[quote='tomex' pid='1242473' dateline='1494960892']
podejrzewam, że "11" złożona z forumowiczów zagrałaby lepiej niż ci pseudozawodowcy. A przede wszystkim ambitniej.
I byliby lepsi kondycyjnie niż ci "profesjonaliści" z "profesjonalnym" trenerem jednego sezonu.(wszędzie gdzie się zaczepił miał tylko pierwszy sezon dobry)
Ale najbardziej winien jest ten, który Wuefisty Bis nie wyp...rowadził w grudniu.
[/quote]
Ch.j z kondycją. Rzygał bym na boisku z wysiłku i pewnie miał ze trzy zawały, ale robił bym wszystko, żeby wygrać, grając w Naszych barwach. A nasze wkłady do koszulek potrafią sobie je tylko osmarkać.
-
-
Górnik Łęczna - Cracovia 16.05.2017 godz. 18.00
- Edytowany
Dzelo straszny leniuszek jesteś. Szuwarek zlinkował raport.
Vestenicki 23min - 9 zagranych piłek.
Dla porównania Dimun 8min - również 9 zagranych piłek, ale oczywiście pozycja inna mógł być bardziej pod grą ;).
Średnio zatem miał 0,39 kontaktów z piłką na minutę, przy czym najsłabszy z grających pomocników/skrzydłowych w pierwszym składzie Szczepaniak miał 0,43 czyli nie odstawał jakoś w tym elemencie (choć reszta to jakieś ~0,5).
[b]Nie [/b]zawodnicy wygrali 3-0 z Cracovią która ma [b]taaakiii[/b] skład że drżyjcie wszyscy....
Wiem sędziowie są okrutni i źli... oczywiście z grzeczności nie wspomnę o Tabiszu..;) który pod karą grzywny zabronił zawodnikom biegać zważywszy na oszczędności, aby nie trzeba było przepoconych koszulek po każdym meczu prać..
Trener oczywiście ...."[i]Te trybuny zgodnie krzyczą - ruszysz Jacka, kibice Cię rozliczą. 100% poparcia dla trenera"[/i]
Konkluzja jest oczywista :
- sędziowie do wymiany
- prezes aut
- Tabisz do Kańczugi
I gramy.......ale chyba z Partyzantem Dojazdów...i oczywiście na remis..;) może się uda....
Wczoraj posłuchałem rady Kolegi Rmszara i zamiast oglądać mecz poszedłem sobie do pracy .Co prawda od 14 do 22 naharowałem się jak wół ale przynajmniej nie oglądałem tej żenady . O ile jestem zdrowszy . ;)
[quote='hank' pid='1242774' dateline='1495010003']
Wczoraj posłuchałem rady Kolegi Rmszara i zamiast oglądać mecz poszedłem sobie do pracy .Co prawda od 14 do 22 naharowałem się jak wół ale przynajmniej nie oglądałem tej żenady . O ile jestem zdrowszy . ;)
[/quote]
Dobrze, że ja poszedłem biegać :D
Spora część forum i nie tylko oglądała ten tzw. "mecz" w Kornecie.
Lepsze niż słonecznik, no i uświadamia człowiekowi dalszy sens kibicowania Cracovii :)
[/quote]
I bogatszy. :)
- Edytowany
[quote='gargamel9998' pid='1242806' dateline='1495012402']
[/quote]
Dobrze, że ja poszedłem biegać :D
[/quote]
gargamel , nie zartuj , nie ogladales korporacji tabisza? przeciez o to chodzi co rok , walka o utrzymanie, popatrz jakie sa emocje , wieksze niz na mistrzostwach europy , walka o zycie , a podawani przez Ciebie zawodnicy do wzmocnienia idealnie wpisuja sie w koncepcje gry o utrzymanie, zszokowales mnie teraz. Oni graja dla Ciebie!!!! tabisz i spolka robia to dla Ciebie! ogladaj to teraz , nie uciekaj , chyba nie chcesz byc kibicem sukcesow tylko kibicem [s]Krakowi [/s]Cracovii
Może oni specjalnie tak grają - żeby do końca kibic Cracovii miał co robić i czym się przejmować?
Nikt tak nie potrafi spierdo....ć wieczoru jak nasze żelki
- Edytowany
nesto - niestety, spóźniłem sie na ostatnie 87 minut..:(
A tak..to ja już pier*ole te mecze..Poważnie. Ponoć gorzej niż z Płockiem nie dało się zagrać, ale teoria została obalona wczoraj..
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że wielu z nas pomimo wczorajszego kolejnego kabaretu przyjdzie na mecz w piątek z wielkimi nadziejami na zwycięstwo.. często poświęcając czas, pieniądze, pracę, a nawet zdrowe kontakty z rodziną, małżonką czy dziewczyną. W zamian dostanie w pysk takim frajerskim 0:3 bez walki, zaangażowania, bez ładu i składu, bez kur...a sensu i bez szacunku dla nas także. I podejrzewam że mam kur...a większego kaca moralnego po tej porażce niż oni sami.
Ja sie gorzej czulem po frajerskim remisie w Lubinie.Budzinski Cetnarski Dabrowski Steblecki DRAMAT !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)