Mecz przerwany jaja :P
-
-
Superpuchar Podhale - Cracovia 18 09 2016
Idealne podsumowanie tego pucharu :(.
Leesior:
Robili kółka na swoich połowach. Tak naprawdę pomagało to tylko na kilka minut :-)
A centrala uzna wynik z niedokończonego meczu i tym sposobem pierwsze trofeum pójdzie się jebać
Gabryś płacze, że Podhale pokrzywdzone.
Ciekawe przez kogo ?
Ałe łaja - do Gabrysia i Przyspawanego dołaczył sie nawet lód w N.T.
Ale bilety zachowuja waznosc:)
Uzyjemy drugi raz:)
Pozdro z NT.
Mr.Crowley Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A centrala uzna wynik z niedokończonego meczu i
> tym sposobem pierwsze trofeum pójdzie się
> @#$%&
Nie wiem na pewno ,ale to chyba nie możliwe by dawać trofeum jak nawet się nie zagra dwóch tercji !!
w najgorszym wypadku może być dokończenie przy tym wyniku , przy którym mecz przerwano ,co tez jest raczj nie możliwe !!,bo mecz właśnie przerwano z powodu wypatrzenia wyniku ewentualnego i niebezpieczeństwa dla zawodników!!
Powtórzenie spotkania w całości to jedyne sensowne rozwiązanie !!
Choć piszą w mediach O DOKOŃCZENIU SPOTKANIA ??!
Jakby ktos chcial puchar, to jest i czeka, wylania sie z mgly:
[IMG]http://i68.tinypic.com/jgttfk.jpg[/IMG]
Mówiłem, że tego "puchara" to nawet nie ma co grać :)
żółta kaczka Napisał(a):
> Mówiłem, że tego "puchara" to nawet nie ma co
> grać :)
Nigdy bym nie podejrzewał ze jesteś ,,play-offowym '' kibicem ?:D
Dla mnie sezon trwa 12 miesięcy ,i nawet ,,sezon ogórkowy'' tez ma swoje atrakcje ;):
*REVENATOR* Napisał(a):
> Nigdy bym nie podejrzewał ze jesteś ,,play-offowym '' kibicem ?:D
A jestem? Hmmm, no ok, skoro tak, to niech i tak będzie, że jestem :)
Szkoda strzępić ryja, więc niech przemówi słynna okładka pewnej poczytnej gazety.
[img]http://lle24.pl/wp-content/uploads/2014/05/%C5%BBenada.jpg[/img]
Inna sprawa, że już w piątek było to samo, i na co oni liczyli? Że się poprawi?
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/kibice_podhala_utrudnili_wyjazd_hokeistow
Nie ma warunków do gry w NT - kto temu winien ? Oczywiście Cracovia, bo mgłę na kartoflisko.... eee.... lodowisko sprowadziła. Tak prawdopodobnie pomyślała część "kibiców" Podhala, no bo jak inaczej wytłumaczyć ich agresywne zachowanie... :P:S
W tej sytuacji chyba faktycznie trzeba sobie ten SPP odpuścić. Olać dokończenie meczu, niech się chłopcy z NT cieszą.
PS. Zaskakująco rozsądne komentarze pod artykułem o "meczu" na hokej.net. Aż jeden zacytuję:
[i]boogerd (2016-09-19 03:31:35)
Druga sprawa .. jako kibic Podhala jestem kontrowersyjny..tzn potrafię zganić swoich jak i pochwalić... ale tym rzem muszę zganić .... jak można organizować jakieś zawody przy niesprawnie funkcjonujacej hali ... no jak można wg mnie (kibica Podhala) to [b]Cracovia powinna dostać teraz walkower i tyle[/b] przez dziadów zarzadzajacych MHL[/i]
Na następny mecz trzeba się dobrze zmobilizować i pojechać w dobrej liczbie.. Trzeba pokazać wieśniakom gdzie jest ich miejsce!!
Polski hokej w pigułce. Lodowisko we mgle. A później banda kutafonów.
Też chcieli być perłą ukrytą we mgle :D
Serio nam to trofeum do czegoś potrzebne? Olać sprawę, niech się pasterze cieszą.
Pasiak 1906 Napisał(a):
> Na następny mecz trzeba się dobrze zmobilizować
> i pojechać w dobrej liczbie.. Trzeba pokazać
> wieśniakom gdzie jest ich miejsce!!
Jestem za! Dostaliśmy 2 szansę. Trzeba ją wykorzystać.
Nie chce żadnych walkowerów dla nas. Trzeba pojechac i na lodowisku skopac im tyłki.
Oczywiście jesteśmy po to żeby walczyć ,żadnego odpuszczania i czekania tylko na play offy!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)