Heh he mecz jutro a lament straszny... ze sedzia beee,ze boisko beee bo zmrozone,bo majty cisna w wacka..... Ludzie... Z KIM MAMY WYGRYWAC SKORO BOIMY SIE JAKIEGOS SMIESZNEGO RUCHU Z OSTATNIEGO MIEJSCA W TABELI KTORY JEST NA KRANCU UPADKU!!!
Z kim w takim razie mamy wygrywac na luzie??
-
-
Ruch - CRACOVIA [21] - 10.02.17 piątek 18'00
Ktoś wybiera się na mecz?
[quote='KruszynaKSC' pid='1217707' dateline='1486652490']
Z KIM MAMY WYGRYWAC SKORO BOIMY SIE JAKIEGOS SMIESZNEGO RUCHU
[/quote]
My się nie boimy Ruchu!
Co prawda my jesteśmy pany, a "pon się we wsi boją ruchu" ale my nie jesteśmy ze wsi...
Ruchu boją się ci, co z nimi w ostatniej kolejce przegrali 1:0, choć oni nie są pany, a dziady!
Jeszcze tylko kimono, jutrzejsza tyrka,a potem juz pilkarskie swieto:) Mizerna jest ta nasza liga,ale mimo wszystko sie stesknilem;)
A co to jest kraniec upadku?
Wygramy 5-0 coś myślę
Cracovia nie wygrała ważnego meczu od pół roku, ma kłopoty ze strzelaniem bramek i gra z klubem - który ma mocną pozycję (plecy) w PZPN-ie i to na jego boisku - więc naprawdę trudno być optymistą.
4 miesiące to nie pol roku, a po za tym dwa z tych miesięcy trwała przerwa, juz bez przesady.
Po za tym wiecej wiary, pierwszy mecz to zawsze wielka niewiadoma.
Osobiście nie oczekuje niczego poza walka, możemy przegrać(trudno) ale chce widzieć na boisku walkę. Nie intersuje mnie piękne rozgrywanie piłki, osobiście w dupie mam zachwyty jak Dąbrowski ładnie rozgrywa, chce widzieć jak zapierdala. Boisko ma byc przeorane. Do boju marsz!
Cześć ,troche poza tematem ale chciałem się zapytać gdzie na Kzm można oglądnąć transmisje meczu z innymi pasiakami? Ktoś poleci jakiś pub ?
Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
[quote='Proko AW' pid='1217689' dateline='1486646238']
Dajcie już spokój z tymi sędziami, naprawde myślicie że wszyscy są przeciwko nam?
[/quote]
Musial i Krasny na pewno oraz pozostali :)
wygrać to muszą śmieRdziele.
bo jak nie z czternastą drużyną w tabeli u siebie to z kim.
w wypadku porażki zapewne zostaną na dnie tabeli już do końca.
dlatego bardzo obawiam się tego meczu, nie ze względu na klasę przeciwnika, bo piłkarsko są słabi.
zapewne będą się starali wykorzystać to sławne śląskie leżenie na murawie, tym razem w bezpośrednim sąsiedztwie naszej bramki.
Tak, ale ich remis też nie urządza, muszą coś strzelić, a do tego leżenie na trawie nie prowadzi. Chyba że efektowne pady 20 m od naszej bramki.
Najwidoczniej bukmacherzy nie zaglądają na to forum bo według nich jesteśmy faworytem
Ruch - Cracovia[size=small] 3.03 3.20 2.33[/size]
Ze śmierdzielami powinniśmy zagrać odważnie systemem 4-4-2 na atak Piątek i Szczepaniak
WALDEMAR FORNALIK: „WSPÓLNYMI SIŁAMI MUSIMY UTRZYMAĆ EKSTRAKLASĘ”
http://katowickisport.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,ekstraklasa-rozmowa-z-waldemarem-fornalikiem-trenerem-ruchu,artykul,757028,1,12452.html
[quote='Cthulhu' pid='1217848' dateline='1486715085']
Najwidoczniej bukmacherzy nie zaglądają na to forum bo według nich jesteśmy faworytem
[/quote]
ale ci bukmacherzy są głupi, przecież jesteśmy na 14-tym miejscu w tabeli i gramy na wyjeżdzie, nie mówiąc o tym że forumowi eksperci już skazali nas na walkę o utrzymanie a oni przecież nigdy sie nie mylą... jakim cudem jesteśmy faworytem?
;)
Przewidywany skład (mój)
- Sandomierski - Deleu, Wołąkiewicz, Malarczyk, Brzyski - Dabrowski, Covilo, Budziński, Wójcicki, Vestenicky - Piątek.
[quote='dangorka' pid='1217852' dateline='1486717134']
[/quote]
ale ci bukmacherzy są głupi, przecież jesteśmy na 14-tym miejscu w tabeli i gramy na wyjeżdzie, nie mówiąc o tym że forumowi eksperci już skazali nas na walkę o utrzymanie a oni przecież nigdy sie nie mylą... jakim cudem jesteśmy faworytem?
;)
[/quote]
Bo bukmacherzy czesto wypuszczaja ludzi. Akurat Kurs rosnie, bo zaczynal sie od 2.00, wiec kompensuja pieniadze postawione na smierdzieli. Prawdziwy ruch w kursach zacznie sie godzine przed meczem.
Ktore miejsce bukmacherzy obstawiali nam na koniec sezonu (przed sezonem)?
[quote='dangorka' pid='1217852' dateline='1486717134']
[/quote]
;)
[/quote]
Bukmacherzy są takimi frajerami że aż dziw że pod stadionem Cracovii parkuje tylko jeden Bentley ;)
Żarty się skończyły w grudniu.
Nie interesuje mnie że to pierwszy mecz i wielka niewiadoma. Gówno mnie obchodzi, że śmierdzielom potrzeba punktów. Nieważne jest, że to oni grają u siebie.
Mamy za.pierdalać i WYGRAĆ ten mecz.
Zawodnicy są zgrani, skład drastycznie się nie zmienił. Trener miał wystarczająco dużo czasu by przygotować drużynę. Warunki na boisku są takie same dla obu ekip.
Zaczynamy w końcu wygrywać i pniemy się w górę tabeli.
Innego wyjścia nie widzę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)