Ten chłop nie wygląda na Potterowe "podcieranie dupy szkłem". Resztę zweryfikuje rzeczywistość.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
P O M O C N I K A !
Albo
D W Ó C H !
Pasuje. Chorwata nie mamy :).
Obrońca... Chociaż wolałbym kogoś ofensywnego do środka pomocy.
@PAS#6
Też tak uważam, ale jakość, przynajmniej na papierze, mnie przekonuje.
[quote]#post1662763 Pasuje. [b]Chorwata nie mamy :). [/b]
Obrońca... Chociaż wolałbym kogoś ofensywnego do środka pomocy.[/quote]
A był;)
Całkiem niedawno. I zostawił po sobie dobre wspomnienie.
Matej Rodin ;)
[quote]#post1662767 [quote]#post1662763 Pasuje. [b]Chorwata nie mamy :). [/b]
Obrońca... Chociaż wolałbym kogoś ofensywnego do środka pomocy.[/quote]
A był;)
Całkiem niedawno. I zostawił po sobie dobre wspomnienie.
Matej Rodin ;)[/quote]
nie ważne że był ważne że nie mamy po prosze jeszcze jakiegoś norwega,węgra lub serba do pomocy
To on jest w końcu Mustafa czy Jew bo to rzadko idzie w parze
Mufasa
Chorwaci to potwierdzają. Kadra Dinama szeroka, dla tego wypożyczenie. Powinno być ok, dla mnie jeszcze Czecha, Souček albo Schick. I będzie dobrze.
[quote]#post1662770 Mufasa[/quote]
Jewfasa
[quote]#post1662771 Chorwaci to potwierdzają. Kadra Dinama szeroka, dla tego wypożyczenie. Powinno być ok, dla mnie jeszcze Czecha, Souček albo Schick. I będzie dobrze.[/quote]
Czecha już mamy więc jestem na nie
Byle nie starego Słowaka
- Edytowany
@ARTU#395
📊 Sytuacja rankingowa Ekstraklasy przed ⅛ finałów Europejskich pucharów:
🇵🇱 - 17 miejsce w rankingu, 2 drużyny w ⅛
🟢 Obydwie nasze drużyny zagrają w ⅛ Ligi Konferencji. Jagiellonia zmierzy z Cercle Brugge, a Legia z Molde. W ćwierćfinale polskie drużyny będą miały potencjalnie trudniejszych rywali, bowiem Jagiellonia czekać może starcie z Realem Betis, a Legie z Chelsea, dlatego dobre wyniki naszych drużyn i korzystne w meczach rywali rankingowych w ⅛ finału mogą spowodować awans lub zbliżenie się do upragnionego top 15
🇨🇭 - 16 miejsce, 1 drużyna w ⅛ (0,225 pkt przewagi na Polską w rankingu)
🟢 Lugano to jedyny zespół z Szwajcarii, który dalej gra w pucharach. Po etapie 1/16 Polska jest już bardzo blisko dogonienia Szwajcarów, wystarczy jeden korzystny wynik więcej, aby wtprzedzić Szwajcarie. Lugano w ⅛ finału Ligi Konferencji zmierzy się z drużyną Łukasza Bejgera - Celje, w ćwierćfinale zwycięzca tego meczu zagra z wygranym meczu Fiorentina vs Panathinaikos
🇩🇰 - 15 miejsce, 1 drużyna w ⅛ (0,981 pkt przeagi nad Polską)
🟢 Tutaj strata Polski jest duża większa, ale już po pierwszych starciach ⅛ przy dobrych wynikach możemy wyprzedzić Danie, którą reprezentować będzie FC Kopenhaga, która wczoraj po dogrywce wywalczyła awans do ⅛ gdzie zmierzy się z Chelsea. Jeżeli Kopenhadze udało się zaskoczyć Chelsea, to w ćwierćfinale może nas czekać bezpośredni mecz Kopenhaga vs Legia Warszawa
🏴 - 14 miejsce, 1 drużyna w ⅛ (1,750 pkt przewagi nad Polską)
🟠 Rangers zagra w ⅛ finału Ligi Europy z Fenerbahche Sebastian Szymańskiego, tutaj strata to 3 zwycięstwa i 1 remis, także aby realnie gonić Szkotów musielibyśmy mieć dwie drużyny w ćwierćfinale LK lub jedną, która zajdzie daleko
▪️Polska walczy o awans do top 15, które daję 5 miejsc w eliminacjach Europejskich pucharów od sezonu 26/27 w tym dwie w eliminacjach LM
▪️ Przy dobrej postawie naszych klubów przed zapowiedzią ćwierćfinałów uwzględnimy Austrię do, której obecnie strata wynosi 2,350 pkt z jednym zespołem w grze
https://transfery.info/aktualnosci/cracovia-znowu-zaskakuje-finalizuje-transfer-mistrza-kraju-wycenianego-na-35-miliona-euro/236499
- Edytowany
jeżeli faktycznie mamy możliwości kontraktowania takich piłkarzy to w nie jest aż tak źle tylko żebyśmy jeszcze zaczęli wygrywać
Myślę sobie – 35 milionów, w CVC oszaleli, jest dobrze. A tu nagle Chorwat, co nie gra.
Dziś „oglądałem” Piast-Stal. W ekipie gospodarzy Akim Zedadka – kiedyś wyceniany na 4 mln euro, teraz 1,5 mln. Najsłabszy na boisku, nieporadny, że aż irytujący🤷♂️
Nie 35 milionów,tylko 3,5 miliona.
[quote]#post1662788 Myślę sobie – 35 milionów, w CVC oszaleli, jest dobrze. A tu nagle Chorwat, co nie gra.
Dziś „oglądałem” Piast-Stal. W ekipie gospodarzy Akim Zedadka – kiedyś wyceniany na 4 mln euro, teraz 1,5 mln. Najsłabszy na boisku, nieporadny, że aż irytujący🤷♂️[/quote]
Nawet jak przyjedzie bez jednej nogi to będzie lepszy Atanasova.
[quote]#post1662743 Tylko mi tu coś niepasuje w tych niby transferach IN.
Do tej pory transfery byly szczelnie pilnowane do samego ogłoszenia. A tutaj aż dwa przecieki...[/quote]
Odnośnie piłkarza Dinama to sami Chorwaci się wysprzęglili, a Rosjanin do rezerw to nie ma co tajemnicy robić.
@wrzo.ksc#2514 to się okaże jak do nas trafi. Póki co cisza.
Zobaczymy po badaniach....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)