[quote=tomasz1983]
Drugi wiekBŁĄD Polczaka!
[/quote]
Z której strony?
-
-
Zagłębie Lubin - Cracovia 1:1
BUDZIK! MORDO TY MOJA!
BBBBBUUUUUUUUDDDDZZZIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK !!!!!!!!!!!!!!!!
ALE BRAMA!!!!!!!!!!!!!!!
Jeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Budzik!!
łilowju Budzik!
Chyba ten trening strzelecki był niewystarczający .My stwarzamy sytuacje a przeciwnik strzela bramki . Pech czy nieudolnośc ?
Jak w derbach:)
Nie wiem czy mam sie smiac czy plakac... oczywiscie cisniemy przeciwnika, a na koncu i tak dostajemy bramke i przegrywamy mecz :? ilez takich meczy kur*a moze byc ? ...
P.S Budzik bramka sezonu
Teraz trzeba cisnac, poki sa sily, wpierdolic bramke przed przerwa, bo w drugiej polowie moze byc roznie z silami!
Skoro Budzik strzela taka bramke, to jest to jedno z tych spotkan, ktore wygramy!
Brawo Budzik
Budzik !! Standard! Piękny gol!
No kto jak nie Budzik . Jeden z nielicznych cały czas w formie .
Teraz bez głupich błędów w defensywie i SKUTECZNOŚĆ, SKUTECZNOŚĆ, SKUTECZNOŚĆ!!!!
Budzik to jak strzela bramkę to od razu kandydat do bramki sezonu :)
Moim zdaniem fajnie gramy, szkoda głupio straconej bramki...
Taka kontra...
Bardzo dobra połowa w naszym wykonaniu. Właściwie wykorzystując nasze sytuację byłoby po meczu. Sam Mateusz Cetnarski miał 2 setki!!!
Cetnar masakra...
Cetnarski niestety jest slaby fizycznie, bo gdyby nie to, to juz by mial bramke na swoim koncie. Szkoda tej polowy i sytuacji, bo Zaglebie w odroznieniu od nas jest skuteczne do bolu.
Fajny mecz. Remis ze wskazaniem dla nas (do przerwy).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)