Ja nie rozumiem jak tyle czasu gra za granicą takie drewno.. sufitem dla niego powinna być e-klasa..
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Ja tego wyniku nie uznaję! Z samą Bośnią spokojnie byśmy wygrywali, z samą Hercegowiną też. Dwóch na jednego to banda łysego. Jak to w ogóle w Fifie przeszło, że rywale tak mogli siły połączyć?!!!
- Edytowany
Czarny dzień rodzimej piłki i rodzimej myśli szkoleniowej ...😪
Wystrzelaliśmy się w meczu z Rumunami i dziś są efekty... 😋 mogliśmy tam wygrać 2:0 i zostawić coś na dziś... a tak to dostajemy w pałę. Ehh...
[quote]#post1749388 Ja tego wyniku nie uznaję! Z samą Bośnią spokojnie byśmy wygrywali, z samą Hercegowiną też. Dwóch na jednego to banda łysego. Jak to w ogóle w Fifie przeszło, że rywale tak mogli siły połączyć?!!![/quote]
Gorzej, że jeszcze na Trynidad i Tobago mogą trafić, są na świecie (na szczęście dla naszych skórokopaczy nie w UEFA) jeszcze inne takie dwuczłonowe państwa, ale na MŚ (jak się tam po powiększeniu do 128 zespołów dostaniemy) możemy na nich trafić
Brakło Wiśniewskiego, byłoby 2:0. Jak ci komentatorzy pierdziela, jak polityce w tej rządowej telewizji
O Janku niepojęty!
Wygrywają Bośniacy,
My gramy fragmenty.
Jaka ta kadra jest marna 😭.
W następnej edycji LN nie będzie już w grupie jeszcze marniejszej od nas Rumunii i wtedy spierdolimy się do ligi C.
- Edytowany
hehe, zaspałem sobie na pierwszą połowę, zjazd i niekontrolowana drzemka po długim dniu w fabryce, miałem wrócić ze spaceru i się raczyć, ale tu też rozjazd bo spotkałem kumpelę i zagadaliśmy się nad Lalką Prusa i jej nowymi odsłonami
A tu widzę Bednarek i kadra dowieźli, heheheh
Kumple (gatunek Januszowy) mnie namawiają na wyjazd na Szwecję do Wawy, hehehehe, znaczy namawiali przed dzisiaj ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
pasiasty68, Goście (1)