Odszczekuję! HAU HAU HAU 😂 Udało im się no i już ... 😂
Teraz wpierdol od Francji i od Holandii i może remis z Austrią 😉
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Jesli na euro jest 24 krajow to ile wychodzi z grupy? Ktos z 3 wychodzi?
Pytam bo patrzac na wyniki Austrii to nie widze szansy na chocby punkt...
Wychodzą 3 z grupy, a czwarty gra w barażach z San Marino. ;)
To podobnie jak w eliminacjach 😆
gadanie nomen omen Austryjackie. Polscy kopacze po raz pierwszy od wielu sezonów są DRUŻYNĄ. Wielki wódz bytomski Michołek jakimś ÷#%^/€ swędem tego dokonał. Nie wiem ile pkt. w grupie zdobędą ale walki można być pewnym.
Nie będę spekulował jakie motywacje mają kopacze i co spowodowało taką zmianę, bo mam bardzo niskie mniemanie o nich a nie chcę nikgo wqrwiać he he, ale muszę przyznać chciało im się ;)
- Edytowany
Oczywiście że nie zdobędziemy żadnego punktu.
Austria nas rozniesie w drobny mak, o reszczie nie wspominająć.
W Polsce piłka nożna powinna być zakazana jako pozbawiona sensu, bardziej powinniśmy się skupić na propagowaniu protestów rolniczych.
Jedyny gość co umie grać w piłke w tej reprezentacji jest Włochem .
Gwiazdorowi tyle pozostało z umiejetnosci na światowym poziomie że se może pomachać rękami, a jego obecność można tłumaczyć wieśniackim złotym sygnetem u trenera przymuła.
Z Walią(!) przez 120 minut nie oddali celnego strzału.
Ostatnio wygraliśmy z Holandią w 1979 roku...
Szpakowski to wyjaśnił, ten mecz zdominowała taktyka, jak tu strzelać kiedy mózg ci dymi od wykresów, strzałek, przesunięc i pogwizdywań Ogrodnika (he he he)
[quote]#post1610688 Szpakowski to wyjaśnił, ten mecz zdominowała taktyka, jak tu strzelać kiedy mózg ci dymi od wykresów, strzałek, przesunięc i pogwizdywań Ogrodnika (he he he)[/quote]
"nam strzelać nie kazano ... "
[quote]#post1610668 [quote]#post1610663 [quote]#post1610573
ps: Uprzejmie proszę aby K & K "odmiałkneli pod stołem"😁 [/quote]
Miau, miau.
Ale jeśli wejdę pod stół, nie będę mógł jednocześnie pisać na forum 😛 [/quote]
rozumiem bateria w laptopie wysiadła 😢 😉 [/quote]
Oj, Khalidzie, Khalidzie...
Byłeś u mnie w domu, wiesz że jeśli chodzi o komputer, to działam na dużej maszynce, a nie na laptopie...
Pod pewnymi względami (np. komórki) niektórzy są tradycjonalistami...
Ja mam podobnie, działam na dużej maszynce. Komputer to moje narzędzie pracy, potrzebuję dwóch dużych monitorów. Laptopa nie mam i nigdy nie miałem, kiedy coś muszę zrobić na czyimś laptopie to mnie kur...ca strzela jak można na czymś takim cokolwiek zrobić 😂
Pesel mój drogi. Kiedyś nie miałem problemu z lapkiem, ale obecnie tak mi się na krótki dystans wzrok zmienił ze nie ogarniam przy tak małym ekranie ;)
A monitor mam 32 cale :D pycha
A w temacie, żeby wykazać więcej dobrej woli, podobnie jak Rock, bardzo mi się Zalewski podoba, wiadomo, że się gra tak jak przeciwnik pozwala, ale chłopak , tak młody nadal, był o klasę wyżej i totalnie bez spinki. Kawał fajnego grajka.
Zalewski to będzie lider drużyny kiedy Lewandowski odejdzie.
[quote]#post1610702 [quote]#post1610668 [quote]#post1610663 [quote]#post1610573
ps: Uprzejmie proszę aby K & K "odmiałkneli pod stołem"😁 [/quote]
Miau, miau.
Ale jeśli wejdę pod stół, nie będę mógł jednocześnie pisać na forum 😛 [/quote]
rozumiem bateria w laptopie wysiadła 😢 😉 [/quote]
Byłeś u mnie w domu, wiesz że jeśli chodzi o komputer, to działam na dużej maszynce, a nie na laptopie...
Pod pewnymi względami (np. komórki) niektórzy są tradycjonalistami...[/quote]
Hm... nie pamiętam już jaki to był mecz ale dobrze pamiętam ,że z laptopa na TV "puszczaliśmy" 😂
No i po biletach....kto miał szczęście to kupił 🫨
Jeśli ktoś zakupił bilet na mecz Polska - Holandia to jestem chętny na wspólny przejazd :)
- Edytowany
[quote]#post1610710 [quote]#post1610702
Pod pewnymi względami (np. komórki) niektórzy są tradycjonalistami...[/quote]
Hm... nie pamiętam już jaki to był mecz ale dobrze pamiętam ,że z laptopa na TV "puszczaliśmy" 😂 [/quote]
A pisałem wtedy na tym laptopie coś na forum? 😜 Albo w ogóle coś pisałem? 😜 Tylko kliknąłem w połączenie z C+ online...
Nieporęcznie przenieść duży komputer do pokoju z telewizorem... A mecz to był, o ile dobrze pamiętam, ze Śląskiem na wyjeździe, ostatnia kolejka, prowadziliśmy, pod sam koniec strzelili na 2:1... Tylko na C+ online była transmisja, nie byliśmy godni samodzielnego kanału.
[quote]#post1610735
Nieporęcznie przenieść duży komputer do pokoju z telewizorem... .[/quote]
Ba do pokoju ciężko ale klawiaturę pod biurko zabrać i "miau miau"
wklepać.... wiem wiem napiszesz ,że kabel za krótki a wynalazków
bezprzewodowych nie uznajesz. 😂
ps: padł mi niestety legendarny telefon...
- Edytowany
[quote]#post1610769 [quote]#post1610735
Nieporęcznie przenieść duży komputer do pokoju z telewizorem... .[/quote]
Ba do pokoju ciężko ale klawiaturę pod biurko zabrać i "miau miau"
wklepać.... wiem wiem napiszesz ,że kabel za krótki a wynalazków
bezprzewodowych nie uznajesz. 😂
[/quote]
Pudło. Napisze, że gdy klawiaturę pod biurko wezmę, to nie widzę ekranu i nie wiem, co piszę... "gts pany" by pewnie nie wyszło, ale kto wie, jaka bzdura?
[quote]#post1610769
ps: padł mi niestety legendarny telefon... [/quote]
😥 Mnie też - po prostu uległ mechanicznej śmierci technicznej, 20 lat nawet coś takiego nie wytrzyma...
---
A z innej (tytułowej) beczki. Interia, tytuł:
[i]A jednak, koszmarna wiadomość dla Polski. Ogłaszają tuż po awansie na Euro[/i]
https://sport.interia.pl/reprezentacja-polski/news-a-jednak-koszmarna-wiadomosc-dla-polski-oglaszaja-tuz-po-awa,nId,7420199#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=firefox
Myślę sobie, coż się stalo? Co za koszmar? Wchodzę i czytam:
[i]Co jednak czeka nas podczas tegorocznych mistrzostw Europy w Niemczech? W tej kwestii eksperci nie mają dla Roberta Lewandowskiego i spółki dobrych wiadomości. Już bowiem ogłaszają, że podopieczni trenera Michała Probierza są na ten moment - przynajmniej na papierze - jedną ze słabszych ekip, które wystąpią na czempionacie Starego Kontynentu.[/i]
To jest ten koszmar? Nikt o zdrowych zmysłach by nie powiedział, że jesteśmy tą silną ekipą. Czytam dalej
[i] dziennikarze "The Guardian" postanowili sporządzić "ranking sił", wskazując najmocniejsze oraz najsłabsze ekipy, które zagrają na niemieckich boiskach. Brytyjscy eksperci nie mają dobrych wieści dla reprezentacji Polski. Stwierdzili bowiem, że wśród 24 uczestników turnieju, "Biało-Czerwoni" zasługują na 15. miejsce.[/i]
I to ma być koszmar? Moja pierwsza refleksja: co tak wysoko?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-03/434009047-2530448207157879-2501125937168987722-n-jpg-36844448.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)