[quote='sterby' pid='1230279' dateline='1490953835']
[quote='KruszynaKSC' pid='1230276' dateline='1490952231']
No właśnie....
Czemu dopingu nie zaczynają od DO BOJU CRACOVIA!!!
[/quote]
Odpowiedź jest trywialnie prosta.
NIE ZNAJĄ.
Kruszyna zaintonuj, sektor E się dołączy.
[/quote]
Dołączę się!
-
-
Play - Off 2017 !!! Walczymy o 12-te złoto !!!
Sektor F też się dołączy ! :)
Nie wiem czy było ale:
Obsada sędziowska na dzisiejszy mecz:
"Sędziami głównymi będą Zbigniew Wolas i Paweł Meszyński. Na liniach pomagać im będą Tomasz Przyborowski i Mariusz Smura.
Dla Zbigniewa Wolasa to drugie spotkanie finałowe gdyż "gwizdał" już w trzecim meczu. Natomiast Paweł Meszyński po raz trzeci będzie prowadził mecz. Wcześniej był wyznaczony na mecz nr 2 i 5."
http://hokej.net/pl/news,artykul,5,42901,obsada-sedziowska-na-szosty-mecz-finalowy.html
A więc chyba dla nas dość szczęśliwi sędziowie w tym finale ! ;)
P.S. Już nie mogę ...., jeszcze 4 godziny ...
byle nie przeszkadzali nam i będzie dobrze :) i oczywiście przede wszystkim byle nasi im nie dawali pretekstów do przeszkadzania :)
patrząc na mecze 3 i 5 można być optymista :)
i jak tu wytrzymać do wieczora?
Napić się ... herbaty ! :D :D :D
- Edytowany
To pomyślcie jakbyście byli w robocie na 2 zmianę tak jak ja dzisiaj i co 5 min. sprawdzać wynik.. Masakra, ale przeżyć trzeba. Byle by wygrana była.
Są jeszcze tacy, co w tym czasie mają mecz ukochanej drużyny piłkarskiej. Ci dopiero mają przechlapane!
:D było już tak kiedyś że po meczu ukochanej drużyny trafili na hokej razem z ziomkami z Pyrlandii
Ale dzisiaj będzie gorąco i na ...polu i na lodowisku :)
Aaa, siedze od wczoraj i patrzę na Naszą główną kiedy w końcu informacja będzie że bilety sprzedane...
Zaś przyjadą dziś Tychy i zagłuszą Nas tak że nie będę sam wiedział co śpiewają obok mnie... Naprawdę, na taki mecz, takie słabe zejście biletów.
Dramat.
Dziś musi być pierdolnięcie !
[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tBIx_zNbh6k&list=PLmHXUbOfkI2kUEdQoo-VguYF16UPX1pDB&index=3[/video]
zamiast płakać ze mało biletów sprzedanych i ze przyjadą Tychy i zakrzyczą lepiej się przygotować na darcie, a tyskich kibiców najlepiej ucisza nasi Hokeiści :)
Już niecałe 2 godziny ! :) Wszyscy na halę ! :) Do boju Cracovia, Mistrzostwo czeka nas ! :)
[quote='Khalid' pid='1230234' dateline='1490940338']
[quote='sterby' pid='1230226' dateline='1490933303']
@ klekot. Wszystko fajnie i logicznie, tylko dlaczego finał nie zakończył się po czterech meczach? Jak na tak wielką liczbę sabotażystów idzie nam naprawdę nieźle.
[/quote]
Trafiony zatopiony.
Przypominam ,że Klekot oskarżał też LL & co o sabotaż w meczach finału p-off z Jastrzębiem.
DOBRY ZNAK!!! Będzie mistrz [emoji14]
[/quote]
Khalidzie, nie on jeden. Temat jest, można przeczytać (zakładam, że nikt nie wyedytował postów w strachu przed kompromitacją po decydującym meczu). Ale nic to, teraz dopingujemy!!
nie chcemy mistrza :(
Już główki gorące?
wraca nadzieja :)
Kalus i Sykora - tzw przekoty. Nie mam pytan co graja.
Kalus i Sykora MUSZĄ zostać!!!
Ale gramy!
dokładnie. niesamowity mecz !!!! brawo PASY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)