hej hej hej gts wisla kurwa jebana jest :D
-
-
(16/17) Pozostałe mecze 10 kolejki
Cywil vs Szarik 0:0. Chyba dobrze...
Bardzo dobre wyniki, jeśli jutro wykręcimy dobry wynik odskakujemy dołowi tabeli.
muszę przyznać, że forma GTS-u idzie w górę pomimo zawirowań....Legia lepiej, ale wciąż jej wiele brakuje
Nesta Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hej hej hej gts wisla @#$%& @#$%& jest :D
cwel cwel cwel gts wisła kurwa jebana jest ;)
Dziękuję A.Malarzowi za obronionego karnego.
Z dwojga kurew, bardziej nienawidzę tej wiślackiej...
Dla mnie liczy sie pierwszy MISTRZ POLSKI i pierwsza curva ,która na swoim koju będie leżeć rozkraczona do końca świata,reszta mnie nie obchodzi.
Albo wypięta.Jak tam kto jej karze.
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> muszę przyznać, że forma GTS-u idzie w górę
> pomimo zawirowań....Legia lepiej, ale wciąż jej
> wiele brakuje
Czas na to by o u nas firma zaczęła rosnąć
A ja ogladalem ok 10 minut tylko po to zebysprawdzic jak tam interes sie kreci.. i kreci sie coraz lepiej... coraz wiecej reklam na ledach... porownujac do meczu z Piastem okolo 4-5 nowych reklam.... takze cos sie dzieje...
No będzie jak znalazł na karę. Także coś się kręci. Tak na marginesie czy jak stadion ma ograniczoną sprzedaż to nie wyłączają z niej poszczególnych sektorów? Czy kupuje się miejsca gdzie się chce do tego magicznego limitu? Generalnie widzę dobrą zmianę na trybunach, ciekawe kogo teraz zwolnią by zaoszczędzić.
Mimo wszystko i tak lepiej piłkarsko wyglądali niż przeciwnik, choć poziom dramatyczny. To może być piękny rok w piłkarskiej ekstraklasie.
A w Szczecinie śledzie z Łęczną na remis 1 : 1 .
Betony szybko bo w 5 min wychodzą na prowadzenie z Ruchem, może być tam dziś dużo bramek.
A Grodzicki na 2 : 1 , może być ciekawie w drugiej połowie .
i ten pajac Piotr N. będzie piep.rzył, że sędziowie krzywdzą jego drużynę. Betony powinny grać już w "9", ale musiał po starej znajomości...
Pies psu oka nie wykole .A swoja drogą taki arbiter nie powinien prowadzić spotkań drużyn pokrewnych swej orientacji .(td)
Czy mi się wydaje że ten pies bardzo często prowadzi mecze betonów zwłaszcza w Gdańsku?
proszę o obiektywne zdanie na temat kwestii, bo ja jestem zarażony szowinizmem, ale oglądając rzekome "derby Polski" zęby mnie bolały obserwując wszechobecną pytę i kopanie sie po głowie (Małpecki odstawał jedynie). A dziś mam wrażenie że obie druzny, a zwłaszcza my, grały o poziom wyżej
jestem wypaczony? ;)
Nie, nie tylko Ty masz takie odczucia. ;)
Korona prowadzi 1:0, Palanca po fatalnym błędzie Kelemena i być może spalonym.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)