Kopacze przyszli na mecz koszykarzy Polski z Francją zobaczyć jak należy grać.
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Z tymże Lloyd grał pierwsze skrzypce. Stąd ta torebka może.
Skąd się wziął ten Skorupski?
Nie ma w Polsce lepszych bramkarzy?
Reszta zresztą też uja gra..
[quote]#post1690889 Skąd się wziął ten Skorupski?
Nie ma w Polsce lepszych bramkarzy?
Reszta zresztą też uja gra..[/quote]
Ja tam widzę pozytywy po tej 1 połowie bo przegrywamy tylko 1:0, mogło być więcej...
Jak nie ma chocby jednego Pasiaka w reprezentacji to czego się spodziewać.
Ale paździerz
[quote]#post1690508 Kopacze przyszli na mecz koszykarzy Polski z Francją zobaczyć jak należy grać.[/quote]
No to się napatrzyli.
Koszykarze wtopa z Francją i na razie 37:49 z Belgią. Piłkarzyny do przerwy 0:1 z Holandią.
Reprezentacja Polski przegrywa z holenderskim klubem zrzeszajacym pilkarzy z Togo,Surinamu,Indonezji,Aruby. To zaden wstyd,biorac pod uwage mozliwosci skautingowe holenderskiego klubu.
Aaa idę spać...
- Edytowany
Mecz pod tytułem, my sobie zabieramy piłkę i kopiemy...a wy Polacy spróbujcie nam ją odebrać... 😋
Widać jaka liga jest najlepsza na świecie...Urban robi zmiany i wpuszcza 3 zawodników z Ekstraklasy 😎
Słowacja- Niemcy 2:0, 70. minuta.
- Edytowany
Ale jaja!
Brawo 1:1 koniec.
Jaja jak chuj. Holendrzy z 3x lepsi i mamy remis.
🤣
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-09/mitsu-png-96053447.png[/img]
- Edytowany
Tośmy grali z Libią czy z Senegalem? To byli Holendrzy?
To Niderlandy ufff.
Holendrzy świetnie operowali piłką od nogi do nogi i nie dawali naszym pograć... Taka gra czasami nie przynosi efektu, jeżeli nie uda się przypieczętować wygranej... Nasi to świetnie wykorzystali....
I właśnie to jest piłka nożna, nie wystarczy być lepszym, trzeba jeszcze wygrać, dobra taktyka Urbana, mówiąc szczerze jest jeszcze szansa na pierwsze miejsce w grupie
[quote]#post1690904 Jaja jak chuj. Holendrzy z 3x lepsi i mamy remis.[/quote]
Meczu co prawda nie oglądałem, znam tylko suchy wynik, ale wniosek jest dla mnie prosty i oczywisty - półbóg wrócił i od razu jest lepiej i jest sukces!
Kowal zawinił a Cygana powiesili.
W końcu można popatrzyć na reprę bez odruchu wymiotnego.
Mam nadzieję, że największy Dyzma polskiego futbolu, przez niektórych pieszczotliwie nazywany cyganem, nie zasiądzie już nigdy na ławce trenerskiej, ani nie będzie pełnił żadnej innej funkcji w klubach sportowych w Polsce, nawet w c klasie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)