[quote]#post1628128 Spółki skarbu państwa oraz gminy nie będą mogły sponsorować sportu na poziomie ligowym!!! Brawo!!! Wreszcie!!![/quote]
To potwierdzone info,było gdzieś o tym oficjalnie?bo to by oznaczało że psiarnia straci kilka milionów złotych co bardzo by mnie ucieszyło.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Kompletnie nie rozumiem transferu. Na lewym wahadle Jaroszyński i Olafsson, na prawym Rózga i Kakabadze. Jeśli to oznacza, że Janasik ma kogoś zastąpić to ja dziękuje bardzo za taką wymianę. Transfer typu "macie ochłapy i się odpierdolta". Tak jak za każdego zawodnika trzymam kciuki i ufam, że to będzie dobry zawodnik, tak tutaj nie mam żadnego zaufania do tego transferu. Tym bardziej, że oglądałem wszystkie mecze Śląska z Janasikiem w tym sezonie i więcej to on miał słabych meczów niż dobrych.
Przeciez to jest typowy transfer na sztuke, ze jak zaczna sie kartki/kontuzje zeby mial kto wyjsc na boisko, a nie trzeba bylo wpuszczac 16 latkow z CLJotki. Nie chcialbym byc niemily, ale wyglada to troche jak zbieranie szmelcu z wystawek. Za darmo to bieremy :)
[quote]#post1628157 [quote]#post1628128 Spółki skarbu państwa oraz gminy nie będą mogły sponsorować sportu na poziomie ligowym!!! Brawo!!! Wreszcie!!![/quote]
To potwierdzone info,było gdzieś o tym oficjalnie?bo to by oznaczało że psiarnia straci kilka milionów złotych co bardzo by mnie ucieszyło.[/quote]
Podobno taka jest deklaracja mistra sportu. Takie słuchy chodzą u mnie w firmie a pracuję w grupie Orlen 😉
Co tu dużo gadać nasze transfery na kolana nie powalają, i mamy walczyć o miejsca 1-8 ? No nie widzę tego. Może jeszcze niech prezes zatrudnieni z 4 dyrektorów bo mało ich trochę.
Podcieranie dup.. szkłem i walka o utrzymanie to w Cracovii robi się swoista ""Moda na sukces", I podobnie jak tamtem tasiemiec wciąz ma swoich zwolenników. A już robienie wokól tych transferów cyrków jakby jakiś reprezentant przychodził to śmiech na sali. Tylko szczezrze- kto wiedział bez sprawdzanie kim jest i gdzie grał taki Burek?
- Edytowany
[quote]#post1628162 [quote]#post1628157 [quote]#post1628128 Spółki skarbu państwa oraz gminy nie będą mogły sponsorować sportu na poziomie ligowym!!! Brawo!!! Wreszcie!!![/quote]
To potwierdzone info,było gdzieś o tym oficjalnie?bo to by oznaczało że psiarnia straci kilka milionów złotych co bardzo by mnie ucieszyło.[/quote]
Podobno taka jest deklaracja mistra sportu. Takie słuchy chodzą u mnie w firmie a pracuję w grupie Orlen 😉 [/quote]
Nie ma się czym chwalić
[b]Edycja z 02.07.2024 o godz. 10:26 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1628177 [quote]#post1628162 [quote]#post1628157 [quote]#post1628128 Spółki skarbu państwa oraz gminy nie będą mogły sponsorować sportu na poziomie ligowym!!! Brawo!!! Wreszcie!!![/quote]
Podobno taka jest deklaracja mistra sportu. Takie słuchy chodzą u mnie w firmie a pracuję w grupie Orlen 😉 [/quote]
Nie ma się czym chwalić[/quote]
Ale to wiele tłumaczy, przede wszystkim poziom twoich niektórych wpisów 😂
To by oznaczało, że wreszcie jakaś normalność się zaczyna!
- Edytowany
@loco#42364 czy jak ci tam, za to ty swoją wypowiedzią pokazałeś poziom intelektu! Zobacz sobie ile firm wchodzi w skład Grupy Orlen więc skąd możesz wiedzieć gdzie pracuję i na jakim szczeblu? Nie chwalę się tylko wypowiedziałem się w temacie ale nawet gdybym się chwalił to co jest złego w pracy w firmie państwowej która dostarcza wielkie wpływy do skarbu państwa i jest jednym z największych tego typu koncernów energetycznych w Europie? Jeżeli jesteś z tych #NaOrlenieTylkoSram i tankujesz u niemca lub brytola to sam sobie wystawiasz opinię :)
Konto No Name założone 2 lata temu ... dla mnie twoja opinia i wypowiedź nie ma żadnego znaczenia 😆
Pozostałych przepraszam za OFF TOP :)
Temat o transferach, a posty o potędze stacji paliw, ja pierdolę...
a ktoś już wie ocb z sukiennicami i naszym nowym nabytkiem ?
Jeszcze 3/4 graczy w sumie nie ściągamy wielkich nazwisk, w rzeczywistości tak naprawdę no name... Ale może w tym szaleństwie jest metoda wszystko zależy czy trener Kroczek będzie w stanie to poukładać
[quote]#post1627454 Jak dla mnie na plus. Wolę taki transfer niż 30 letniego Słowaka. Trzymam kciuki.
Swoją drogą czego Wy oczekujecie, że kto tu przyjdzie? Przypominam, że prawie zlecieliśmy z ligi w tamtym sezonie i praktycznie co roku gramy o nic. Będą wyniki, będą "większe" nazwiska. [/quote]
Aby były wyniki muszą być "większe" nazwiska ;-)
Ja tankuje z reguły u siebie.
[quote]#post1628190 Jeszcze 3/4 graczy w sumie nie ściągamy wielkich nazwisk, w rzeczywistości tak naprawdę no name... Ale może w tym szaleństwie jest metoda wszystko zależy czy trener Kroczek będzie w stanie to poukładać[/quote]
Zarówno Kroczek jak i nasze dotychczasowe transfery to myślenie życzeniowe i próby redukcji kosztów.
[quote]#post1628177 [quote]#post1628162 [quote]#post1628157 [quote]#post1628128 Spółki skarbu państwa oraz gminy nie będą mogły sponsorować sportu na poziomie ligowym!!! Brawo!!! Wreszcie!!![/quote]
Nie ma się czym chwalić
[b]Edycja z 02.07.2024 o godz. 10:26 (scalono posty)[/b]
Nie ma się czym chwalić[/quote]
Ale to wiele tłumaczy, przede wszystkim poziom twoich niektórych wpisów 😂 [/quote]
@loco jest taka funkcja edytuj posta. Jeszcze nie znalazłeś?
Bo cytowanie swego posta bezpośrednio pod nim, zwłaszcza, że zawierał cytaty na pół ekranu jest słabe.
Mnie osobiście dwójka młodych przekonuje. Biedrzycki z relacji Polonistów wyrastał nie tylko nad poziom zespołu, ale ogólnie 1 ligi. Burek wygrał 2 ligę jako podstawowy bramkarz w wieku 20 lat. Janasik wygląda na to, że przychodzi w miejsce Rapy i ma być alternatywą dla Otara. Wraca Jugas i chyba można to traktować jako wzmocnienie. Zostaje czekać na kogoś konkretnego na środek pola i do napadu, oraz mieć nadzieję, że Raki i Kallman zostaną.
[quote]#post1628180 @loco#42364 czy jak ci tam, za to ty swoją wypowiedzią pokazałeś poziom intelektu! Zobacz sobie ile firm wchodzi w skład Grupy Orlen więc skąd możesz wiedzieć gdzie pracuję i na jakim szczeblu? Nie chwalę się tylko wypowiedziałem się w temacie ale nawet gdybym się chwalił to co jest złego w pracy w firmie państwowej która dostarcza wielkie wpływy do skarbu państwa i jest jednym z największych tego typu koncernów energetycznych w Europie? Jeżeli jesteś z tych #NaOrlenieTylkoSram i tankujesz u niemca lub brytola to sam sobie wystawiasz opinię :)
Konto No Name założone 2 lata temu ... dla mnie twoja opinia i wypowiedź nie ma żadnego znaczenia 😆
Pozostałych przepraszam za OFF TOP :)[/quote]
Widać, że boli. I dobrze. Ma boleć
skrzydlo tez bedzie wzmocnione.
Jak już mamy brać hurtowo spady ze ślunska to proponowałbym wziąć Klimalę na odbudowę. Przygoda we Wrocławiu tragiczna ale coś czuję, że ten chłopak jeszcze odpali jak pójdzie gdzieś do jakiegoś klubu z ekstraklasy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)