I co powiecie/ chciałoby sie powiedziec po.erfoleni/ statystycy? Zadowoleni? 29podan a nie syrzalow. Kuuuuuurwa. Dobrze ze gorzolke polem ma meczu bo chyba bym wbiegl na boisko a z pietra sie nie dalo
-
-
Cracovia - Górnik Łęczna [18] - 04.12.16 niedziela godz15'30
Miro interweniując wykazał się świetnym zagraniem snajpera. Szczepaniak strzelając, popisał się świetną interwencją defensora, wyręczając bramkarza Łęcznej. Steblecki strzelał jak w futbolu amerykańskim (ale choć jeden groźny strzał oddał). A sędzia (sędzia?) był dziś maszyną losującą wyroki, dziwnym trafem przeważnie niekorzystne dla nas.
Zmarzłem, wkurwiłem się i jeszcze musiałem odpuścić hokej.
Jak już tak bardzo chcecie, to zwalniajcie sobie Zielińskiego. Jakoś mam dziwne wrażenie, że forumowe nicki, które dziś najaktywniej domagają się zwolnienia trenera, będą również najgłośniejsze za kilkanaście miesięcy. Gdy do wypierdolenia będzie Skorża, Urban, Mandrysz czy jakiś inny kabaretowy wynalazek z zagranicy. Tylko nadal pytaniem bez odpowiedzi będzie - gdzie my w ogóle idziemy?
[quote='gentlemen' pid='1203400' dateline='1480872927']
Miro interweniując wykazał się świetnym zagraniem snajpera. Szczepaniak strzelając, popisał się świetną interwencją defensora, wyręczając bramkarza Łęcznej. Steblecki strzelał jak w futbolu amerykańskim (ale choć jeden groźny strzał oddał). A sędzia (sędzia?) był dziś maszyną losującą wyroki, dziwnym trafem przeważnie niekorzystne dla nas.
Zmarzłem, wkurwiłem się i jeszcze musiałem odpuścić hokej.
Jak już tak bardzo chcecie, to zwalniajcie sobie Zielińskiego. Jakoś mam dziwne wrażenie, że forumowe nicki, które dziś najaktywniej domagają się zwolnienia trenera, będą również najgłośniejsze za kilkanaście miesięcy. Gdy do wypierdolenia będzie Skorża, Urban, Mandrysz czy jakiś inny kabaretowy wynalazek z zagranicy. Tylko nadal pytaniem bez odpowiedzi będzie - gdzie my w ogóle idziemy?
[/quote]
Na razie to idziemy do pierwszej ligi.
Hmm tak się zastanawiałem czy tylko mnie się wydaje, że każda akcja, każde podanie, każdy strzał była po to żeby nie zrobić krzywdy przeciwnikowi.. Pasiaka nie łatwo oszukać, kilka osób jak widać się połapało.. to był sabotaż a nie mecz.. czuję się mniej więcej tak jak stały bywalec teatru w momencie gdy aktorzy wychodzą na scenę i pokazują wielkiego fucka i mówią że dzisiaj im się nie chce grać..
najgorsze jest to, że człowiek naprawdę uwierzył że idzie lepsze.. że nawet oddanie Rakelsa a potem Kapustki nie zrobi nam krzywdy bo z głową budujemy drużynę..
na derbach ostatnia szansa, czas głaskania minął.. walka, gryzienie trawy, połamane kości.. inaczej trzeba rozwalić to towarzystwo bez charakteru i woli walki..
Idę wsadzić głowę pod zimna wodę bo mi się jeszcze gotuje
A hokeiści dokładają swoją działkę
Szykuje się fajny tydzień
[quote='tomex' pid='1203394' dateline='1480871628']
[quote='Cinek Ksc' pid='1203354' dateline='1480868775']
Oni już nie wierzą. Snują się kurwa tylko po tym boisku praktycznie wszyscy, może oprócz Wojcickiego. Na boisku do 60 minuty najlepszy Adamczyk, później Steblecki coś tam wniósł.
[/quote]
co wniósł Steblecki? Podanie do bramkarza zaraz po wejściu, strzał Panu Bogu w okno z setki, niezliczoną ilość strat , po których szły kontry Łęcznej? (całe szczęście że to takie same patałachy jak nasi)
[/quote]
1 bardzo grozny dobry strzal, jeden swietny nolook pass stwarzajacy sytuacje bramkowa paralitykowi Wojcickiemu
udzial w akcji bramkowej, ta niesczesna seta spierdolona koncertowo, ogolnie na tle reszty sprawial wrazenie ze mu sie naprawde chce
[quote='Diabel' pid='1203417' dateline='1480874441']
Oni już nie wierzą. Snują się kurwa tylko po tym boisku praktycznie wszyscy, może oprócz Wojcickiego. Na boisku do 60 minuty najlepszy Adamczyk, później Steblecki coś tam wniósł.
[/quote]
co wniósł Steblecki? Podanie do bramkarza zaraz po wejściu, strzał Panu Bogu w okno z setki, niezliczoną ilość strat , po których szły kontry Łęcznej? (całe szczęście że to takie same patałachy jak nasi)
[/quote]
1 bardzo grozny dobry strzal, jeden swietny nolook pass stwarzajacy sytuacje bramkowa paralitykowi Wojcickiemu
udzial w akcji bramkowej, ta niesczesna seta spierdolona koncertowo, ogolnie na tle reszty sprawial wrazenie ze mu sie naprawde chce
[/quote]
a straty mu liczyłeś? Bo ja przestałem po czwartej (po 2 z nich poszły kontry, na szczęście graliśmy z Łęczną, a nie Ni[size=small]ecieczą). Oczywiście asysta przy golu Piątka to zapewne dlatego że "paralitykowi" zeszło z nogi? ;)[/size]
W zeszłym tygodniu nie zamieścili......... oto statystyki indywidualne
http://www.ekstraklasa.org/data/stories/files/RAPORT%20CRACOVIA%20%E2%80%93%20G%C3%93RNIK%20%C5%81%C4%98CZNA.pdf
Po meczu z Bruk-Bet postanowiłem sobie zrobić przerwę aż do meczu derbowego. Wyniki dopiero sprawdziłem teraz, obejrzałem skrót i nie mam pojęcia jakim cudem wygrany mecz remisujemy. Jak w ogóle zagrał Adamczyk bo widzę, że wyszedł w pierwszym składzie?
...postanowienia powinno się realizować!
[b]No i oblaliśmy egzamin! [/b]Jeżeli piłkarze chcieli pokazać, że murem stoją za Zielińskim to delikatnie rzecz biorąc są mało wiarygodni! Trener też nie dostarczył żadnych racjonalnych argumentów na swoją obronę!
Inna sprawa, że to jest CIEŃ DRUŻYNY z poprzedniego sezonu. Jeżeli z Piastem można było narzekać na frajerstwo, chwaląc naszą grę, to nad postawą zespołu w następnych dwóch meczach należy spuścić kurtynę milczenia. Który z kolei to mecz, że po tak z trudem zdobytej bramce potrafimy w juniorski sposób sprezentować gola przeciwnikowi?!
Z taką grą, patrząc racjonalnie NIE MAMY PRAWA ZDOBYĆ w pozostałych jesiennych kolejkach punktu. Wygląda na to, że zimę spędzić możemy w strefie spadkowej !!! Pozostaje NADZIEJA, że może, że jednak, że się przełamiemy! Tylko dlaczego nadzieja nazwana jest MATKĄ GŁUPICH!
PS. I jeszcze jedna uwaga na temat trenera i sondy poparcia. Pisałem, że po derbach mogą zmienić się diametralnie proporcją pomiędzy poparciem, a naciskiem na zwolnienie! W najczarniejszych snach nie przypuszczałem, że taki proces rozpocznie się już po Łęcznej!
[quote='tomex' pid='1203423' dateline='1480874970']
[quote='Diabel' pid='1203417' dateline='1480874441']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
a straty mu liczyłeś? Bo ja przestałem po czwartej (po 2 z nich poszły kontry, na szczęście graliśmy z Łęczną, a nie Ni[size=small]ecieczą). Oczywiście asysta przy golu Piątka to zapewne dlatego że "paralitykowi" zeszło z nogi? ;)[/size]
[/quote]
ze statystyk linowanych przez Szuwarka wychodzi ze 4 mial :)
Pytanie do tych co w temperaturze pokojowej obserwowali mecz- w pierwszych minutach była dwukrotnie w polu karnym Łęcznej ręka...... czy to kwalifikowało się na rzut karny?
obdywie ręki ciężke do oceny ale przynajmniej jedna mògł gwizdnać.przeciw nam takie gwizdali
[quote='macqoo1910' pid='1203445' dateline='1480877313']
obdywie ręki ciężke do oceny ale przynajmniej jedna mògł gwizdnać.przeciw nam takie gwizdali
[/quote]
dzięki!
zagrania ręką - w obydwu przypadkach ręka przy ciele, nastrzelenie z bliskiej odległości.
za to 200% karny za sprowadzenie do parteru Szczepaniaka w momencie wyskakiwania do podania.
[quote='squier strat' pid='1203449' dateline='1480877665']
zagrania ręką - w obydwu przypadkach ręka przy ciele, nastrzelenie z bliskiej odległości.
za to 200% karny za sprowadzenie do parteru Szczepaniaka w momencie wyskakiwania do podania.
[/quote]
...o Szczepaniaka, nie pytałem...... rzuciłem mięsem, ale za to oberwało mi się od eleganckiej mamusi. Jeszcze raz Panią przepraszam. :@
Prosz o wyjasnienie wyitnosci trenera Zielinskiego Wybitny trener no jaja - kurna moze jeszcze nadczlowiek. Prosze o wymienienie 5 wybitnych trenerow w Polsce a takze o ich sukcesach w europie. Ogladalem wczoraj wisla lechia i dzis Pasy. Wiecie jaka jest roznica ??? u kundli nie ma kasy a goscie biegali gryzli trawe i przejawiali chec wygrania. A tu ??????? na stojaka nie wygrasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uswiadomijcie to sobie znawcy footbolu i obroncy treenera. Kurna wybitny trener ale jaja
nie jest źle. Mamy o punkt mniejszą stratę do lidera niż po poprzedniej kolejce
[quote='szuwarek' pid='1203444' dateline='1480877010']
Pytanie do tych co w temperaturze pokojowej obserwowali mecz- w pierwszych minutach była dwukrotnie w polu karnym Łęcznej ręka...... czy to kwalifikowało się na rzut karny?
[/quote]
Pierwsza ręka bezdyskusyjnie tak, druga ręka bezdyskusyjnie nie.
Pierwsza ręka - idzie strzał na bramkę, pan Pitry stoi jakby nieprzytomny, prawą rękę ma opuszczoną obok tułowia, z drobnym odstępem od tułowia, piłka trafia w tę rękę. Nie było ruchu ręką w stronę piłki, ale co z tego? Ręka zasłoniła bramkę. Czy by weszło, to zupełnie inna sprawa, ale za to należy podyktować karny.
Druga ręka - idzie strzał na bramkę, Sasin składa ręce przed siebie, wzdłuż tułowia, staje na drodze piłki, piłka odbija się od tej ręki przed brzuchem - klatką piersiową, nie ma mowy o jakimkolwiek karnym.
I druga połowa - Szczepaniak idzie na piłkę 3 metry przed bramką, za nim/obok niego obrońca Łęcznej, pcha go, Szczepaniak upada, piłka przechodzi obok. Pewnie i tak by w nią nie trafił, ale karny tak wyraźny, jak po faulu Diego z Piastem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)