https://transfery.info/aktualnosci/cracovia-zlozyla-oferte-za-bramkarza/276579
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Zaczynamy sparing z uczestnikiem zeszłorocznej edycji LM w ataku z gościem który w Puszczy Niepołomice miał problemy z graniem i strzelił 1 gola w 28 meczach. Ciężko o optymizm patrząc na to co się odpierdala w tym klubie
@Szewcu#21971 proponuję się rozpłakać - to jest sparing do cholery, grać mamy w lidze. Może trochę luzu? Opuścili nas już Charpentier i Dominguez zatem nie wygląda to źle. Jeden stoper już przyszedł teraz czekamy na resztę - chłopów z łapanki już mieliśmy - jakoś zimą...
A co z michevem? Wiadomo czemu nie na go w składzie i na ławce?
Trze chrzan do kiełbasek na kolację.
- Edytowany
A według mnie gra wcale nie wygląda źle, kilka udanych transferów i jestem dobrej myśli :)
[quote]#post1732196 A według mnie gra wcale nie wygląda źle, kilka udanych transferów i jestem dobrej myśli :)[/quote]
Wprawdzie nie oglądam, ale bardzo podoba mi się ten post.
Ja oglądałem i to co wiedzieliśmy to wiemy, Smigło i Ravas out, Tabiszek na siłownie bo odbija się od obrońców jak balonik i do drugiej drużyny albo trenować strzelanie w światło bramki do omdlenia.
Hasic najlepszy, kakabadze, Klich, Percovic +
Młodzi Dej, Skoczylas, biedro - coś z tego będzie.
@Lakbeti#42816 dokładnie tak.
Glikson daje radę... Choć przyznam, oglądałem kątem oka.
Kwestia o co chcemy grać, jak dalej o 14 miejsce to faktycznie wystarczy 3-4 transfery.
Liczę bardzo na trenera. Nie byłem przekonany do niego jako strażaka i kogoś kto ma ratować ligę. Udało się nomen omen psim swędem, ale to miesiąc więcej do przygotowań pod nowe rozdanie. Wiadomo za BG jescze nie wygraliśmy, ale widzę u niego spokój i wizję. Brzmi sensownie.
Pamiętajmy że zastał spalona ziemię po LE, który cackał się z zespołem i wiedząc że sam odchodzi nie dokręcał przysłowiowej śruby kiedy trzeba było. A to że wynikało to Wszyskto głównie z burdelu w klubie to inna sprawa.
Transferów potrzebujemy. I im szybciej tym lepiej. Na ten moment zespół mamy na walkę o 14 miejce zakładając że Wujo odejdzie co jest na 99 % pewne. A jak Wujo odjedzie to innym też się oczy zaświecą typu Perkovic czy Hasic. Piłkarze umieją liczyć i widzą co się też dzieje.
Mamy dość bogata obsadę stanowisk o randze dyrektora. Panowie dyrektorzy kiedy efekty ?
Zakładając odejścia Wójcika i (odpukać) Hasica to znów potrzebujemy wagon wzmocnień. Bramkarz, stoper, dwóch skrzydłowych, napastnik i playmaker to imo konieczne minimum.
A Skoczylas jak wypadł tak szczerze? Ktoś może rzucić jakies zdanie a jego występ ?
@Dawid34#42637 grał w drugiej połowie i nie wypadł źle, ja bym powiedział że na swojej pozycji lepiej niż Smigło.
Każdy z nas byłby lepszy od Kacpra 🙂↕️
Przyznaję że akcja bramkowa mi się podobała, fajnie chłopaki pograli
- Edytowany
Ci z Pafos jakby przysnęli na początku 2 połowy i wykorzystaliśmy to
Korona może Kownasia zakontraktować a my nie ?
Korona ma pieniądze, my nie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)