Dali by cos na urodziny kibicom... jakis transfer kozaka...
a nie... czekaj... to kibice muszo dawac klubowi a nie klub kibicom...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Ej, Pany...coś mi we łbie porobiło bo coś w internecie zobaczyłem i ten wpis o Makuchu to owoc tego drastycznego przeżycia;)
Ps. W "Smiesznosciach Hanka" winowajca całej tej sytuacji ;)
[quote]#post1625446 Dali by cos na urodziny kibicom... jakis transfer kozaka...
a nie... czekaj... to kibice muszo dawac klubowi a nie klub kibicom...[/quote]
Cracovia to My!
A nie wróć zapomniałem, dla niektórych to widowisko do kotleta🛶
Pisałem że jak do 15 czerwca nie zrobimy żadnego transferu można się zacząć się obawiać, mamy jeszcze 2 dni 😉
Skończyło się dziadostwo, przed nami turniej z którego wyłowimy prawdziwych kozaków. Nie bierzemy już kota w worku - jak ktoś się zaprezentuje na ME to wtedy kontrakt - także trochę cierpliwości - naprawdę warto poczekać ;)
Coś czuje puchary w przyszłym roku :)
[quote]#post1625452 Coś czuje puchary w przyszłym roku :)[/quote]
Wznosimy ? 😉
Aż się odezwe.. dlugo się będą jeszcze pierdolic z tymi transferami ? Na co oni czekają do huja.. tylu dyrektorów zatrudnili a żadnych efektów..
Czekają na promocję 1+1 😉
- Edytowany
Jeżeli Drożdż zacznie oszczędzać na transferach to te wszystkie sponsory co przychodzą mnie nie interesują i gosc w oczach wielu sympatykow bedzie mial ogromnego minusa..mamy teraz wszystko ku temu żeby stać się topową ekipą w lidze i wzmocnić siłę w Krakowie..
12 + 12 gratis (biedra)
w którymś wywiadzie było, że koniec z nie wiadomo jaką kasą i kominami płacowymi,
podejrzewam, że powstał jakiś twór (zapisy w umowie) który reguluje płace podstawową i bonusy,
i teraz szukaj dobrego grajka, który jeszcze podpisze coś takiego
- Edytowany
[quote]#post1625281 [quote]#post1625272 [quote]#post1625268 [quote]#post1625265 Drużyna będzie przedstawiona 15 lipca do tej pory nikt nie puści nawet ,,pary z gęby,,🤐 [/quote]
Czyli ewentualni nowi zawodnicy będą trenować i grać sparingi w maskach?[/quote]
W OP1 i MP4 😁 [/quote]
i przy dopingu MP3
[/quote]
No a jak inaczej, skoro Ty zamiast dopingować to wąs, musztarda i fotel przed TV 😂 😂
Liczyłem, że dzisiaj na urodziny "coś" usłyszymy, choć do północy, zostało jeszcze trochę czasu.
@PrzemoWZG#6288 [quote]#post1625456 Aż się odezwe.. dlugo się będą jeszcze pierdolic z tymi transferami ? Na co oni czekają do huja.. tylu dyrektorów zatrudnili a żadnych efektów..[/quote]
Zatrudnili dyrektorów i na piłkarzy kasy już nie ma ;).
A tak serio, mamy jeszcze czas....
[quote]#post1625465 @PrzemoWZG#6288 [quote]#post1625456 Aż się odezwe.. dlugo się będą jeszcze pierdolic z tymi transferami ? Na co oni czekają do huja.. tylu dyrektorów zatrudnili a żadnych efektów..[/quote]
A tak serio, mamy jeszcze czas....[/quote]
I jeszcze skrzypaczka była na Gali
I hostessy, niezłe łanie, zresztą, też były, a to piniądze przecież są, to i na transfery ni ma...
Transferów nie ma i nie będzie
....😂
[quote]#post1625464 Liczyłem, że dzisiaj na urodziny "coś" usłyszymy, choć do północy, zostało jeszcze trochę czasu.[/quote]
Będziemy mieli nową flagę na urodziny...
[quote]#post1625466 [quote]#post1625465 @PrzemoWZG#6288 [quote]#post1625456 Aż się odezwe.. dlugo się będą jeszcze pierdolic z tymi transferami ? Na co oni czekają do huja.. tylu dyrektorów zatrudnili a żadnych efektów..[/quote]
A tak serio, mamy jeszcze czas....[/quote]
I jeszcze skrzypaczka była na Gali
I hostessy, niezłe łanie, zresztą, też były, a to piniądze przecież są, to i na transfery ni ma...[/quote]
Pewnie taka skrzypaczka tania nie jest, a dodam, że to nie była zwykła skrzypaczka tylko latająca po całej sali jak po mefedronie z Bronowic. Piniądze się jej należały. Tylko ja się pytam co teraz z transferami?
Skrzypaczka była jedna
A hostessy...ich było więcej.
I miały kielony z szampanem.
Ile to kosztuje dopiero.
To nie ma się co dziwować.
Piniędzy jak i transferów ni ma i ni będzie.
6 zawodników odeszło, czekajmy dalej . Najlepiej tak do tygodnia przed ligą to może będzie ktoś za darmo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Andrzej.ksc, Goście (5)