https://transfery.info/aktualnosci/cracovia-zlozyla-oferte-za-bramkarza/276579
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Zaczynamy sparing z uczestnikiem zeszłorocznej edycji LM w ataku z gościem który w Puszczy Niepołomice miał problemy z graniem i strzelił 1 gola w 28 meczach. Ciężko o optymizm patrząc na to co się odpierdala w tym klubie
@Szewcu#21971 proponuję się rozpłakać - to jest sparing do cholery, grać mamy w lidze. Może trochę luzu? Opuścili nas już Charpentier i Dominguez zatem nie wygląda to źle. Jeden stoper już przyszedł teraz czekamy na resztę - chłopów z łapanki już mieliśmy - jakoś zimą...
A co z michevem? Wiadomo czemu nie na go w składzie i na ławce?
Trze chrzan do kiełbasek na kolację.
- Edytowany
A według mnie gra wcale nie wygląda źle, kilka udanych transferów i jestem dobrej myśli :)
[quote]#post1732196 A według mnie gra wcale nie wygląda źle, kilka udanych transferów i jestem dobrej myśli :)[/quote]
Wprawdzie nie oglądam, ale bardzo podoba mi się ten post.
Ja oglądałem i to co wiedzieliśmy to wiemy, Smigło i Ravas out, Tabiszek na siłownie bo odbija się od obrońców jak balonik i do drugiej drużyny albo trenować strzelanie w światło bramki do omdlenia.
Hasic najlepszy, kakabadze, Klich, Percovic +
Młodzi Dej, Skoczylas, biedro - coś z tego będzie.
@Lakbeti#42816 dokładnie tak.
Glikson daje radę... Choć przyznam, oglądałem kątem oka.
Kwestia o co chcemy grać, jak dalej o 14 miejsce to faktycznie wystarczy 3-4 transfery.
Liczę bardzo na trenera. Nie byłem przekonany do niego jako strażaka i kogoś kto ma ratować ligę. Udało się nomen omen psim swędem, ale to miesiąc więcej do przygotowań pod nowe rozdanie. Wiadomo za BG jescze nie wygraliśmy, ale widzę u niego spokój i wizję. Brzmi sensownie.
Pamiętajmy że zastał spalona ziemię po LE, który cackał się z zespołem i wiedząc że sam odchodzi nie dokręcał przysłowiowej śruby kiedy trzeba było. A to że wynikało to Wszyskto głównie z burdelu w klubie to inna sprawa.
Transferów potrzebujemy. I im szybciej tym lepiej. Na ten moment zespół mamy na walkę o 14 miejce zakładając że Wujo odejdzie co jest na 99 % pewne. A jak Wujo odjedzie to innym też się oczy zaświecą typu Perkovic czy Hasic. Piłkarze umieją liczyć i widzą co się też dzieje.
Mamy dość bogata obsadę stanowisk o randze dyrektora. Panowie dyrektorzy kiedy efekty ?
Zakładając odejścia Wójcika i (odpukać) Hasica to znów potrzebujemy wagon wzmocnień. Bramkarz, stoper, dwóch skrzydłowych, napastnik i playmaker to imo konieczne minimum.
A Skoczylas jak wypadł tak szczerze? Ktoś może rzucić jakies zdanie a jego występ ?
@Dawid34#42637 grał w drugiej połowie i nie wypadł źle, ja bym powiedział że na swojej pozycji lepiej niż Smigło.
Każdy z nas byłby lepszy od Kacpra 🙂↕️
Przyznaję że akcja bramkowa mi się podobała, fajnie chłopaki pograli
- Edytowany
Ci z Pafos jakby przysnęli na początku 2 połowy i wykorzystaliśmy to
Korona może Kownasia zakontraktować a my nie ?
Korona ma pieniądze, my nie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
farciarz2, Goście (11)