Kurde ale w 92 minucie spierdzielił! Powinno być 1-6
-
-
(16/17) Pozostałe mecze 7 kolejki
NIe sadziłem ze kiedyś to napisze ale bravo Śląsk xD
Jakub Meresiński lubi to :D
Serce się RADUJE!
Ale patrzmy przede wszystkim na siebie! W tabeli jesteśmy coraz niżej!
Jak należy walczyć pokazali dzisiaj NASI HOKEIŚCI!
Mam nadzieje, że jutro nasi piłkarze nie spieprzą nam tak rewelacyjnie
rozpoczętego weekendu!(WIKTORIA)
zatrzymać Mójte, eskportowi paralitycy w obecnej formie odejdą za żetony, prosta droga do rozpadu i spadku, jest dobrze
Jakoś nie za bardzo wierze, że tylu kibiców dziś to oglądało 13 607. Ten wynik długo nie będzie pobity
Ale pięknie. Jak sprawdzą się moje przewidywania i dostaną -3, to skończą rundę z zerowym dorobkiem!
W rzece nowi właściciele zmienią system motywacyjny piłkarzy z sianka na liście :D
Sam już nie wiem, co jest śmieszniejsze - 1:5 czy to się działo na trybunach. Jak każdy tutaj chyba nie przepadam za Śląskiem, ale niezależnie od tego, co kto o WKS-ie myśli, to przyznajmy, że trzeba być k... bez honoru, żeby zaśpiewać "jazda z k..." komuś, z kim trzymało się tyle lat. I to w imię sztamy z niemcami. Generalnie atmosfera na GTS-ie i piłkarsko, kibicowsko śmierdzi kupą chyba bardziej niż kiedykolwiek do tej pory :P
zaśpiewali, a malinowe na to:
mówisz - masz
Cisną się na usta słowa Greka Zorby:
"Jaka piękna katastrofa"
pilkarsko i kibicowsko gts = dno i wodorosty >:D<
już sam nie wiem co przyjemniejsze, orgazm czy oglądanie meczów rzeki :)
tomex Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> i Kwiatkowski podyktował drugiego karnego z kapelusza. Na szczęście równomiernie oba rozłożył
No nie przesadzaj, karny dla gts słuszny. Wznieśmy sie na obiektywizm wobec piękna chwili.
ktoś wie do kiedy wdowczyk ma kontrakt? mocno ich zaboli po kieszeni ewentualna odprawa?
Dziś goście bez skrupułów odprawili gospodarzy;)
dangorka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ktoś wie do kiedy wdowczyk ma kontrakt? mocno ich
> zaboli po kieszeni ewentualna odprawa?
niestety tylko do końca tak pięknie rozpoczętego sezonu 2016/17
Żeby się jeszcze nie okazało że oni jakoś jednak się uratują, a my przy mega zajebiscie stabilnym zarządzaniu wylądujemy obok nich w dolnej 8ce.
Na sezon 2017/18 niech sobie wezmą Ulatowskiego;)
Nawet Ulatowski nie pójdzie do czwartej ligi ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)