3-0 dla Rumunii !
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
[quote]#post1626078 3-0 dla Rumunii ![/quote]
I elegancko!
Fajny mecz Rumunów
Cudownie że w Hiszpanii strzela.
Strzelał w Niemczech,strzela w Hiszpanii ale tam miał/ma resztę drużyny na innym poziomie. A zresztą czy on się sam do tej reprezentacji powołał ?
W reprezentacji niech strzela.
dobra, nie chce mi się już Kajaku.
J.b, r.p a nawet wueneruj kogo tam chcesz .
Na zdrowie 🛶
Zawsze tak robię , ale dziękuję za pozwolenie.
Odciążę Kajaka 👹
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/1000011739-jpg-39934474.jpg[/img]
Kuriozum tej imprezy to fakt,ze po jednym meczu druzyna wie,ze praktycznie wyszla z grupy.
Ja obstawiam, że mamy większe szanse z Algierią Północną, niż z Afryką Niderlandów. "Francja" jest bez formy. x Zobaczycie.
[quote]#post1626076
Mogę się tylko zgodzić z Toba ,że to już nie jest najlepszy napadzior świata ,którym był pare lat temu...[/quote]
Już przestań z tym ślepym uwielbieniem 😁 Nigdy nie był najlepszy !!! Był wśród najlepszych ...
[quote]#post1626095 Ja obstawiam, że mamy większe szanse z Algierią Północną, niż z Afryką Niderlandów. "Francja" jest bez formy. x Zobaczycie.[/quote]
Może i być Francja bez formy...ale w 85 minucie Mbappe zrobi rajd i cyk brameczka....
Pożyjemy, zobaczymy.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/2e4usoy5fw4stlrfvpg2kb1keylel4um-png-08543674.png[/img]
Dzisiaj dzień niespodzianek ?? najpierw Rumunia, teraz Słowacja 🤓
Słowacy grają bardzo fajny mecz . Belgowie , na razie - bezradni .
- Edytowany
Wszyscy umiejo grać w piłe , tylko w Grajdole nie.
No Janosiki narazie piknie kuzynów czerwonych naszego Diabełka poganiają. Szkoda że ten strzał nie wszedł
Kurwa, żeby choć jeden wynik napisali i kto z kim gra. Nieeee, muszę iść na flashscore, a
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)