[quote]
Może to Polak, ale z zagranicy 😁[/quote]
Filip Piszczek come back? Szkoda bo liczyłem na Tomasa Vestenickiego
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Żeby nie było, ja nic nie wiem. Niestety nie posiadam żadnych wtyk, lecz jedynie poczyniłem spostrzeżenie 😐
Napiszcie jakie to spostrzeżenia, chyba że chcecie pograć w kalambury to polecam na kurniku
Może o to mu chodzi ale ja wyczuwam tu wiecej sarkazmu niż przeciek.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-07/image-png-41081532.png[/img]
Sprzedajemy za milion € napastnika, który strzelił 5 bramek w sezonie.
Jest to praktycznie dwukrotna przebitka tego, co zapłaciliśmy za Patryka, jako pierwszoligowca.
Poprzednio tacy i lepsi zawodnicy odchodzili od nas za darmo.
Nie ma co narzekać. Takim jesteśmy aktualnie klubem i jeśli tylko znajdzie się jakościowy następca, to ja tego ruchu absolutnie nie potępiam.
Tutaj już nie ma co wybrzydzać: Polak, czy nie Polak. Sami widzicie ile kosztują średni zawodnicy z Ekstraklasy. Może za jakiś czas o wiele lepszą wersją Makucha będzie Śmiglewski, ale póki co potrzebujemy po prostu napastnika sztuk jeden, który odpowiadać będzie koncepcji trenera.
Fakt, że transakcje nie są symultanicznie poprowadzone, czy że tweety z ogłoszeniem sprzedaży i kupna nie następują bezpośrednio po sobie, traktuję jako roszczeniowe płacze, bo życie to nie Football Manager.
Przechodzimy przez dość bolesny okres przepoczwarzania klubu, w którym nie ma za dużo hajsu na transfery, w dodatku nowi zawodnicy mają zarabiać mniej, niż ci kontraktowani przez Profesora.
Tak to sobie tłumaczę i ze zrozumieniem czekam na ruchy działu sportowego. Każdemu należy dać szansę. To właściwie pierwsze okienko ekipy prezesa Dróżdża. Nawet na dobre się nie rozpoczęło, więc jak można je już teraz oceniać?
Ten czas dopiero nadejdzie.
Maciej Mrozik wypożyczony do KSZO. Rezerwy to stworzymy z forumowiczów.
Dla zadowolonych i zakochanych w dzialaniach prezesa.... wiecie i zdajecie sobie sprawe ze po sprzedaniu Makucha potrzebnych jest dwoch zawodnikow do przodu... Bo zostaje Kallman tylko i dajmy na to ten nowy za Makucha... a jak nie bylo nikogo na zmiane tak dalej nie ma... I nie piszcie tu o Smiglewskim bo kij wie kiedy wroci a zreszta jak grywal to nie bylo aj waj... to tym bardziej nie ebdzie po powaznej kontuzji...
Takze mam nadzieje ze uwaznie przesledziliscie kadre i wiecie doskonale ze przyjscie kogos za Makucha to nie wzmocnienie tylko uzupelnienie 1do 1... czyli wyjdzie dalej na 0... i lawka jak dalej bedzie miala puste miejsce dla zmiennika to dalej bedzie dalej to miejsce bedzie puste??
Pisalo pare osob ze kadra ma miec 24!!! rownorzednych zawodnikow a na chwile obecna ta kadra ma mysle...12 takich zawodnikow....
takze troszku brakuje... to tez taka mala uwaga i spostrzezenie malkontenta...
Z takich pokrzykiwań Kruszyno nic nie wynika.
Można robić raban o wszystko 365 dni w roku, ale w pewnym momencie ludzie przestają cię brać na poważnie.
Nie wiem, czy do mnie pijesz, ale o Śmiglewskim wspomniałem, że to NIE JEST zawodnik na teraz.
Co do Makucha, to przypomnę, że strzelił 6 i 5 bramek. Taki Piszczek dwa sezony z rzędu strzelał po 6 i puściliśmy go za darmo. Nikt nie rozlewał łez.
Kibicowska optyka może być też inna (i przeważnie jest) od tej klubowej. A może trener Kroczek zmieni ustawienie i będzie wolał zawodnika o innym profilu? A może Maigaard, Rózga, Bochnak prezentują się bardzo dobrze i to oni będą grać?
Wiadomo, wzmocnień trzeba. Ale niech sobie to chłopy poukładają po swojemu.
Inna sprawa, że za Piszczka nie zapłaciliśmy pół miliona euro.
A był ktoś taki, co chciał za Piszczka wykładać pieniądze?
[quote]#post1629219 A był ktoś taki, co chciał za Piszczka wykładać pieniądze?[/quote]
Probierz
Kakabadze, Rakoczy, Ghita czy Kallman.
Teraz Makuch za 1mln€.
To zainteresowanie graczami Cracovii pokazuje skalę kompromitacji trenera Zielińskiego w poprzednim sezonie (przy całej sympatii do pana Jacka, bo jest spoko gościem). Jak można takimi piłkarzami kopać się po czole o utrzymanie do ostatniej kolejki to jest, xxx, nie do wiary.
Hydrozagadka.
Bo w pilkę gra sie w 11 a nie w 5. Nie dziękuj
Przed chwilą dostałem e-maila z systemu biletowego i podobno w tym tygodniu powitamy nowego zawodnika, także ten…
- Edytowany
od dupy strony zaczelismy wracac do tej zapowiadanej normalnosci
tak bardzo od dupy strony że kilka dni przed liga jesteśmy właśnie w dupie czarnej zresztą
Oho... kolejny malkontentem i defetysta...
niech będzie kolejny, nie obrażam się inie tak to sobie wyobrażałem, mam inne pojęcie normalnosci
[quote]#post1629221 [quote]#post1629219 A był ktoś taki, co chciał za Piszczka wykładać pieniądze?[/quote]
Probierz[/quote]
Prawda, zapomniałem, że wtedy pól ligi go chciało.
Dajcie spokój z tymi Polakami. Mają grać najlepsi.
Negocjacje nie są proste, bo zawodnicy których chcemy mają wolne po Euro.
Może jednak przewrócę się z fotela i przestanę narzekać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)