[quote='ronnie79' pid='1242405' dateline='1494958363']
[quote='koziołek' pid='1242376' dateline='1494957728']
A nie jest tak, że wędka to zejście przed przerwą?
[/quote]
Nie koziołku.Żeby była wędka,to trzeba coś "zarzucić",czyli wysłać kogoś w bój.Od początku meczu mijałoby się z celem ;)
[/quote]
Jakby nie patrzeć to wystawienie kogoś w pierwszym składzie to też wysłanie go w bój. :)
-
-
Górnik Łęczna - Cracovia 16.05.2017 godz. 18.00
W tym przypadku również zgadzam się z Tobą 3lvisie. To, że góra daje dupy od kilkunastu już lat nie tłumaczy chujowej postawy naszej drużyny na boisku, ale góra RÓWNIEŻ powinna za to odpowiadać.
Po tak dramatycznie słabej, kompromitującej i żenującej grze. Wszyscy są jak dla mnie do zwolnienia od zaraz. Począwszy od profesora, teletabisza, trenera i piłkarzy....To co się wyprawia w naszym klubie, dziś widzieliśmy na boisku....Niestety cały zarząd jest do zwolnienia od zaraz !!! I to samo się tyczy trenera i kopaczy. Nie chce się biegać i walczyć to WON DO KURWY NĘDZY!!!!!!!!
Za kopanie się po czołach w tym meczu naszym skórokopom należy się tylko zsyłka na Syberię do łagru na roboty w tajdze !
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
[quote='3lvis' pid='1242368' dateline='1494957487']
[quote='awaria' pid='1242333' dateline='1494956664']
Taaaak napierdala.jcie na piłkarzy i trenera a te dwa cymbaly prezesy na samej górze sie wam w twarz śmieją.
[/quote]
Prezesi prezesami ale koniec końców to nie oni wychodzą pospacerować sobie po murawie w Lublinie, to nie oni nie mają siły dokopać do pola karnego z rzutu rożnego, to nie oni mijają się z piłką zostawiając pustą bramkę, to nie oni nie trafiają do pustej bramki i to nie oni trzymają na boisku takiego Cetnarskiego czekając na pierwszą kroplę potu na jego czole. Prezesi to cymbały ale piłkarze z trenerem kompromitują się na własne nazwisko.
[/quote]
Ludzie ok ale KTO zatrudnia albo zwalnia trenera ,nie widzą co się dzieje od początku rundy ?!
- Edytowany
Widzą dlatego puszczają "pierdy" do mediów i zwołują konferencje by się pochwalić odpowiedzialnością społeczną.
Jak przystało na malowanego prezesa i jego pomocnika człowieka renesansu (ten co wszystkim się zajmuje i na wszystkim zna).
Najbliższy mecz z Ruchem urasta do rangi...albo Sandecja, albo Puszcza :D
[quote='KamilloLce' pid='1242409' dateline='1494958488']
W tym przypadku również zgadzam się z Tobą 3lvisie. To, że góra daje dupy od kilkunastu już lat nie tłumaczy chujowej postawy naszej drużyny na boisku, ale góra RÓWNIEŻ powinna za to odpowiadać.
[/quote]
Jak najbardziej jednak tuż po takim widowisku żal spływa na tych, którzy przed chwilą się skompromitowali. Jutro emocje opadną i człowiek zacznie patrzeć na problemy Cracovii trochę inaczej. Jak po każdym takim meczu.
[quote='3lvis' pid='1242408' dateline='1494958456']
Jakby nie patrzeć to wystawienie kogoś w pierwszym składzie to też wysłanie go w bój. :)
[/quote]
Takie coś znalazłem.[b][color=#15191b][size=small][font=Open Sans]"Wędka"? Trenerska specjalność[/font][/size][/color][/b]
[color=#15191b][size=small][font=Open Sans]Wychodzi na to, że piłka nożna ma coś z rybołówstwa, przynajmniej jeśli chodzi o nazewnictwo. Skoro jest sieć czyli "siatka", to musi być też "wędka". Specjalistami od jej zarzucania są niektórzy trenerzy. Wpuszczają zawodnika na boisko, by po jakimś czasie go ściągnąć.[/font][/size][/color]
[color=#15191b][size=small][font=Open Sans]Coś takiego zdarza się bardzo rzadko, bo który szkoleniowiec chce "marnować" zmianę, zwłaszcza, że ma do dyspozycji jedynie trzy w czasie oficjalnego meczu? Skorzystanie z tej możliwości, oznacza, że zawodnik ostatecznie zawiódł trenera. - Takie sytuacje może nie wywołują złości, ale szok, niedowierzanie, myśli: dlaczego mnie ściąga... - mówi Radosław Majewski. - Ja wędki nie dostałem, ale kilku moich kolegów z boiska jak najbardziej i wiem, że bardzo ich to bolało - uzupełnia Baszczyński. - Kiedyś za to dostałem głupią żółtą kartkę i zostałem zmieniony w przerwie. Też niechętnie wyciągałem dłoń w kierunku trenera - dopowiada.[/font][/size][/color]
[quote='Piszpan Jerzy' pid='1242254' dateline='1494955319']
bądźmy szczerzy, dla nich też powinien być karny.
[/quote]
Jest różnica. W 5 minucie piłka musnęła rękę Wołakiewicza idąc i tak daleko od czegokolwiek, co mogło być groźne. Tu - Steblecki wychodził w zasadzie na sam na sam z bramkarzem.
Marciniak może nawet czerwoną by dał :P
Dokładnie! Złotousty profesor ma czego chciał...tak może sobie zarządzać w swojej firmie informatycznej a nie w klubie sportowym. Kompromitacja na całego. Po takim spotkaniu trener powinien sam podać się do dymisji plus tabisz. Bo to dzięki niemu mamy tak zajebistych kopaczy w drużynie !!!!!!
Pierwsza połowa tradycyjnie przewaga w polu,dojście na 16 metr i z powrotem
Druga dno dna cała drużyna a podania Budzińskiego? nie mam określenia.
Przy tak ofensywnym składzie to wstyd,muszą na spokojnie oglądnąć mecz i zastanowić się co dalej w życiu robić
Tak to niestety jest, jak piłkarze nie mają jaj, tylko jajniki.
Stare dobre powiedzenie brzmi:,, Ryba zawsze psuje się od głowy,, !
[quote='szuwarek' pid='1241529' dateline='1494768531']
Historia spotkań I i II poziom rozgrywek
1. 1996/97 II liga gr. wschodnia Górnik Łęczna 0:3 Cracov
18. 2016/17 Ekstraklasa Górnik Łęczna 0:0 Cracovia
19. 2016/17 Ekstraklasa Cracovia 1:1 Górnik Łęczna
Tym razem serce i rozum mówią innym językiem...zagram na serce... remis 0-0 lub 1-1 (zagram cieniutko...szkoda byłoby stracić wcześniejsze wygrane) :)
[/quote]
...całe szczęście, że cieniutko...czas odkuć się na Ruchu
Nie zauważyłem tej zmiany Dimuna :D. Kolejna zmiana z cyklu dajemy parę minut na sezon by młodego podbudować przed karierą w 2 lidze?
- Edytowany
Aston - Jack Zielinsky is the best? where are you?
więcej szczęścia niż rozumu, że Płock nie odpuścił
[quote='piotrek67' pid='1242416' dateline='1494958640']
[quote='3lvis' pid='1242368' dateline='1494957487']
[quote='awaria' pid='1242333' dateline='1494956664']
Taaaak napierdala.jcie na piłkarzy i trenera a te dwa cymbaly prezesy na samej górze sie wam w twarz śmieją.
[/quote]
Prezesi prezesami ale koniec końców to nie oni wychodzą pospacerować sobie po murawie w Lublinie, to nie oni nie mają siły dokopać do pola karnego z rzutu rożnego, to nie oni mijają się z piłką zostawiając pustą bramkę, to nie oni nie trafiają do pustej bramki i to nie oni trzymają na boisku takiego Cetnarskiego czekając na pierwszą kroplę potu na jego czole. Prezesi to cymbały ale piłkarze z trenerem kompromitują się na własne nazwisko.
[/quote]
Ludzie ok ale KTO zatrudnia albo zwalnia trenera ,nie widzą co się dzieje od początku rundy ?!
[/quote]
od początku rundy? hahahaha., Od pierwszego meczu w Lublinie było to widać. Ale lepiej było wtedy hejcić. Aston, dangorka, bodzio - co wy na to?
znowu, ech...
tyle że wcale mnie to nie cieszy :(
Wracam do domu i widzę, że "Siła tej ligi" dostaje 3:0 od jakiegoś śmiesznego Górnika Łęczna - WSTYD! Piłkarze bez ambicji i woli walki! Przejdę się w piątek ale powoli mam dość tego minimalizmu. Może w końcu zaśpiewamy z trybun co o tym myślimy?
[quote='piotrek67' pid='1242318' dateline='1494956445']
Ja tylko ciekaw jestem na jakiej podstawie niektórzy opierali swój optymizm po tej bucówie w Płocku ?!
[/quote]
ja jestem bardziej ciekaw, na jakiej podstawie niektórzy opierają swój optymizm przed meczem z Ruchem
Na razie te pseudopiłkarzynki mają więcej szczęścia niż rozumu (Arka przegrała, malinioki przegrywają, a mam nadzieję że Lubin im nie odpuści, dla nich to w końcu derby)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)