[quote]#post1625201 Nie korzystałem ani z google ani z 90minut.pl ani z zadnych innych portali ;)
To było jak 1 z 10 - 3 sekundy na odpowiedz :P[/quote]
średnio, powinieneś mieć czasy jak w 'jaka to melodia'
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote]#post1625193 A ten Kikolski to jakis dobry grojek?[/quote]
Zatrzymał GTS kiedy Tychy wygrały 1-0 na Reymonta. I to wystarcza żeby grać u nas xD
Oj, jeżeli kryterium angażu w Cracovii ma być znaczący udział w zwycięstwach nad 10 drużyną I ligi - to trochę słabo 😜
Eno bez jaj , tych "Spanieli z Czarnej Wsi" (nie mój koncept ale pasuje) to pół 1 ligi katowało w tym sezonie. Musielibyśmy ze 2-e drużyny rezerw otworzyć.
To ja proponuję Kewina Komara z Puszczy. Szach i Mat ;)
[quote]#post1625232 To ja proponuję Kewina Komara z Puszczy. Szach i Mat ;)[/quote]
Będąc w "wysokiej" formie popelnił kilka cabajów więc po roku nie grania bałbym sie go! Chociaż Zychowi też się takowe przytrafiały
Transfery lubią ciszę zgadzam się ale bez przesady...
Na ta chwile mamy tylko +/- 10 zawodników do gry...a gdzie zaplecze ? Cala kadra powinna liczyć min. 24 zawodników + 2 bramkarzy. Ja wiem, ze to nie jest prosta sprawa sprowadzić az tylu zawodników, ale pierwszy mecz gramy 20 lipca. Zostało nam raptem 5 tygodni, a trzeba jeszcze zespól przygotować i zgrać. Do tego mogą dojść nowe urazy itd. Panie Drozdz, musicie trochę szybciej działać aby potem nie było znowu nerwówki.
@naki#14649
W czwartek o 17 masz Pan kawę z Prezesem. Będziesz mógł z nim o tym porozmawiać.
Drużyna będzie przedstawiona 15 lipca do tej pory nikt nie puści nawet ,,pary z gęby,,🤐
[quote]#post1625263 @naki#14649
W czwartek o 17 masz Pan kawę z Prezesem. Będziesz mógł z nim o tym porozmawiać. [/quote]
W piatek 14.06 ... przeniesione..
[quote]#post1625262 ... Cala kadra powinna liczyć min. 24 zawodników + 2 bramkarzy. ...[/quote]
Nie sledze kadr druzyn ekstraklasy ale 24 plus 2 bramkarzy daje 26 zawodnikow i nie ma zespolu raczej ktory by tak szeroka kadre mial...
To sa koszta... nawet dla bogatych klubow w lidze.. moze taki Rakow ma szersza kadre i wyrownana a reszta ma kadry 20-22 maksymalnie... Po nastepne grajac co tydzien i moze ze 4-5 meczow co 3 dni po co komus tak szeroka kadra??
[quote]#post1625265 Drużyna będzie przedstawiona 15 lipca do tej pory nikt nie puści nawet ,,pary z gęby,,🤐 [/quote]
Czyli ewentualni nowi zawodnicy będą trenować i grać sparingi w maskach?
Tak jest !😊
[quote]#post1625268 [quote]#post1625265 Drużyna będzie przedstawiona 15 lipca do tej pory nikt nie puści nawet ,,pary z gęby,,🤐 [/quote]
Czyli ewentualni nowi zawodnicy będą trenować i grać sparingi w maskach?[/quote]
W OP1 i MP4 😁
Pytanie padło - Po co nam taka szeroka kadra?
Właśnie po to aby nie było takiej sytuacji jak mamy aktualnie na kadrze narodowej...ze z pięciu napastników, zostało Probierzowi do gry dwóch na dzisiaj...i wszystko to dzięki super treningom.../przynajmniej już taka plotka się niesie, ze ich zajechali na z grupowaniu/ Trzy poważne kontuzje w tydzień. A jeszcze do niedzieli leczą się inni...
Poza tym, to policzcie dobrze - na każda pozycje powinno być po dwóch zawodników, to nam daje 22 + 3 powinno być w obwodzie do każdej formacji po 1. Aby była konkurencja. Obojętnie czy młodzi czy starzy, ale musi być w kadrze tylu zawodników jeśli chcemy grać o cos. A nie kolejny sezon o utrzymanie...
- Edytowany
chyba 3.....
[b]Edycja z 11.06.2024 o godz. 18:47 (scalono posty)[/b]
buksa urbanski i piatek
[quote]#post1625272 [quote]#post1625268 [quote]#post1625265 Drużyna będzie przedstawiona 15 lipca do tej pory nikt nie puści nawet ,,pary z gęby,,🤐 [/quote]
Czyli ewentualni nowi zawodnicy będą trenować i grać sparingi w maskach?[/quote]
W OP1 i MP4 😁 [/quote]
i przy dopingu MP3
[quote]#post1625262 Na ta chwile mamy tylko +/- 10 zawodników do gry...a gdzie zaplecze ? Cala kadra powinna liczyć min. 24 zawodników + 2 bramkarzy. Ja wiem, ze to nie jest prosta sprawa sprowadzić az tylu zawodników, ale pierwszy mecz gramy 20 lipca. Zostało nam raptem 5 tygodni, a trzeba jeszcze zespól przygotować i zgrać. Do tego mogą dojść nowe urazy itd. Panie Drozdz, musicie trochę szybciej działać aby potem nie było znowu nerwówki. [/quote]
Oj tam oj tam nie zesraj się !!! 🤭
Oni wiedzą co robią serio !!!!
[quote]#post1625262 Na ta chwile mamy tylko +/- 10 zawodników do gry...a gdzie zaplecze ? Cala kadra powinna liczyć min. 24 zawodników + 2 bramkarzy. Ja wiem, ze to nie jest prosta sprawa sprowadzić az tylu zawodników, ale pierwszy mecz gramy 20 lipca. Zostało nam raptem 5 tygodni, a trzeba jeszcze zespól przygotować i zgrać. Do tego mogą dojść nowe urazy itd. Panie Drozdz, musicie trochę szybciej działać aby potem nie było znowu nerwówki. [/quote]
...a kto to przyszedł? Pan maruda... Niszczyciel dobrej zabawy, uśmiechów dzieci...
A gdybyśmy tak wszyscy dostali piłkarza na urodziny? 13.06 o 19:06 🤔
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)