Piątek wyp... z tego boiska
-
-
Śląsk Wrocław - Cracovia 22 października, 18:00
Za późno, niech sobie pośpią dłużej, na Jagę będzie im potrzebne.
Brakuje skrzydłowych i dlatego gra tak wygląda. Wg mnie Zieliński dziś nie trafił z taktyką.
Po co Polczak robił ten przerzut ??? Trener tego nie widzi co on wyprawia??
Dramat!
Dziś Cracovia nie wyszła z szatni... Nie da się wyroznic nikogo ! ... Niech ich Zielinski porządnie przetyra bo niektórym to się w glowach pop...lilo !
Tragedia
Polczak dzisiaj jest bombą zegarową, ale ten przerzut był bez zarzutu. Natomiast przyjęcie Wójcickiego...???
Wyłączyłem tą żenade
Skarpetki,buty ...tak tracimy bramki i......
Dalej stoperzy elektryczni,2ga linia śpiące królewny a ataku brak !! Budziński - obudz się już czas.... raczej 2 :0 przy takiej niby grze nie do odrobienia!!!
Wypowiedzi przedmeczowe o treningu strzeleckim to między bajki włóżmy.... słabo !!!!
Ciekawe czy Cetnarski też będzie ukarany
[quote='ian thorpe' pid='1194353' dateline='1477155383']
mecz mi trochę przypomina ostatni sparing, czyli, gdy jest szansa na szybkie wyjście z piłką, następuje zbyt często zwolnienie i oddanie piłki do tyłu. Tak, jak gdyby gole padały tylko po atakach pozycyjnych, długim rozgrywaniu piłki itd. Natomiast, nam walnęli gola po kontrze - gdyby z taką akcją wychodzili nasi, to by piłkę wycofali pewnie do Sandomierskiego ( sarkazm, a może nie). Cenię taktykę gry naszej drużyny, ale trzeba czasem zagrać coś na wariata.
Piątek dzisiaj widoczny, ale....jakiś taki pieprzący sytuacje, podejmujący złe decyzje. Może Vestenicky na boisko, skoro się tak upomina o grę ?
[/quote]
Ianie, specjalistą od kontr był u nas Kapustka, nie widzę zmiennika.
płaczcie dalej
Bravo Miro
ale Budzik i tak ch.. gra
Kuba i Miro zawsze na wysokim poziomie!
Co ten Cetnarski odpiierdala !
Czy ktoś może w.y.p.ierdolić Jendriska z boiska? Przecież gramy w dziesięciu
Jest lepiej, ale trzeba było tak grać wcześniej. Może jeszcze odrobimy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)