Przecież to jakiś kolejny troll
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Gytkjer wolnym zawodnikiem. Robiłby różnicę w ataku.
Pytanie: czy by mu się chciało chcieć?
- Edytowany
@Miszczu2007#4615
Za inne rzeczy mi płacą ale niektóre posty czasem zabawnie się czyta, były dwa dość mocne transfery a teraz wyzwiska w stronę Murata bo 3 dni kolejnego transferu nie było, jak chciecie znowu jakiś szrot dostać to możemy codziennie kogoś nowego w 24h. Tobie zostaje wolontariat i krzyczenie na forum „gdzie napastnik”
[b]Edycja z 27.08.2026 o godz. 08:36 (scalono posty)[/b]
@BiancoRossoKSC#42838
Kolego a Tobie się czasem odwaga z odważnikiem mylić nie zaczela?
Trubi powiedz przyjacielu jak daleko czy tam blisko jestesmy zakontraktowania napastnika 9? 🙃
Wszystko zależy czy ktoś zgarnie któregoś z Polaków z ataku, bo z 7 napastnikami w kadrze na kontraktach nie będziemy, zainteresowany się pojawił ale..
- Edytowany
Śmiglo powinien.w.pierwszej lidze śmigać juz od dobrych 2 miesiecy.
Bogacza skrócic wypozyczenie jezeli jest taka mozliwosc.
MARCHEWA tez skrocic wypozyczenie. JW
[b]Edycja z 27.08.2026 o godz. 09:09 (scalono posty)[/b]
W to miejsce prawdziwą 9
Bramkarza do rywalizacjii.
I dać Trenerowi spokoju.
Piszecie z gościem a on z Was ma bekę
- Edytowany
Żeby się jakiegoś zawodnika pozbyć musi pojawić się chętny, a za pierwszego Pana nie wiem czy ktoś byłby w stanie zaproponować połowę tego co ma na kontrakcie (mimo że w skali drużyny nie jest jakiś wysoki)
- Edytowany
[quote]#post1742257
Śmiglo powinien.w.pierwszej lidze śmigać juz od dobrych 2 miesiecy.
Bogacza skrócic wypozyczenie jezeli jest taka mozliwosc.
MARCHEWA tez skrocic wypozyczenie. JW[/quote]
"Wiśta! Wio! łatwo powiedzieć"
Myślę, że skrócenie wypożyczenia nie wchodzi w grę. Bogacza może by ta II liga włoska przytuliła, Śmigło się nawet w Puszczy nie sprawdził, a w II lidze pewnie nikt mu nie zapłaci, a z Marchewą zostaniemy jak Himilsbach z angielskim, czy raczej jak z Charpentierem.
- Edytowany
@Trubi94#42925 a nie da się młodego do Hutnika wypożyczyć? Nawet w płaceniem 50/50? I on ma szansę i oba kluby. A i przeprowadzka niepotrzebna. Sprzedali Prusińskiego do ŁKS, może byliby zainteresowani
[quote]#post1742259 Żeby się jakiegoś zawodnika pozbyć musi pojawić się chętny, a za pierwszego Pana nie wiem czy ktoś byłby w stanie zaproponować połowę tego co ma na kontrakcie (mimo że w skali drużyny nie jest jakiś wysoki)[/quote]
Nie ma.wyjscia jak.oddaj na wypozycznie Smiglo z doplata z naszej strony do jego pensji
A dwoch Panów Marchewe i Bogacza wyslac do swoich klubów jak jest taka mozliwosc.
Zachiro zostaje w rezerwie sciagnac dobra 9
@Rakietowy Traktor#32094 ja bym tam grał Bogaczem jesli jest zdrowy i daje radę....
Myślę że można by wziąć Kallmana, który chce odejść z Hanoweru 96, chodzą plotki że kluby w Polsce się o niego pytają
kurka ale dajecie się trolować
@Trubi94#42925 nie widzę tych wyzwisk w stronę Murata. Ludzie pytają gdzie 9 pewnie dlatego że Platek zapowiedział dalsze transfery. Smiglewski będzie miał problem z wypożyczeniem za hajs skoro wcześniej nie sprawdził się w Puszczy. Z pozbyciem się Bogacza z listy płac też pewnie nie jest proste więc tu nikt nie będzie miał o to pretensji.
Forum, transferowy Wujek Dobra Rada 😎
[quote]#post1742267 ... Może któryś na bramce w jakimś klubie się nada....[/quote]
Najprędzej w klubie nocnym.
[quote]#post1742269 Myślę że można by wziąć Kallmana, który chce odejść z Hanoweru 96, chodzą plotki że kluby w Polsce się o niego pytają[/quote]
A dalej żyje z tą lafiryndą której Kraków przeszkadzał? Jak tak to niech wypierdala
Ja bym tego Bogacza nie skreślał mimo wszystko
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)