Przecież to jakiś kolejny troll
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Gytkjer wolnym zawodnikiem. Robiłby różnicę w ataku.
Pytanie: czy by mu się chciało chcieć?
- Edytowany
@Miszczu2007#4615
Za inne rzeczy mi płacą ale niektóre posty czasem zabawnie się czyta, były dwa dość mocne transfery a teraz wyzwiska w stronę Murata bo 3 dni kolejnego transferu nie było, jak chciecie znowu jakiś szrot dostać to możemy codziennie kogoś nowego w 24h. Tobie zostaje wolontariat i krzyczenie na forum „gdzie napastnik”
[b]Edycja z 27.08.2026 o godz. 08:36 (scalono posty)[/b]
@BiancoRossoKSC#42838
Kolego a Tobie się czasem odwaga z odważnikiem mylić nie zaczela?
Trubi powiedz przyjacielu jak daleko czy tam blisko jestesmy zakontraktowania napastnika 9? 🙃
Wszystko zależy czy ktoś zgarnie któregoś z Polaków z ataku, bo z 7 napastnikami w kadrze na kontraktach nie będziemy, zainteresowany się pojawił ale..
- Edytowany
Śmiglo powinien.w.pierwszej lidze śmigać juz od dobrych 2 miesiecy.
Bogacza skrócic wypozyczenie jezeli jest taka mozliwosc.
MARCHEWA tez skrocic wypozyczenie. JW
[b]Edycja z 27.08.2026 o godz. 09:09 (scalono posty)[/b]
W to miejsce prawdziwą 9
Bramkarza do rywalizacjii.
I dać Trenerowi spokoju.
Piszecie z gościem a on z Was ma bekę
- Edytowany
Żeby się jakiegoś zawodnika pozbyć musi pojawić się chętny, a za pierwszego Pana nie wiem czy ktoś byłby w stanie zaproponować połowę tego co ma na kontrakcie (mimo że w skali drużyny nie jest jakiś wysoki)
- Edytowany
[quote]#post1742257
Śmiglo powinien.w.pierwszej lidze śmigać juz od dobrych 2 miesiecy.
Bogacza skrócic wypozyczenie jezeli jest taka mozliwosc.
MARCHEWA tez skrocic wypozyczenie. JW[/quote]
"Wiśta! Wio! łatwo powiedzieć"
Myślę, że skrócenie wypożyczenia nie wchodzi w grę. Bogacza może by ta II liga włoska przytuliła, Śmigło się nawet w Puszczy nie sprawdził, a w II lidze pewnie nikt mu nie zapłaci, a z Marchewą zostaniemy jak Himilsbach z angielskim, czy raczej jak z Charpentierem.
- Edytowany
@Trubi94#42925 a nie da się młodego do Hutnika wypożyczyć? Nawet w płaceniem 50/50? I on ma szansę i oba kluby. A i przeprowadzka niepotrzebna. Sprzedali Prusińskiego do ŁKS, może byliby zainteresowani
[quote]#post1742259 Żeby się jakiegoś zawodnika pozbyć musi pojawić się chętny, a za pierwszego Pana nie wiem czy ktoś byłby w stanie zaproponować połowę tego co ma na kontrakcie (mimo że w skali drużyny nie jest jakiś wysoki)[/quote]
Nie ma.wyjscia jak.oddaj na wypozycznie Smiglo z doplata z naszej strony do jego pensji
A dwoch Panów Marchewe i Bogacza wyslac do swoich klubów jak jest taka mozliwosc.
Zachiro zostaje w rezerwie sciagnac dobra 9
@Rakietowy Traktor#32094 ja bym tam grał Bogaczem jesli jest zdrowy i daje radę....
Myślę że można by wziąć Kallmana, który chce odejść z Hanoweru 96, chodzą plotki że kluby w Polsce się o niego pytają
kurka ale dajecie się trolować
@Trubi94#42925 nie widzę tych wyzwisk w stronę Murata. Ludzie pytają gdzie 9 pewnie dlatego że Platek zapowiedział dalsze transfery. Smiglewski będzie miał problem z wypożyczeniem za hajs skoro wcześniej nie sprawdził się w Puszczy. Z pozbyciem się Bogacza z listy płac też pewnie nie jest proste więc tu nikt nie będzie miał o to pretensji.
Forum, transferowy Wujek Dobra Rada 😎
[quote]#post1742267 ... Może któryś na bramce w jakimś klubie się nada....[/quote]
Najprędzej w klubie nocnym.
[quote]#post1742269 Myślę że można by wziąć Kallmana, który chce odejść z Hanoweru 96, chodzą plotki że kluby w Polsce się o niego pytają[/quote]
A dalej żyje z tą lafiryndą której Kraków przeszkadzał? Jak tak to niech wypierdala
Ja bym tego Bogacza nie skreślał mimo wszystko
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
zerox1906, Goście (4)