- Nie ma sponsorów
- Chcą nam wyrwać Kallmana
- Chcą nam wyrwać Makucha
- Glikgate
- Nie ma transferów do nas
- Odstrzeliliśmy Lukasa
- Nie odstrzeliliśmy Takuto
- Prezes ukradł medal
Nic tylko się porżnąć. :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
😁 😁 😁 filip balaj wraca
Pomysl ile sie o nas pisze w "prasie" i ile wincyj od sponsorow mylyjonow na transfery będzie..
😉😉😉
[quote]#post1623827 - Nie ma sponsorów
- Glikgate
- Odstrzeliliśmy Lukasa
- Prezes ukradł medal
Nic tylko się porżnąć. :)
[/quote]
A jeszcze się czerwiec nie zaczął :D
Z Kotwicy jest dwóch młodych ciekawych gości do wyjęcia
Cezary Polak
Jonathan Junior , zresztą o nim wcześniej już pisałem.
Gostomski to już u Nas grał i nic nie pokazał konkretnego .
[quote]#post1623835 Z Kotwicy jest dwóch młodych ciekawych gości do wyjęcia
Cezary Polak
Jonathan Junior , zresztą o nim wcześniej już pisałem.[/quote]
Polak ciekawy ale jego pozycja jest akurat u nas nieźle obsadzona(olafson,jaroszyński), a Jonathan junior co do niego można by zaryzykować(ale co do jego młodości to przesadziłeś, ma 25 lat)
- Edytowany
25 lat i nie mlody...
Nie mam pytań.
No jak na piłkarza to nie jest młody.
Zobaczymy co te nasze nowe struktury zdziałają.
[quote]#post1623843 25 lat i nie mlody...
Nie mam pytań. [/quote]
Tak 25-28 lat to już jest najlepszy wiek dla piłkarza, piłkarz już rozwinięty który wiele w swojej grze nie poprawi, młody piłkarz jest tak do 21 maks 23 lat
[quote]#post1623814 [quote]#post1623808[b] ..patrzysz na transfery jak na osobną dyscyplinę sportu rozgrywaną pod nieobecność rozgrywek piłkarskich. Dyscyplinę w której liczą się kwoty i głośne nazwiska...[/b].[/quote]
Też odnoszę wrażenie, że dla wielu jest to dyscyplina ważniejsza od piłki nożnej jako takiej.
Nieco starsi pamiętają pewnie "Kiełbasę" z Korony. To był dopiero noname! Korona wyciągnęła go z III ligi HEKO Czermno w wieku 28 lat. O ile pamiętam został królem strzelców. Nawet jeśli nie to w dwa sezony walnął 38 goli!
[/quote]
i jeszcze w kadrze zagrał strzelając nawet bramkę, bodajże Estonii
A Marian Janoszka popularny " Ecik"?
Taka historia z nim związana:
" Nauczył pan grać w piłkę Zinédine'a Zidane'a i wszyscy wiemy, jak to się skończyło.
(Śmiech) Tak było.
Wersje są dwie: „Skońc knolić, ino zacnij grać!” i „Skońc dupcyć, ino zacinij grać!”.
Graliśmy na wyjeździe w Bordeaux i cały czas mu coś nie pasowało. W ferworze walki powiedziałem kilka słów, ale wiadomo, że tego nie zrozumiał. Wszystko podchwycił jeden z kolegów i fama się poniosła. Wtedy jednak nikt chyba nie wiedział, co to będzie za gwiazda.".
[quote]#post1623846 Zobaczymy co te nasze nowe struktury zdziałają.[/quote]
Też czekam na pokaz kompetencji tych nowych ludzi.
[quote]#post1623833 [quote]#post1623827 - Nie ma sponsorów
- Glikgate
- Odstrzeliliśmy Lukasa
- Prezes ukradł medal
[b]Nic tylko się porżnąć. :)[/b]
[/quote]
A jeszcze się czerwiec nie zaczął :D[/quote]
Kiedyś już wspomniałem , że pomimo nieprawdopodobnego wprost chlewa jakim jest
ten cały twitter coraz częściej czytam tam o Cracovii. Niestety lektura naszego forum z rana jak chce się miły niezatruty frustracją dzień spędzić powinna być medycznie zakazana. 🛶
- Edytowany
[quote]#post1623799 Ale zwróćcie też uwagę na fakt takiego Marczuka. Teraz jest uważany za jednego z najlepszych graczy naszej eklapy, a zanim przeszedł do Baby Jagi miał epizod w podrzędnej stali Rzeszów i też można by z punktu widzenia fana zenkowej ferajny określać rok temu jego transfer jako sprowadzanie szrotu.
Nie twierdzę, że Radwański może być nowym objawieniem na miarę Marczuka, ale nie zawsze ktoś grający w 1 lidze ma możliwości wykazania pełni talentu, zdolności i nie okazać się kimś, ponad to, co do tej pory prezentował.[/quote]
Po pierwsze to nazwy klubów piszemy z wielkiej litery , po drugie ta podrzędna Stal Rzeszów w ubiegłym sezonie załapała się do top 6, a niby top I ligii Bruk-Bet Adama Radwańskiego w tym roku skończył rozgrywki na 14 miejscu, po trzecie Marczuk był młodszy od Radwańskiego, po czwarte grał w młodzieżowych reprezentacjach, po piąte rok przed Jagiellonią chciał go mocno Piat Gliwice tylko Stal go nie puściła, po szóste gość miał opinie wielkiego talentu i mówiło się w Rzeszowie że kiedyś zagra w reprezentacji.
Także uważam, że porównywanie tych dwóch zawodników jest bez sensu.
ja przestałem wchodzić na tłitera, zablokowałem cale lewactwo, mądrali jak Stanowski, buców jak Boniek, jątrzących jak ryży z Gdańska czy Lis, a o Cracovii nic ciekawego poczytać się nie da.
[quote]#post1623871 [quote]#post1623833 [quote]#post1623827 - Nie ma sponsorów
- Glikgate
- Odstrzeliliśmy Lukasa
- Prezes ukradł medal
[b]Nic tylko się porżnąć. :)[/b]
[/quote]
A jeszcze się czerwiec nie zaczął :D[/quote]
Kiedyś już wspomniałem , że pomimo nieprawdopodobnego wprost chlewa jakim jest
ten cały twitter coraz częściej czytam tam o Cracovii. Niestety lektura naszego forum z rana jak chce się miły niezatruty frustracją dzień spędzić powinna być medycznie zakazana. 🛶 [/quote]
Ja tam wolę forum. X to jest dopiero rak dla umysłu. A i potwierdzam że o Pasach nic ciekawego nie ma.
[quote]#post1623884 ja przestałem wchodzić na tłitera, zablokowałem cale lewactwo, mądrali jak Stanowski, buców jak Boniek, jątrzących jak ryży z Gdańska czy Lis, a o Cracovii nic ciekawego poczytać się nie da.[/quote]
ja co bym nie zrobił, kogo nie poblokował to i tak czytam tylko o gtsie. nie da się z tym nic zrobić. najgorsza możliwa platforma na świecie.
co do samego Radwańskiego to się zgadzam. teraz na wszystko będziemy patrzeć przez różowe okulary. bo zaczynamy od nowa, nowy sezon nowe nadzieje, ja jak czytam wywiad z trenerem to mam wątpliwości. jak widzę przymiarki to też. przygotowuję się do dłuższego tekstu na ten temat na blogu. Zobaczymy czy znajdę na niego czas
Obyś nie znalazł, znów się wystawisz na pośmiewisko. Daruj se.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)