[quote]#post1733632 [quote]#post1733628 [quote]#post1733626 Napastnik jest! Hit trasferowy ery Platka ->>> Batoum[/quote]
To jest napastnik ery hybrydowej, bo za czasów Platka skautował i sprowadzał go Gambal...
Ale transfer też w starym dobrym stylu - na chybcika, wygrzebany zakrzywionym hakiem.[/quote]
Kurczę nie jestem tego akurat pewien.
Traore, Aleksic, Bogacz, Pau Sans czy Batoum to były transfery z komputera kolegów platka. W temat Bogacza z uwagi na to ze byl z MLS zaangazwoal sie sam RP[/quote]
Wiem na 100%
Nawet wiem co JG o nim (Batoumie) mówił. I nie wystawia mu to dobrego świadectwa...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Gambal sprowadził Precelka do Jagiellonii gdzie miał być u nas. Wyjdzie w praniu czy Jarek to dobry gość w swoim fachu czy jednak nie do końca. Bo z perspektywy wszystkich transferów u nas daje mu 3/10
[quote]#post1733643 Gambal sprowadził Precelka do Jagiellonii gdzie miał być u nas. Wyjdzie w praniu czy Jarek to dobry gość w swoim fachu czy jednak nie do końca. Bo z perspektywy wszystkich transferów u nas daje mu 3/10[/quote]
....Gambal pracuje w Rakowie.....
Jak zwykle czekamy na niewiadomo co, pod płaszczykiem wyświechtanego stwierdzenia, że im dłużej poczekamy tym taniej zakontraktujemy lepszego zawodnika. Problem jest taki, że i tak po długim czekaniu przychodzą same ogóry. 2 tygodnie do startu ligi i jesteśmy osłabieni w stosunku do zeszłego sezonu.
[quote]#post1733645 [quote]#post1733643 Gambal sprowadził Precelka do Jagiellonii gdzie miał być u nas. Wyjdzie w praniu czy Jarek to dobry gość w swoim fachu czy jednak nie do końca. Bo z perspektywy wszystkich transferów u nas daje mu 3/10[/quote]
....Gambal pracuje w Rakowie.....[/quote]
Mówię o ogół jego pracy. Wiem że u nas nie pracuje...
[quote]#post1733653 [quote]#post1733645 [quote]#post1733643 Gambal sprowadził Precelka do Jagiellonii gdzie miał być u nas. Wyjdzie w praniu czy Jarek to dobry gość w swoim fachu czy jednak nie do końca. Bo z perspektywy wszystkich transferów u nas daje mu 3/10[/quote]
Mówię o ogół jego pracy. Wiem że u nas nie pracuje...[/quote]
U nas takie transfery jak Twoje pisanie gdzie jest Gambal 🙃🙃🙃
[quote]#post1733655 [quote]#post1733653 [quote]#post1733645 [quote]#post1733643 Gambal sprowadził Precelka do Jagiellonii gdzie miał być u nas. Wyjdzie w praniu czy Jarek to dobry gość w swoim fachu czy jednak nie do końca. Bo z perspektywy wszystkich transferów u nas daje mu 3/10[/quote]
Mówię o ogół jego pracy. Wiem że u nas nie pracuje...[/quote]
U nas takie transfery jak Twoje pisanie gdzie jest Gambal 🙃🙃🙃[/quote]
Nie wiem o chuj ci chodzi ale widocznie nie wolno napisać tego co się myśli.
- Edytowany
[quote]#post1733643 ... [b]Gambal sprowadził Precelka do Jagiellon[/b]ii gdzie miał być u nas...[/quote]
To wiesz gdzie Gambal pracuje czy nie wiesz co piszesz...?
Nie odpowiadaj. Przemyśl.. ale nie miasto...
Dobra mój błąd. Zwracam honor.
[quote]#post1733639
Wiem na 100%
Nawet wiem co JG o nim (Batoumie) mówił. I nie wystawia mu to dobrego świadectwa...[/quote]
JG nie komentuje.transferów. Czasem jedynie zdarzenia około boiskowe 😉
[quote]#post1733651 Jak zwykle czekamy na niewiadomo co, pod płaszczykiem wyświechtanego stwierdzenia, że im dłużej poczekamy tym taniej zakontraktujemy lepszego zawodnika. Problem jest taki, że i tak po długim czekaniu przychodzą same ogóry. 2 tygodnie do startu ligi i jesteśmy osłabieni w stosunku do zeszłego sezonu.[/quote]
Ponoć przelew od Werderu się jeszcze nie zaksięgował 😀
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!