Ja pooglądam, bo we Warszawie się gra za Zagrzeb. Hrvatska gra piach, wątpię, że wygra z Ronaldo i spolką. Choć on chyba nie zagra.
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
I już 0:1.
Ewidentnie grają na zwolnienie cygana. Nawet synuś Świderski marnuje setki na potęgę 😂
Az sprawdziłem... Doak.. 18 latek zapierdala na skrzydle az milo... gosc robi wiatraki z naszych obrońców az wstyd....
Kawal grajka będzie jak go kontuzje będą omijały... Liverpool będzie miał pociechę z niego jak wroci z wypożyczeń..
- Edytowany
2 razy 0:1, ja pierd ... słupek
Nasi coraz słabiej.
Dlaczego nie ma karnego dla naszych ? Przecież powiększył ręką obszar ciała.
[quote]#post1652103 Dlaczego nie ma karnego dla naszych ? Przecież powiększył ręką obszar ciała.[/quote]
Ręce schowane za siebie i co tego karny ?
Schował ale łokciem ewidentnie chciał wybić piłkę
Jeszcze 45 i koniec reprezentacyjnej smuty. Wróci liga, czyli wróci Cracovia. I to jest najlepsze. Reprezentacja cieszy mnie o tyle, że jest przerwa na reprezentację, więc może Ghita wyzdrowiał i wypoczął.
Smutny ten Narodowy zero dopingu.
Buhahaha, cygański futbol.
Tak zwany splot
[quote]#post1652085 Są. Można.[/quote]
Doprawdy?
Genialne taktyczne zmiany ogrodnika , miej pan honor , panie Probierz i złóż dymisję !
Hehehe
Dałbym mu budować aż nas spuści do dywizji C.
A potem dożywotni kontrakt ekspercki w TVP .
Mam nadzieję że nie będę musiał już cygana oglądać
Typowy Michoł… idze dziadu
Jaki jest Cygan każdy widzi
Jak nie będziemy grali na 4 obrońców to nas będą dziurawić wszyscy i wszędzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)