Podobno kogoś biorą z XXX lecia. Info telefoniczne.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1627843 http://www.90minut.pl/news/332/news3327205-Kadra-Cracovii-na-zgrupowanie-w-Warce.html
Uzupełnili kadrę sześcioma juniorami, ilościowo jest ok ;) [/quote]
No dokładnie! Na ch... jakieś wzmocnienia ? Ilość się zgadza! 26 zawodników wystarczy! Mieszanka rutyny, doświadczenia z młodością!
Model idealny na emocjonującą walkę o utrzymanie i gonienie wyników w każdym meczu!
Na to liczyłem że nic się nie zmieni jak przez ostatnie 20 lat! Jednym słowem jesteśmy stabilnym klubem !!!
[quote]#post1627890 teraz poszedł pierd ze cos ma byc 1 lipca i forum żyje[/quote]
Spodziewam się, że chodzi o kierunek do klubowej kasy, aby kupować karnety w sprzedaży otwartej. Daj Boże, abym się mylił i chodziło o dobry transfer.
Dziś wreszcie wzmocnienie skladu a nie bagieta.. zapisz to faken
niewyobrażalna żenada, to będzie sezon lub dwa Januszowania, (w nomenklaturze prezesowej "sezon lub dwa przejściowe")
raz prezes złotowa wplata nowe rozwiązania wynagrodzenia, co zapewne jest pierwszą lampką ostrzegawczą dla potencjalnego transferu, a dwa ktoś przyjdzie popatrzy na obecny skład i już wie lub się domyśla o co będzie walka,
na koniec sezonu będzie lamentowanie: daliśmy szanse młodemu perspektywicznemu trenerowi, sam dobrał sobie zawodników, no niestety kilku zawodników oddaliśmy z klubu, ale były to kwoty którym się nie odmawia,
tylko nie myślicie o tym, że sprzedajecie nadzieje i marzenia kibiców,
ja jebe
Kurcze rosnie mi konkurencja...😉
https://x.com/KSCracoviaSA/status/1807678061741023685?t=33GfKrlaL3IDhCRZsXg4Wg&s=19
Czyli jednak będzie jakiś transfer,akurat na obóz
Wiedz ze cos sie dzieje...
Jakiś śp
https://x.com/KSCracoviaSA/status/1807693725025305043
Co co kaman 😜
- Edytowany
Sukiennice są zabytkową halą targową znajdująca się na Rynku Głównym, w sercu Starego Miasta. Zbudowane w XIV wieku, pełniły funkcję miejsca handlu tkaninami, skąd wzięła się ich nazwa.
Rozgrywający ! ? dawać kogoś typu Gol/Covillo 😎 (pomarzyć zawsze można 😁 )
Jak dla mnie to wygląda na jakiegoś rozgrywającego :D
Covilo był rozgrywającym? Raczej rozrywającym :) On 2 piłek prosto nogą nie zagrał przez cały okres gdy u nas grał.
Za to głowę i wyskok miał nie od parady.
Napisałem rozgywający ale w głowie ogólnie miałem środek pola/pomoc :D to niech bedzie Gol/Dąbrowski 😁
- Edytowany
I mnie to bardziej wygląda na środkowego pomocnika, tym bardziej że w kadrze na obóz jest takich tylko trzech nawet niedokoptowali tam żadnego młodego(pewnie dlatego że wiedzą że ktoś dojdzie na obozie)
Czyli już się nie lubimy z tym od Filharmonii?
Jak sukiennice to nowa koszulka.
[quote]#post1627968 Covilo był rozgrywającym? Raczej rozrywającym :) On 2 piłek prosto nogą nie zagrał przez cały okres gdy u nas grał.
Za to głowę i wyskok miał nie od parady. [/quote]
O Mamo, chyba inne mecze oglądaliśmy. Covilo zajebiscie grał po ziemi szczególnie na małej przestrzeni.
Bartosz Nowak witamy w Cracovii!!!!
I seria postów pod tytułem... spad z WPR 😂 😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)