Patryk ma jeszcze 2-a lata kontraktu wiec musieliby przekonać ...ale Dróźdża bardzo konkretna kwotą
Zresztą na dziś to musimy "brać" nie "oddawać" ;)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Dali by cos na urodziny kibicom... jakis transfer kozaka...
a nie... czekaj... to kibice muszo dawac klubowi a nie klub kibicom...
Ej, Pany...coś mi we łbie porobiło bo coś w internecie zobaczyłem i ten wpis o Makuchu to owoc tego drastycznego przeżycia;)
Ps. W "Smiesznosciach Hanka" winowajca całej tej sytuacji ;)
[quote]#post1625446 Dali by cos na urodziny kibicom... jakis transfer kozaka...
a nie... czekaj... to kibice muszo dawac klubowi a nie klub kibicom...[/quote]
Cracovia to My!
A nie wróć zapomniałem, dla niektórych to widowisko do kotleta🛶
Pisałem że jak do 15 czerwca nie zrobimy żadnego transferu można się zacząć się obawiać, mamy jeszcze 2 dni 😉
Skończyło się dziadostwo, przed nami turniej z którego wyłowimy prawdziwych kozaków. Nie bierzemy już kota w worku - jak ktoś się zaprezentuje na ME to wtedy kontrakt - także trochę cierpliwości - naprawdę warto poczekać ;)
Coś czuje puchary w przyszłym roku :)
[quote]#post1625452 Coś czuje puchary w przyszłym roku :)[/quote]
Wznosimy ? 😉
Aż się odezwe.. dlugo się będą jeszcze pierdolic z tymi transferami ? Na co oni czekają do huja.. tylu dyrektorów zatrudnili a żadnych efektów..
Czekają na promocję 1+1 😉
- Edytowany
Jeżeli Drożdż zacznie oszczędzać na transferach to te wszystkie sponsory co przychodzą mnie nie interesują i gosc w oczach wielu sympatykow bedzie mial ogromnego minusa..mamy teraz wszystko ku temu żeby stać się topową ekipą w lidze i wzmocnić siłę w Krakowie..
12 + 12 gratis (biedra)
w którymś wywiadzie było, że koniec z nie wiadomo jaką kasą i kominami płacowymi,
podejrzewam, że powstał jakiś twór (zapisy w umowie) który reguluje płace podstawową i bonusy,
i teraz szukaj dobrego grajka, który jeszcze podpisze coś takiego
- Edytowany
[quote]#post1625281 [quote]#post1625272 [quote]#post1625268 [quote]#post1625265 Drużyna będzie przedstawiona 15 lipca do tej pory nikt nie puści nawet ,,pary z gęby,,🤐 [/quote]
Czyli ewentualni nowi zawodnicy będą trenować i grać sparingi w maskach?[/quote]
W OP1 i MP4 😁 [/quote]
i przy dopingu MP3
[/quote]
No a jak inaczej, skoro Ty zamiast dopingować to wąs, musztarda i fotel przed TV 😂 😂
Liczyłem, że dzisiaj na urodziny "coś" usłyszymy, choć do północy, zostało jeszcze trochę czasu.
@PrzemoWZG#6288 [quote]#post1625456 Aż się odezwe.. dlugo się będą jeszcze pierdolic z tymi transferami ? Na co oni czekają do huja.. tylu dyrektorów zatrudnili a żadnych efektów..[/quote]
Zatrudnili dyrektorów i na piłkarzy kasy już nie ma ;).
A tak serio, mamy jeszcze czas....
[quote]#post1625465 @PrzemoWZG#6288 [quote]#post1625456 Aż się odezwe.. dlugo się będą jeszcze pierdolic z tymi transferami ? Na co oni czekają do huja.. tylu dyrektorów zatrudnili a żadnych efektów..[/quote]
A tak serio, mamy jeszcze czas....[/quote]
I jeszcze skrzypaczka była na Gali
I hostessy, niezłe łanie, zresztą, też były, a to piniądze przecież są, to i na transfery ni ma...
Transferów nie ma i nie będzie
....😂
[quote]#post1625464 Liczyłem, że dzisiaj na urodziny "coś" usłyszymy, choć do północy, zostało jeszcze trochę czasu.[/quote]
Będziemy mieli nową flagę na urodziny...
[quote]#post1625466 [quote]#post1625465 @PrzemoWZG#6288 [quote]#post1625456 Aż się odezwe.. dlugo się będą jeszcze pierdolic z tymi transferami ? Na co oni czekają do huja.. tylu dyrektorów zatrudnili a żadnych efektów..[/quote]
A tak serio, mamy jeszcze czas....[/quote]
I jeszcze skrzypaczka była na Gali
I hostessy, niezłe łanie, zresztą, też były, a to piniądze przecież są, to i na transfery ni ma...[/quote]
Pewnie taka skrzypaczka tania nie jest, a dodam, że to nie była zwykła skrzypaczka tylko latająca po całej sali jak po mefedronie z Bronowic. Piniądze się jej należały. Tylko ja się pytam co teraz z transferami?
Skrzypaczka była jedna
A hostessy...ich było więcej.
I miały kielony z szampanem.
Ile to kosztuje dopiero.
To nie ma się co dziwować.
Piniędzy jak i transferów ni ma i ni będzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)