A cóż to za przedziwna dyscyplina? ;)
-
-
CHL 2017/18 - Where Europe comes to play!
- Edytowany
Kijowa data Monachium (tu raczej nie dam rady pogodzic z wakacjami), slaba data na Szwecje (ale szansa jest, tylko 3ba bedzie grubo sie pogimnastykowac), Finlandia luzno.
U siebie wszystko w normie.
Czy to juz sa 100% pewne daty? Nie chcialbym wywolac wojny domowej :)
Ojtam...Jedna wojne wygrasz to przeciwnik przy drugiej odpusci wczesniej :P (w razie zmiany terminow ;) )
Mecze na Siedleckiego... dobre sobie, zwłaszcza kontener z odpadkami.
Blizzy, skąd info o terminarzu ?
Na stronie CHL jest
Faktycznie, terminarz tu: https://www.championshockeyleague.net/news/schedule-for-2017-18-released/2902
Teraz tylko czekać na przeceny ubiegłorocznych cehaelowych bluz ! ;)
[quote='Blizzy' pid='1246484' dateline='1496072060']
Mecze na Siedleckiego... dobre sobie, zwłaszcza kontener z odpadkami.
[/quote]
Ale tak na poważnie - gdzie niby zagramy jak nie zmienią terminów? Tychy? Ile osób wtedy pójdzie? A raczej ile z Krakowa, bo z Tychów pewnie sporo :D
- Edytowany
Jeśli dojdzie do rozgrywania meczów CHL na S7 to będzie to jakaś parodia.
Do tej pory jednym z poważniejszych argumentów przemawiających za tym że MP gra w CHL była frekwencja na meczach. A teraz niby co ? Będziemy się chwalić że na meczu CHL było 2500 widzów ?
Na S7 to se można grac klepanko w plastikowej lub co najwyżej mecze PK.
Nie do wiary...
PS. Może pierwsze dwa mecze w Katowicach a trzeci w TA (3 X nic nie maja chyba w planie) ?
PPS. Ktoś od nas wyraził zgodę na takie terminy, były jakieś negocjacje....?
Zgłoszona jest hala na Siedleckiego.
Czy ktoś ją widział z CHL czy tylko adres podano to nie wiem.
Żeby nie było jak w słynnej już opowiastce z Bytomia, gdy obcokrajowcom pokazano Stodołę, a ci zapytali - no dobra, ale gdzie hala w której gra się mecze...
Lessior, kto Ci na jeden mecz TA zamrozi... A właściwie kto za to zapłaci...
W ubiegłym roku oprócz meczów zrobiono chociaż dzieciakom ślizgawkę na wakacje. Teraz nawet czysto teoretycznie nie byłoby czasu, bo zaraz wpada Sting.
Jedziemy do Monachium !!!!! Po cichu liczyłem, że termin meczu zgra się z Oktoberfest, który zaczyna się 16 września. Zapowiada się mocne zakończenie wakacji, tak jak rok temu w Pradze.
Co do meczów u siebie to nie wyobrażam sobie żebyśmy grali na Siedleckiego.
- Edytowany
Nie chce nic mowic, ale im bardziej przygladam sie tym terminom wyjazdow, to coraz mniej mi sie one z czymkolwiek spinaja... No nic, bedzie naprawde gruuuba gimnastyka :)
Nawet ta Finlandia... Niby spoko, mecze dopiero 3 i 10 pazdziernika, czasu w cholere, tylko... oba kure fa we wtorki :) Mysle, ze chyba jednak czegos tu nie wiem, lub nie rozumiem...
[quote='Leesior' pid='1246592' dateline='1496088228']
Jeśli dojdzie do rozgrywania meczów CHL na S7 to będzie to jakaś parodia.
Do tej pory jednym z poważniejszych argumentów przemawiających za tym że MP gra w CHL była frekwencja na meczach. A teraz niby co ? Będziemy się chwalić że na meczu CHL było 2500 widzów ?
Na S7 to se można grac klepanko w plastikowej lub co najwyżej mecze PK.
Nie do wiary...
PS. Może pierwsze dwa mecze w Katowicach a trzeci w TA (3 X nic nie maja chyba w planie) ?
PPS. Ktoś od nas wyraził zgodę na takie terminy, były jakieś negocjacje....?
[/quote]
Dokładnie. To będzie parodia...
Jak na razie to spina się tylko Finlandia.
- Edytowany
No niby sie spina, ale wtorek... przeciez to jest na pierwszy rzut oka bez sensu. Nie wiem, moze w dni powszednie tansze stawki sa za parking i karme dla reniferow?
O zbitce Monachium - 25.08 i ta dziura pod Sztokholmem - 27.08 nawet nie mowie. To tylko Lufthansa idzie ogarnac, ale w jednym ciagu prawie: KRK-MUN-ARN-KRK.
No nic, wale w kime, musze sie z tym przespac i jutro na spokojnie pomysle, jak i czy to idzie ogarnac bez utraty pracy, praw rodzicielskich, prawa jazdy, rozwodu, itd. :)
PS. I tak mi przyszlo do glowy, ze z Niemcami z Monachium gramy w Krakowie 1 wrzesnia :)
Jedyny plus Siedleckiego, to akustyka - możemy tam urządzić piekło! To już nie wakacje, więc nie będzie wymówek dla kibiców skórokopów, że ich nie ma w mieście.
Albo ktoś pójdzie po rozum do głowy i przełoży te mecze, albo wyjdzie bucówa jakich mało. To nie mecz z SMS-em, czy nawet Tychami tylko CHL !
Już widzę miny zawodników gości jak zobaczą gdzie mają grać plus psujący się zegar (na którym nie da się - albo nikt nie umie - wyświetlić trzech kar dla jednej drużyny), "zabytkową" paletę pod równie zabytkową kolumną, "betonowe wystrój" hali i wreszcie budkę do sprzedaży biletów w stylu "rustykalnym".
Awruk - nadal nie chce mi się w taką możliwość nawet wierzyć.
ale jaka przewagę psychologiczna byśmy mieli :)
mi wakacje wypadają 2-14 września...wiec ten drugi domowy mecz w Krakowie mogliby przenieść na inny termin :)
Jak dobrze pamiętam w tamtym roku w jakimś wywiadzie dla CHL Filipiak chwalił się że zawsze gramy w Tauron Arenie.
Też nie widzę gry na S7.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)