W 1974 roku , przed ME , kadra trenera Górskiego grała kilka spotkań sparingowych . Na jednym byłem osobiście .
Nasi grali przebeznadziejnie , prasa na głowy trenera i zawodników wylewała hektolitry pomyj .
A na samej imprezie oglądaliśmy inna drużynę , zdobyliśmy medal . A gdyby nie nieszczęsny mecz z RFN to my byśmy grali w finale z Holendrami .
Może teraz doczekamy się powtórki ?
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
[quote]#post1625216 ja włączyłem wczoraj około 60 minuty i przez chwilę mi się wydawało, ze mam przyspieszony obraz. nie jestem przyzwyczajony do takiej intensywności Polaków. pierwszy raz w życiu widziałem byśmy grali na europejskim poziomie. [/quote]
Miałem wczoraj odczucia podobne jak Santo. Widziałem tylko fragmenty i naprawdę byłem zdziwiony, że nasi potrafią grać w piłkę na dużej intensywności i składnie bo oglądanie naszej reprezentacji to zawsze była dla mnie męka jakby za karę i podobnie jak Kajak zawsze kibicuję ale nie wierzę, że coś osiągną.
Kolega mi podeslal, czy to jest Milik?
https://x.com/TrollFootball/status/1800446068091412604?t=0ogCK1zBwJRhXRiJ0mmFgA&s=08
Milik nie grał - ma kontuzję
to Dawidowicz
W hokeju by za cos takiego dostal wpierdol i bylaby rozbroba na 10 minut :)
[quote]#post1625251 Kolega mi podeslal, czy to jest Milik?
https://x.com/TrollFootball/status/1800446068091412604?t=0ogCK1zBwJRhXRiJ0mmFgA&s=08
[/quote]
Wiekszego cyrku to by nawet Neymar nie potrafił zrobić 🤤
- Edytowany
On się przy tym chyba telemarku kontuzjował bo na 2 połowę nie wyszedl.
I jak takiemu klarnetowi kibicować...?
Nasłuchał się od drewniaka ze nie mają luzu i odjebał taki pad...
A ja w niedzielę o 15 siadmy z synami zakładamy koszulki szaliki i kibicujemy!!! Mecz, meczowi nierówny, to jest piłka . Presją ciąży na Holedrrach i to może być, super mecz dla nas . Kontraatak i heja . I przypominam do ćwierćfinału awansują 4 zespoły z trzecich miejsc!!! Nawet jeden remis , i mało ujemny bilans bramkowy może dać awans . To jest piłka i to kochamy!!!
Dawać już tą niedziele i łykamy Holandie 2:1 😎
Logistycznie rzecz biorąc zaczynam wieżyć w drużynę Probierza i dlatego postawię na nią dingi.
- Edytowany
[quote]#post1625249 W 1974 roku , przed ME , kadra trenera Górskiego grała kilka spotkań sparingowych . Na jednym byłem osobiście .
Nasi grali przebeznadziejnie , prasa na głowy trenera i zawodników wylewała hektolitry pomyj .
A na samej imprezie oglądaliśmy inna drużynę , zdobyliśmy medal . A gdyby nie nieszczęsny mecz z RFN to my byśmy grali w finale z Holendrami .
Może teraz doczekamy się powtórki ? [/quote]
Jakby jednak coś poszło nie tak to za dwa lata w Ameryce na MŚ zagrają między innymi Sudan Rwanda i Komory.Trzecie miejsce w grupie do zrobienia ..A póki co w tym roku stawiam na 1/8 z Chorwatami i porażkę naszych w karnych/Lewandowski pudłuje z wapna/
W niedzielę około 17 usłyszymy znany nam cytat o tym że "piłka nożna uczy pokory".
W RMF FMie jeden pan powiedział o mistrzostwach i oczekiwanych meczach Polaków:
"Nie ma co pompować balonika , bo jest pęknięty...."
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/1718355697-32143032.jpg[/img]
Z cyklu -ciekawe cytaty - „Najprawdopodobniej Robert dojdzie na meczu z Austrią” - trener Probierz
Dopiero ????????????????????????????????????????
Zerwany mięsień i dojdzie na mecz z Austrią....
Bzdury...
[quote]#post1625575 Zerwany mięsień i dojdzie na mecz z Austrią....
Bzdury...[/quote]
Ale na ch.... on potrzebny ? Żeby nic nie strzelić i tylko lapami machać ? Niech Ankę pilnuje bo mu ją cygany do reszty rozklepią 🤣
- Edytowany
Robert dojdzie na meczu z Austrią.
Mam nadzieję że tego nie pokażą. Są amatorzy takiego kina ale bez przesady.
Wystarczy że będzie bramki strzelał i dochodził przy Ance.
EDIT: Ortografia na telefonie kontra AI googla do przewidywania poprawnych wyrazów. Ale dzięki za zwrócenie uwagi.
- Edytowany
Myślę, że KRRiTV, czy jak się to teraz nazywa poka[b]rz[/b]e telewizję, jak to poka[b]ż[/b]e 😜
Niemcy - Szkocja 3:0 w 45 minucie. Szkoci w dziesiątkę.
Nuuuda 😉
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)