Tfu Aston nigdy.
-
-
(16/17) Pozostałe mecze 32 kolejki
Każdy fart się kiedyś kończy. Teraz fart przejdzie na drugą stronę Błoń ;)
Zastanawia mnie jak malinowe nosy z betonami się dogadują, przecież nawet bracia z Gdyni mówili mi że lechia tylko gts uznaje a ze śląska się śmieje.Pisze tu o ekipie a nie piknikach. Gts tam musi mieć polewkę z nich dużą.
[quote='rero86000' pid='1239244' dateline='1494105148']
Zastanawia mnie jak malinowe nosy z betonami się dogadują, przecież nawet bracia z Gdyni mówili mi że lechia tylko gts uznaje a ze śląska się śmieje.Pisze tu o ekipie a nie piknikach. Gts tam musi mieć polewkę z nich dużą.
[/quote]
Wygląda na to, ze dla Ciebie już nie istnieje piłkarskie zmaganie pomiędzy zawodnikami ligowych drużyn i wynik sportowej rywalizacji na boisku. Ciekawy jestem jak rozumiesz rywalizacje o mistrzostwo, jakie są wg Ciebie kryteria którymi określasz kto na to zasługuje i co uważasz za decydujące o wyniku tej rywalizacji.
B[size=small]ę[/size]d[size=small]ę[/size] wdzięczny za odpowiedz. Jeśli nie tu, to na priva.
[quote='rero86000' pid='1239244' dateline='1494105148']
[/quote]
https://twitter.com/watch_esa/status/860959641697746945 Cała Polska..
- Edytowany
Bruno, włączyłem to, ale jest to poniżej wszelkiego poziomu. Obawiam się, ze zanika pojecie kibicowania (nie wspominając juz o normalnym, a co dopiero tzw. kulturalnym). Odnoszę wrażenie, ze wymagania nie maja nic wspólnego z rozumieniem sytuacji klubu (drużyny) i są zero - jedynkowe. Pytaniem jest co ten "wymagający" wnosi do tej sytuacji i jak pomaga, bo na pewno nie poprzez takie wypowiedzi. I głębsze pytanie, czy ma prawo wymagać (publicznie) jeśli nic nie wnosi od siebie (sprawdzalnego) co moze się przyczynić do osiągnięcia dobrego rezultatu.
Aleks, to tylko przykład dryfujacej masy hybrydowych sezonowców o którą pytał kolega powyżej.
- Edytowany
[i]to tylko przykład dryfujacej masy hybrydowych sezonowców[/i] [...]
Najwidoczniej nie znają pojęcia "garbata dola". Dla wielu "świeżych kibiców" sukcesy muszą przyjść od razu i najlepiej, żeby nie wymagały wyrzeczeń. Pamiętam taki tekst w GW o garbatej doli kibica Pasów autorstwa niejakiego Szymona Opryszka, który m.in. cytował Pilcha i Mazana mówiącego o ich "swoistym piłkarskim masochizmie". Pamiętam też, że GW na swojej stronie złośliwie zilustrowała ten tekst Opryszka fragmentem meczu derbowego ze stycznia 1978 roku (o Herbową Tarczę), pokazując jak Koczwara puszcza szmatę Jałochy. Potem ten sam Opryszek wyjechał z dziewczyną do Brazylii na Mundial. Przez rok wojażował po Ameryce Łacińskiej i w peruwiańskich górach wpadł na pomysł, żeby opisać garbatą dolę nielegalnych górników. Ale nie wyczuł blusa, Górnicy pogonili go z maczetami i z krzykiem "Gringo, no foto!".
Czy dziś w Niecieczy naprawdę grają mecz ekstraklasowy?
Z nami to tak nigdy nie człapali.
[quote='szuwarek' pid='1239363' dateline='1494166729']
Czy dziś w Niecieczy naprawdę grają mecz ekstraklasowy?
[/quote]
I Lech tradycyjnie 3:0 do przodu :cool:
Dalej uważacie , że niejaki Fojut jest normalny?
ciekawe kiedy to bydlę unieszkodliwi kogoś na amen
Hahaha :)
Od kiedy nie ma powtórki karnego w takim przypadku?
Brawo dla sędziego w meczu Pogoni z cwelką! Serbski gwiazdorek dodatkowo ukarany żółtą kartką po nieprawidłowo strzelonym karnym!
myślę, że wielu było zaskoczonych decyzją sędziego. Ja też. Myślałem, że żółtko i powtórzenie karnego a nie rzut wolny dla Pogoni. Nie znam, przyznaję się, tego przepisu o ODWOŁANIU rzutu karnego.
- Edytowany
karma wróciła do F(o)iuta ;)
a Lewy też by pewnie dostał od M. żółtka za strzelane przez siebie karne ;)
[quote='tomex' pid='1239396' dateline='1494174833']
Dalej uważacie , że niejaki Fojut jest normalny?
ciekawe kiedy to bydlę unieszkodliwi kogoś na amen
[/quote]
Marciniak się na nim wyznał :)
no zobaczymy. Cracovia też prowadziła 2:0 do 90 minuty ;)
Na placu boju pozostały 4 drużyny, które będą się bić o MP...i pomyśleć, że któraś z nich nie "powącha pucharów" :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)