Poszedł przelew -zdrówka !
-
-
Dziecko potrzebuje Waszej pomocy
Poszło
Poszło. Życze szybkiego wyjścia ze szpitala i powrotu do pełni zdrowia!
Zdrówka Maleńka!
Za płytę przelane wczoraj wieczorem. Trzeba dokończyć dziś tą zbiórkę. Up!
[img]http://i65.tinypic.com/2vspvv8.png[/img]
Pomagamy
Poszło
ładnie nadgoniliśmy :-) ostatnia prosta
Jedziemy dalej brakuje jeszcze tylko 0,22 % procenta.
Witaj
Mamy cudowną wiadomość - cel który wsparłeś "Ratujmy Wikusię - wyścig z rakiem i czasem!" osiągnął właśnie 100%.
No i super.
Teraz trzeba trzymać kciuki za operację i jej pozytywne skutki. Będzie dobrze, Wikusia ♥
Pięknie...w potrzebie potrafimy się zjednoczyć
[font=Arial]Panowie. Nie wiem co powiedzieć. Jest 100%! Bardzo Wam dziękuję. To dla mnie zaszczyt. Dzięki Wam jestem kolejny raz dumny z tego że jestem Pasiakiem. Rodzice już wiedzą, że tu też była taka akcja. Teraz proszę o to, abyście trzymali kciuki za dziecko. Jak tylko coś jeszcze będę wiedział, to dam Wam znać. MACIE OGROMNE WIELKIE SERCA. [/font]
Pięknie! Brawa dla wszystkich którzy dołożyli swoją 'cegiełkę' !
[font=Arial]Tata Wikusi powiedział, że nawet w najwspanialszych snach nie spodziewali się, że tak szybko uzbierają pieniądze. Powiedział dzisiaj że Wiktoria [/font][size=small][font=Arial]łobuzuje tak jakby wiedziała, że wszystko co najlepsze jest przed nią. Teraz są na etapie ustalania terminu operacji. Są na liście, więc powinno się to odbyć szybko. Tata dziękował wiele razy. [/font][/size]
Calder,jeśli masz kontakt z tatą Wikusi to informuj nas na bieżąco,będziemy wdzięczni.
[quote='lucjusz' pid='1233996' dateline='1491940491']
Calder,jeśli masz kontakt z tatą Wikusi to informuj nas na bieżąco,będziemy wdzięczni.
[/quote]
Dam znać
kwota na zabieg jest - a co z pozostałymi wydatkami - leki , pobyt rodziców na czas operacji itd - czy są zbierane na to fundusze ? no i ktoś już pytał o 1%
Jeśli będzie taka potrzeba to się zorganizuje kolejną zbiórkę .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)