Krycha na emeryturę :@
-
-
Reprezentacja Polski - MŚ, ME, LN - eliminacje oraz faza finałowa.
Przygotowanie fizyczne - cienizna, taktyki - zero . Jakieś pozytywy ? Dobrze, że arbiter nie doliczył czasu .
[quote='SaNtO' pid='1460943' dateline='1605514308']
dajcie spokój graliśmy z Wielkimi Włochami. top 3 na świecie obecnie. to nie wstyd dostać od takiej potęgi
[/quote]
Tylko "pies pogrzebany" jest w tym, ze w meczach z Holandia, Anglia, Hiszpania, Belgia, Portugalią, Francją itd. będziemy grali taka samą kupę jak wczoraj z Włochami... :rolleyes:
Tego nawet nie można nazwać meczem, tylko treningiem biegowym za piłką... :sleepy:
Potrzebny jest na dziś trener z prawdziwego zdarzenia , taki , który z tej zbieraniny zrobi zespół .
Mam tylko nadzieję że nikt w PZPN nie wpadnie żeby nam zabrać Probierza, bo na dzień dzisiejszy to chyba jedyny polski trener który by sobie poradził na tym stanowisku.
nie ma szans. nie dałby rady
tu potrzeba prawdziwego fachowca zza granicy. Scolari, Blanc, Czerczesow. Ktoś taki. Mamy dobrych zawodników tylko ktoś z pojęciem musi to ustawić
ktos z autorytetem jak kiedys Leo, pokazal jak mozna dotrzec do grojkow i z bandy niepoukladanej zrobic druzyne, nikt w PL nie ma autorytetu, zaloze sie ze z Brzeczka sie za jego plecami smieja, no bo kim on jest
dobry pomysl coby nam ukradli Probierza, juz czas :D
Myśmy wczoraj nie przegrali przez taktykę tylko dlatego że piłkarsko byliśmy dużo słabsi.Pojedynczo i jako drużyna.Gdyby zamienić trenerów to Włosi i tak by wygrali ten mecz na luzie.Japończycy mawiają "Taktyka jest jak sandały słabi nie mogą ich nosić" . Przy naszych przeciętnych (poza Lewandowskim) umiejętnościach to jedyna taktyka z takimi Włochami to autobus w bramce.
[quote="Diabel" pid='1460983' dateline='1605533510']
ktos z autorytetem jak kiedys Leo, pokazal jak mozna dotrzec do grojkow i z bandy niepoukladanej zrobic druzyne, nikt w PL nie ma autorytetu, [b]zaloze sie ze z Brzeczka sie za jego plecami smieja[/b], no bo kim on jest
dobry pomysl coby nam ukradli Probierza, juz czas :D
[/quote]
Lewandowski nawet nie musi za plecami, wczoraj się z niego śmiał do kamery w czasie wywiadu.
Prawda jest taka, że jesteśmy typowym średniakiem... będziemy wygrywać mecze z Gruzją, Grecją, Finlandią, Walią itd. ale od innych poważnych, lepszych zespołów będziemy dostawać w łeb, ewentualnie remisować. I trzeba się z tym pogodzić. :blush:
a cóż to za tuzy wczoraj grały we włoskiej potędze? Odrzućmy fakt, że włosi to najlepszy piłkarski naród i że zawsze wygrywają bo mają mentalność zwycięzców. Zapomnijmy, że to potęga piłkarska, która zawsze wygrywa.
Indywidualnie cóż to za kozaki wczoraj grali? Przecież to nie były żadne Reale i Barcelony. Kogoś na poziomie Lewego nie mają.
Tutaj kluczowe jest ustawienie klocków. Z byle jakimi lepsi trenerzy robią wyniki. Tylko my wiecznie mamy opuszczać głowę i przyjmować do wiadomości, że jesteśmy ciency.
Nie zgodzę się z tą tezą. Mamy zawodników w najlepszych klubach w Europie. Niech to w końcu o czymś zaświadczy
- Edytowany
Wczoraj po meczu była mowa że nie zrealizowali taktyki.To znaczy że jeszcze czegoś brakowało.Umiejętności piłkarskich.Klocuszki można sobie układać (zgadzam się że Brzęczek jest cienki) ale na murawie się gra w piłkę i trzeba to umieć.Mieć to opanowane. Pierwsza połowa była niestety wizytówką naszych umiejętności piłkarskich. Włosi nie mieli jakichś wybitnych gwiazd ale ci co byli na murawie byli lepsi od naszych,dużo lepsi. Mamy zawodników w europejskich klubach ale to świadczy o nich a nie o polskiej piłce którą oglądamy na co dzień i wiemy jaka jest, mamy wybitnego Lewandowskiego no i co z tego skoro on przyjeżdża na kadrę i zupełnie nie ma z kim grać.
[quote="SaNtO" pid='1460943' dateline='1605514308']
dajcie spokój graliśmy z Wielkimi Włochami. top 3 na świecie obecnie. to nie wstyd dostać od takiej potęgi
[/quote]
Przypuszczam, że w tym top3 ze względu na miłość do Hazarda jest jeszcze Belgia, a kto trzeci? Umieram z ciekawości...
niestety żabojady. Anglia blisko ale musi grać więcej wilczków z Chelsea żeby dali radę.
mam nadzieję, że zaspokoiłem ciekawość
- Edytowany
[quote='pasiasty68' pid='1460998' dateline='1605539558']
Wczoraj po meczu była mowa że nie zrealizowali taktyki.To znaczy że jeszcze czegoś brakowało.Umiejętności piłkarskich.Klocuszki można sobie układać (zgadzam się że Brzęczek jest cienki) ale na murawie się gra w piłkę i trzeba to umieć.Mieć to opanowane. Pierwsza połowa była niestety wizytówką naszych umiejętności piłkarskich. Włosi nie mieli jakichś wybitnych gwiazd ale ci co byli na murawie byli lepsi od naszych,dużo lepsi. Mamy zawodników w europejskich klubach ale to świadczy o nich a nie o polskiej piłce którą oglądamy na co dzień i wiemy jaka jest, mamy wybitnego Lewandowskiego no i co z tego skoro on przyjeżdża na kadrę i zupełnie nie ma z kim grać.
[/quote]
Kiedy trener nie przekaże zawodnikom własnie tej taktyki , sposobu jak maja grać no to graja jak z Italią ja do ciebie a ty do rywala . Ot i wszystko .
A co do jakości - w klubach graja z dobrymi partnerami a wkadrze zbierze się grupa przecietniaków więc czego od nich można wymagać ? Większego zaangażowanie i harowania na boisku bo same "walory" piłkarskie są słabe .
A tak wygladała odprawa taktyczna przed meczem :
[img]https://img20.dmty.pl//uploads/202011/1605603258_6pbi65_600.jpg[/img]
Hiszpania 4:0 Niemcy, a my zaraz z nimi gramy....no będzie ciekawie :D ;)
bede w kantorku pompowal pilki :D
[quote="SaNtO" pid='1461054' dateline='1605602001']
niestety żabojady. Anglia blisko ale musi grać więcej wilczków z Chelsea żeby dali radę.
[/quote]
Tak :) Chociaż po sformułowaniu "Wielkie Włochy w top3" spodziewałem się jakiejś bomby w stylu Holandia, Kolumbia, czy inne Wybrzeże Kości Słoniowej :)
Sprawdzilem teraz wyniki z wczoraj.. Hiszpania -Niemcy...6-0... co tam sie wydarzylo :O :O
Ponoc my mamy z Hiszpania grac na Euro.... moze lepiej jak nasi nie pojada...
[quote='dejan' pid='1461132' dateline='1605684123']
[quote='SaNtO' pid='1461054' dateline='1605602001']
[/quote]
Tak :) Chociaż po sformułowaniu "Wielkie Włochy w top3" spodziewałem się jakiejś bomby w stylu Holandia, Kolumbia, czy inne Wybrzeże Kości Słoniowej :)
[/quote]
Wielki Ekwador puknal wlasnie Wielkia Kolumbie 6-1 :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)