za rok się bronimy przed spadkiem , i co dalej ?
Znów wymieniamy trenera pół skladu i trenera od przygotowania? Czy może wtedy sprzątaczkę ?
- Edytowany
No tak, gadaj z dupa to Cię osra, tak właśnie wyglada tutaj rozmowa. Przedstawiłem Ci dokładnie sytuacje dlaczego co i jak a Ty dalej swoje. Mało tego wyjeżdzasz z bicepsami, jakiś kompleks...
Co z tego,ze byli z dziećmi, w takim razie Tabiszowi tez nie pocisniemy bo jego dzieci tez mogą być na meczu?
Zawsze można spróbować zwolnić Tabisza ale czy to cos zmieni.. W ciągu miesiąca byłem na dwóch spotkania z profesorem,i moim zdaniem problem tkwi właśnie w nim.
Wręcz przeciwnie nie mam żadnego kompleksu bicepsów. Nie wiem kto tu jest dupa i kto sra.
Nie ma się kopać z koniem i tyle.
Powyzywaj hamalainena to najlepsze podsumowanie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)